Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

İnşallah canım seninde haberini aliriz burdan.tedavi goruyormusun nekadar zamandır istiyorsun hamile kalmayi
Aminn inşallah. Bende hersey normal görünüyor bir sıkıntı yok kadınsal acidan ama bağırsak sarkmasi var ilk dogumdan hatira normal dogum oldu malesef. Ondan sikintiliyim buran önce ikinciyi yapmam lazim. Ameliyat olursam dogum yapmam yasak. oglum tek kalsin istemiyorum. İyi doktor arayisimin sebebi bu. Zor gecebilir hamileligim. eylül ekim olmadi nasip kadıma. Birde üstüne kum döküyorum. İki ay oldu butmedi kum denen illet.[/QUOTE]
Geçmiş olsun canim inşallah enkisa zamanda atlatirsin.valla duyduguma gore halil gulden biraz yogun ve paraciymis ama problemli gebeliklerde çok iyiymiş. Birde mavide prof.varmis adi mehmet de soyadını hatirlayamadim.inan okadar zorki arkadaşın yazdiklarini okuyunca yine tereddüt ettim seda konusunda. Ama tanıdığımın yaptığı araştırmada biliyorsun ameliyat ekibine kadar konuştu olumsuz hiçbirşey söyleyen yok.park da pahali ya bur arkadas yazmıştı hatirlarsan 900 demişler sezeryena sonra cok daha fazla bir hesap çıkmış birsürü sey eklemisler muhasebe müdürü tanidikmis pazarlikla dusurtmusler tekrar ama benim orda hic tanıdığım yok malesef.sastim kaldim[/QUOTE]
Canım sen seda hanimdan memnun kaldiysan devam et bence. Hamileyken daha hassas oluyoruz ya iletişim önemli. Banada çok geliyor fiyatı ama fuara gitmek istemiyorum. Park gercekten pahalı.

İdrar tahlilinide hasan bey yaptırmıştı onda sorun yoktu cok şükür ona bakti iyi dedi ve tekrar istemedi.hafta sonu hic gitmedim fuara ama dedigim gibi birdaha gidisimde arastiracagim dogumdan sonra kalinan odalari falan

Canım sen nezaman gitmistin sedaya.benden ikili tarama istedi ilk gittiğimde birde kanim dusuk oldigu için kan seviyesine bakıldı. 17 haftalikken gittim ikincide 3 lü test zamaniydi onu yaptirdim başkada tahlil istemedi.
Basta gittim canım. Keseyi goremedi alttan muayene etti. Wcye gitmistim keske bana idrara sikisik gel deseydi. Bu yuzden alttan baktı. Ikili normal cikmadi mi neden üçlüyu yaptı? Ikili normal cikinca üçlüyu yalmiyorlar.

Geçmiş olsun canim inşallah enkisa zamanda atlatirsin.valla duyduguma gore halil gulden biraz yogun ve paraciymis ama problemli gebeliklerde çok iyiymiş. Birde mavide prof.varmis adi mehmet de soyadını hatirlayamadim.inan okadar zorki arkadaşın yazdiklarini okuyunca yine tereddüt ettim seda konusunda. Ama tanıdığımın yaptığı araştırmada biliyorsun ameliyat ekibine kadar konuştu olumsuz hiçbirşey söyleyen yok.park da pahali ya bur arkadas yazmıştı hatirlarsan 900 demişler sezeryena sonra cok daha fazla bir hesap çıkmış birsürü sey eklemisler muhasebe müdürü tanidikmis pazarlikla dusurtmusler tekrar ama benim orda hic tanıdığım yok malesef.sastim kaldim[/QUOTE]
Canım sen seda hanimdan memnun kaldiysan devam et bence. Hamileyken daha hassas oluyoruz ya iletişim önemli. Banada çok geliyor fiyatı ama fuara gitmek istemiyorum. Park gercekten pahalı.[/QUOTE]
Canım bende biraz pinpirikliyim oyüzden secenegimizde az aslinda burda ya parka gidiceksin ya fuara secenek yokki.senin dogum nezaman cinsiyet bellimi

Smile53 arkadaşım inşallah Rabbim sanada nasip eder en kisa zamanda bir bebek ve sorunsuz kucağına alırsın...

