epidural sezaryan oldum.yani ayıktım.çocuğu çıkardı arkasına birşeyler daha çıkardı sanırım sonra dikmeden çıktı benim anladığım.dikişleri başkası attı.çok memnun kalmadım dikişten ama ben yıllar önce ilk doğumumda da halil beye gitmiştim.o zaman estetik denmişti yani dikiş alınmadı sonra çok memenun kalmıştım.6 yıl geçti ince bir çizgi halindeydi hiç problem çıkarmamıştı.yani doktor kendi dikerse iyi ama artık başkaları dikiyor galiba.1150 fatura çıkardılar EXTRA BİRŞEYLER EKLEMİŞLER AMA PAZARLIKLA YANİ TANIDIKTI MUHASEBE MÜDÜRÜ 900 LİRA ÖDEDİK.ZATEN OLMASI GEREKEN BUYDU DOĞUMDAN ÖNCE SORMUŞTUMPeki halil beyin dikisleri nasil birkaç kişiden rastgele dikiyo estetik değil gibi yorumlar okudum. Birde ne kadar ödediniz sezeryan icin
Çok zor doktora karar vermek. Gerci hala hamile kalamadim ama olsun en azindan buarada doktor isini netlestirmis olurumepidural sezaryan oldum.yani ayıktım.çocuğu çıkardı arkasına birşeyler daha çıkardı sanırım sonra dikmeden çıktı benim anladığım.dikişleri başkası attı.çok memnun kalmadım dikişten ama ben yıllar önce ilk doğumumda da halil beye gitmiştim.o zaman estetik denmişti yani dikiş alınmadı sonra çok memenun kalmıştım.6 yıl geçti ince bir çizgi halindeydi hiç problem çıkarmamıştı.yani doktor kendi dikerse iyi ama artık başkaları dikiyor galiba.1150 fatura çıkardılar EXTRA BİRŞEYLER EKLEMİŞLER AMA PAZARLIKLA YANİ TANIDIKTI MUHASEBE MÜDÜRÜ 900 LİRA ÖDEDİK.ZATEN OLMASI GEREKEN BUYDU DOĞUMDAN ÖNCE SORMUŞTUM
Gittim canım.onun öncesinde bayramda hemsirelik okuyan bir akrabamla konustum fuardada staj yapmıştı seda hanımı sordum akrabam ordayken seda yokmus ama birgün kuafordeydik ebeker falan vardı zübeyde den dedi.birisi hamileymis ve ebelerden zübeyde de doktor onermelerini istemiş. Seda mecburi gorevini 2 yil zübeyde de yapmis ve ebeler seda hanımı onermisler.ben de gittim bir sorun yokmuş cok şükür bebegin % 80 kız olduğunu ama birdahaki kontrolde dahada netlesecegini soyledi.akrabamlada konustum bu kapanma isi yıllardır konusuluyormus ama mumkun deil hastane çok iyi para kazaniyor oyle birseyde kesinlikle yok dedi.bu arada kari-koca iki tane dogumcu gelcekmis fuara.ya inan artık doktor degistirmek istemiyorum.bir doktor her şeyimi bilsin istiyorum.simdilik seda hanıma devam etmeye karar verdim.Canim doktora gittinmi ne oldu. Akrabanlada konusacaktın kapanma olayını
Hadi hayırlısı bakalım kızımız saglıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah. Memnun kaldıysan devam et önemli olan senin kendini iyi hissetmenGittim canım.onun öncesinde bayramda hemsirelik okuyan bir akrabamla konustum fuardada staj yapmıştı seda hanımı sordum akrabam ordayken seda yokmus ama birgün kuafordeydik ebeker falan vardı zübeyde den dedi.birisi hamileymis ve ebelerden zübeyde de doktor onermelerini istemiş. Seda mecburi gorevini 2 yil zübeyde de yapmis ve ebeler seda hanımı onermisler.ben de gittim bir sorun yokmuş cok şükür bebegin % 80 kız olduğunu ama birdahaki kontrolde dahada netlesecegini soyledi.akrabamlada konustum bu kapanma isi yıllardır konusuluyormus ama mumkun deil hastane çok iyi para kazaniyor oyle birseyde kesinlikle yok dedi.bu arada kari-koca iki tane dogumcu gelcekmis fuara.ya inan artık doktor degistirmek istemiyorum.bir doktor her şeyimi bilsin istiyorum.simdilik seda hanıma devam etmeye karar verdim.
Seda hanima ben normal kontrol icin gittim memnun kalmadim hiç. Hasan beyi duydum ama dikislerini bilmiyorum. Birde şuan sezeryan için 1400 TL istemiş buraya bir arkadaş yazmistiDaha önceki konularda yazdım ama okunmamis galiba kisaca tecrübelerimi aktarayım...
Gecen yil küçük bir ameliyatim vardı ilk once fuarda Selcen di sanırım ona gittim. Kadının üslubu beni deli etti. Illa bayan olsun diye dusunup parkta zeynep hanima gittim. Ameliyat sirasi bende olduğu halde onume kurtaj alip beni yarim saay kirkbes dk soğukameliyathanede bekletti... Ameliyat bittiğinde mesaide bitmisti hemşireler e bilgi vermden cikmis gitmis bir agri keseciyi kavga dövüş vurdurdum.
Hamile kaldım seda hanim yeni gelmisti. Elimde beta hcg sonucu oldugu halde ayni testi tekrar yaptirdi ve ben o teste parkta daha a para ödedim. Basım dönüyor diyorum bol su ic diye cevap verdi. Bir sonrakinde tekrat dedim kan testine bakalım dedi. Uc tup kan alindi biri hemogram biri aids biri de kan gudubuydu. Hemogrami aidsi anladim da kan gurubumu sorabilirdi değil mi... bir sonrakinde sira beklerden wcy gitmistim siram gecti diye uzun bir sure almadilar beni... sonra hasan beye gitmeye karar verdim aşırı derece bulantim vardı. O gün acilde serum verdi. Mesai bittiğinde benim serumum bitmemisti acile yanima gelip ilacimi yazdi butun sorularima cevap verdi. Hasan bey iyi hostu ama fuarın temiz olmamasi beni rahatsiz ediyordu. Ozellikle acildeki wc hic temizlenmiyor. Normal wc de aynı şekilde. Acilde biri yatiyor o kalkinca carsaflari değiştirmeden yatağı duzelttmelerine şahit oldum defalarca.
Hasan bey parka geçti ben rahatladım. Bir sıkıntım olduğunda telefonla arayip soruyoruz. Baskasiyla konuşuyor olduğunda bile geri dönüp arıyor. Şakacı olması da rahatlatyor beni açıkçası.
Bir arkadaşım ilk dogumunu onda yapmış ikincisini de onla yapti daha yeni. Normal doğum yanlısı.
Ben afyon merkezde olmadığım için devlet hastanesine hiç gidemedim. Özele mecbur kaldım. Birazda nazliyim dogumu o yüzden ozelde yapmaya karar verdim. Fiyatı da hic sormadım. Uzun oldu umarım fikriniz olmuş olur sizede...
Canım anladığım kadariyla hicbiryer dort dörtlük değil. Neyapicamizi sasirdik.bende hasan beye gittim 8 haftalik hamileydim.muayene oldum kan verdim 2 saat sonra gel dediler yanimda oglumda vardı annemin evi park a yakın yani dolmusla gidiliyor ama benim evimden daha yakim beklememek için oraya gittim 2 saat sonra geldim.tahlil cikmamisti tam 1,5 saat daha bekledim meger testin biri gec cikiyormus bununka ilgili hicbir bilgi vermediler.hasan bey tahlillere bakti ilac yazdi çıktım aklima geldi doktor tekrar nezaman geleceğimi söylemedi döndüm tekrar sordum bir ay sonra dedi.neyse parkin cok pahali olduğunu ogrenince fuara gitmeye karar verdim Neşet beye ama oda ayrılmış mecburen sedaya gittim.hasan beyde yaptirdigim tahlilleri gosterdim tekrar tahlil istemedi kanim dusuk oldugu ve ilacim bittiği icin kan durumu tahlili yapıldı ve yine düşük çıktı ayni ilaca devam ettik.off valla napicam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.Daha önceki konularda yazdım ama okunmamis galiba kisaca tecrübelerimi aktarayım...
Gecen yil küçük bir ameliyatim vardı ilk once fuarda Selcen di sanırım ona gittim. Kadının üslubu beni deli etti. Illa bayan olsun diye dusunup parkta zeynep hanima gittim. Ameliyat sirasi bende olduğu halde onume kurtaj alip beni yarim saay kirkbes dk soğukameliyathanede bekletti... Ameliyat bittiğinde mesaide bitmisti hemşireler e bilgi vermden cikmis gitmis bir agri keseciyi kavga dövüş vurdurdum.
Hamile kaldım seda hanim yeni gelmisti. Elimde beta hcg sonucu oldugu halde ayni testi tekrar yaptirdi ve ben o teste parkta daha a para ödedim. Basım dönüyor diyorum bol su ic diye cevap verdi. Bir sonrakinde tekrat dedim kan testine bakalım dedi. Uc tup kan alindi biri hemogram biri aids biri de kan gudubuydu. Hemogrami aidsi anladim da kan gurubumu sorabilirdi değil mi... bir sonrakinde sira beklerden wcy gitmistim siram gecti diye uzun bir sure almadilar beni... sonra hasan beye gitmeye karar verdim aşırı derece bulantim vardı. O gün acilde serum verdi. Mesai bittiğinde benim serumum bitmemisti acile yanima gelip ilacimi yazdi butun sorularima cevap verdi. Hasan bey iyi hostu ama fuarın temiz olmamasi beni rahatsiz ediyordu. Ozellikle acildeki wc hic temizlenmiyor. Normal wc de aynı şekilde. Acilde biri yatiyor o kalkinca carsaflari değiştirmeden yatağı duzelttmelerine şahit oldum defalarca.
Hasan bey parka geçti ben rahatladım. Bir sıkıntım olduğunda telefonla arayip soruyoruz. Baskasiyla konuşuyor olduğunda bile geri dönüp arıyor. Şakacı olması da rahatlatyor beni açıkçası.
Bir arkadaşım ilk dogumunu onda yapmış ikincisini de onla yapti daha yeni. Normal doğum yanlısı.
Ben afyon merkezde olmadığım için devlet hastanesine hiç gidemedim. Özele mecbur kaldım. Birazda nazliyim dogumu o yüzden ozelde yapmaya karar verdim. Fiyatı da hic sormadım. Uzun oldu umarım fikriniz olmuş olur sizede...
Allah razi olsun her türlü edindiğim bilgiyi paylaşıyorsun. İnşallah hersey gönlüne göre olur. Birde ben hamile kalabilsem keşke="fhrye, post: 37321465, member: 236194"]Arkadaslar az once hem parki hem fuari aradim park detayli ultrason; 100 tl -sezeryan; 850-1150 arasiymis.
Fuar detayli doktor gönderdiğinde pc den cikiyormus ama ben gecen gittiğimde sormustum 50-60 civari demişlerdi. Se zeryan; 600 mus bilgi vereyim istedim sizlerdende bilgilerinizi bekliyorum
Doğum yapan arkadasimin annesini kadın hastalıklarından ameliyat etmiş ve dikislerinin kolay iyileştigini söyledi. Sezeryan farklı tabi. Bende ne olacağını bilmiyorum. Birde baska bir arkadaşım afyonda oturuyor ama dogumunu denizlide yaptı yaz tatiline denk geldiği için. Denizlideki doktoru hasan beyi tavsiye etmiş. Kontrollerine ona git demiş...Seda hanima ben normal kontrol icin gittim memnun kalmadim hiç. Hasan beyi duydum ama dikislerini bilmiyorum. Birde şuan sezeryan için 1400 TL istemiş buraya bir arkadaş yazmisti
Allah razi olsun her türlü edindiğim bilgiyi paylaşıyorsun. İnşallah hersey gönlüne göre olur. Birde ben hamile kalabilsem keşke="fhrye, post: 37321465, member: 236194"]Arkadaslar az once hem parki hem fuari aradim park detayli ultrason; 100 tl -sezeryan; 850-1150 arasiymis.
Fuar detayli doktor gönderdiğinde pc den cikiyormus ama ben gecen gittiğimde sormustum 50-60 civari demişlerdi. Se zeryan; 600 mus bilgi veikiim istedim sizlerdende bilgilerinizi bekliyorum
İnşallah canım seninde haberini aliriz burdan.tedavi goruyormusun nekadar zamandır istiyorsun hamile kalmayi[/QUOTE]Allah razi olsun her türlü edindiğim bilgiyi paylaşıyorsun. İnşallah hersey gönlüne göre olur. Birde ben hamile kalabilsem keşke
Doğum gan arkadasimin annesini kadın hastalıklarından ameliyat etmiş ve dikislerinin kolay iyileştigini söyledi. Sezeryan farklı tabi. Bende ne olacağını bilmiyorum. Birde baska bir arkadaşım afyonda oturuyor ama dogumunu denizlide yaptı yaz tatiline denk geldiği için. Denizlideki doktoru hasan beyi tavsiye etmiş. Kontrollerine ona git demiş...
Seda hanim bana tecrubesiz geldi ya bilmiyorum. Ilk haftalarda o kadar çok tahlil istediki her seferinde fazla fazla odemek dokundu bana. Fuara birde ctesi falan gitmek zorunda kaldiniz mi bilmiyorum. Ilce arabalarinin son durağı olduğu için ve pazar oldugundan hastane bayram yeri gibi oluyor ve temizlik sıfır. Ilk ameliyatı parkta olduğum için oranın odasini gördüm temizdi ve yemeği de güzeldi. Benim o zamanki sıkıntım tamamen zeynep hanımın bilgi vermemesindendi.Canım anladığım kadariyla hicbiryer dort dörtlük değil. Neyapicamizi sasirdik.bende hasan beye gittim 8 haftalik hamileydim.muayene oldum kan verdim 2 saat sonra gel dediler yanimda oglumda vardı annemin evi park a yakın yani dolmusla gidiliyor ama benim evimden daha yakim beklememek için oraya gittim 2 saat sonra geldim.tahlil cikmamisti tam 1,5 saat daha bekledim meger testin biri gec cikiyormus bununka ilgili hicbir bilgi vermediler.hasan bey tahlillere bakti ilac yazdi çıktım aklima geldi doktor tekrar nezaman geleceğimi söylemedi döndüm tekrar sordum bir ay sonra dedi.neyse parkin cok pahali olduğunu ogrenince fuara gitmeye karar verdim Neşet beye ama oda ayrılmış mecburen sedaya gittim.hasan beyde yaptirdigim tahlilleri gosterdim tekrar tahlil istemedi kanim dusuk oldugu ve ilacim bittiği icin kan durumu tahlili yapıldı ve yine düşük çıktı ayni ilaca devam ettik.off valla napicam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
bende aynısını düşünüyorum :) hasan beyden memnun kalmayanda var orası ayrı ama bana çok iyi davrandı gerekmedikce tahlil istemedi. Bazen ameliyatta olup çok bekledigimde oluyor hastası çok olduğundan sanırım.Doktor tavsiye ettiyse iyidir diye düşünüyorum. Sende duruma göre bize yazarsın artik :) akinda tez haz8rlıycaz afyondaki kadim dogumcular hakkinda:)
Allah razi olsun her türlü edindiğim bilgiyi paylaşıyorsun. İnşallah hersey gönlüne göre olur. Birde ben hamile kalabilsem keşke
bende aynısını düşünüyorum :) hasan beyden memnun kalmayanda var orası ayrı ama bana çok iyi davrandı gerekmedikce tahlil istemedi. Bazen ameliyatta olup çok bekledigimde oluyor hastası çok olduğundan sanırım.
Doğumdan sonra yine yazarım inşallah. Birde telekte metin demirturk varmış daha once devletteymis. Normal doğum yanlısı ama dikisleri de iyiymiş. Yalnız telekte eğer doğum erken olacak olursa kabul etmiyorlarmis... bu yüzden telege hiç gitmedim.
Metin beyin br arkadastaki dikisini gordum iyi degildi Onuda gec erken dogum acisindan sikintiliysa gitmeye gerek yok.bende aynısını düşünüyorum :) hasan beyden memnun kalmayanda var orası ayrı ama bana çok iyi davrandı gerekmedikce tahlil istemedi. Bazen ameliyatta olup çok bekledigimde oluyor hastası çok olduğundan sanırım.
Doğumdan sonra yine yazarım inşallah. Birde telekte metin demirturk varmış daha once devletteymis. Normal doğum yanlısı ama dikisleri de iyiymiş. Yalnız telekte eğer doğum erken olacak olursa kabul etmiyorlarmis... bu yüzden telege hiç gitmedim.
Canım sen nezaman gitmistin sedaya.benden ikili tarama istedi ilk gittiğimde birde kanim dusuk oldigu için kan seviyesine bakıldı. 17 haftalikken gittim ikincide 3 lü test zamaniydi onu yaptirdim başkada tahlil istemedi.Seda hanim bana tecrubesiz geldi ya bilmiyorum. Ilk haftalarda o kadar çok tahlil istediki her seferinde fazla fazla odemek dokundu bana. Fuara birde ctesi falan gitmek zorunda kaldiniz mi bilmiyorum. Ilce arabalarinin son durağı olduğu için ve pazar oldugundan hastane bayram yeri gibi oluyor ve temizlik sıfır. Ilk ameliyatı parkta olduğum için oranın odasini gördüm temizdi ve yemeği de güzeldi. Benim o zamanki sıkıntım tamamen zeynep hanımın bilgi vermemesindendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?