Basta gittim canım. Keseyi goremedi alttan muayene etti. Wcye gitmistim keske bana idrara sikisik gel deseydi. Bu yuzden alttan baktı. Ikili normal cikmadi mi neden üçlüyu yaptı? Ikili normal cikinca üçlüyu yalmiyorlar.
Bende söyledim seda hanima yaptirmasam dedim ikilim iyiydi cok şükür. Ama uclude ikilide bakilmayan seyler varmış onlara bakiliyormus yinede siz bilirsiniz mecburi değil dedi.siz gerekli doyorsaniz yaptiralim dedim bence gerekli dedi ve yaptirdim yarin cikicak sonuc telefon edicem.burda kk da 2015 mart anneleri diye biryer var oradada yazisiyoruz arkadaslarla bazılarının doktoru gereksiz bazilarninda yapilmali diyor herdoktor farkli düşünüyor demekki.

Canım sen seda hanimdan memnun kaldiysan devam et bence. Hamileyken daha hassas oluyoruz ya iletişim önemli. Banada çok geliyor fiyatı ama fuara gitmek istemiyorum. Park gercekten pahalı.[/QUOTE]
Canım bende biraz pinpirikliyim oyüzden secenegimizde az aslinda burda ya parka gidiceksin ya fuara secenek yokki.senin dogum nezaman cinsiyet bellimi[/QUOTE]
Bende çok pimpirikliyim ve nazliyim nazımı cekmesi lazım birilerinin. Evet secenek yok malesef.

Inan tetanos aşısı konusunda bile kiminin doktoru yaptirna diyor kimininki yaptir diyor insanda neyapacagini sasiriyor.

Mart annesi olacaksın demek benim a kaldı 13 Kasım yada 14 hangisi bilmiyorum :) oğlum olacak inşallah. Sanırım seninde kızın olacak. Rabbim hayırlısı ile versin kucağına :)

Ikili normal çıkınca bakilmiyor diye biliyorum. Bazı doktorlar garantici demekki. Yada çok tahlil yapılınca hastalarda a benle iyi ilgileniyor düşüncesi oluyor o yüzden yapıyorlar. Zaten hiçbiri yuzdeyuz sonuç vermiyor.

Inan tetanos aşısı konusunda bile kiminin doktoru yaptirna diyor kimininki yaptir diyor insanda neyapacagini sasiriyor.
Hadi ya onu bilmiyordum. Ben ikisini de yaptırdım. Tetanosun tedavisi yok bildiğim kadarıyla. Allah muhafaza...

Evet canım martta benim.senin az kalmış rabbim yardımcın olsun.% 80 kız dedi doktor ama heran hersey değişebiliyor birdagaki gittiğimde detayliya giricem ozaman kesinlesir heralde.

Hasan bey ne zaman geleceğimi banada soyemiyordu. 32ye kadar zaten 4un katlatinda gidiyorsun ya ondan dememis olabilir.
12de ikili tarama
16 da cinsiyet
20 de dört boyutlu
24 te şeker testi var
32 de nstye girdim ben ama erken almaya başlamış dedi bazıları.
Sanırım araya bayram girecek diye beni 34de de çağırdı. 36da çağırdı. Bundan sonra haftaya düşecekmis. Benim arkadasimla aramda aramda 4 hafta vardı. Ona bulantı için hic ilaç vermedi mesela. Bana serum verdi ilaç verdi. Onu 34te çağırmadi. Birde nstye daha geç aldı diye biliyorum. Her hastaya farklı davranıyor. Bu arada nst 15 tl parkta onuda soyleyim ilerde lazım olacak :)

Hadi ya onu bilmiyordum. Ben ikisini de yaptırdım. Tetanosun tedavisi yok bildiğim kadarıyla. Allah muhafaza...
Oglumda bende yaptirdim canım dogumdan once iki kez sonrada birkez hatta yilda bir gel yapalım demislerdi ama ben sonra unuttum gitti.ama mart annelerinde okuyunca şaşırdım ben yonede yaptiricam gerçi ikinci gebeliklerde yapiliyormu onuda bilmiyorum bugun yarin giderim s.ocagina sorarim.glumda ikili test detayli ultrason falanda yoktu uclu vardı onunda zamanini gecirmistim yspilmadi.bu arada oglum 9 yasinda hersene bişeyler degisiyor galiba bizde ya gerekliyse deyip yaptiriyoruz

Evet canım martta benim.senin az kalmış rabbim yardımcın olsun.% 80 kız dedi doktor ama heran hersey değişebiliyor birdagaki gittiğimde detayliya giricem ozaman kesinlesir heralde.
Evet farklı doktor bakacak. Büyük ihtimalle sana gün verecekler. Doktor yonlendirecek. Dört boyutlu çok güzel ama herseyini ayrıntılı görüyorsun ya o duygu bambaşka :) cinsiyetini de kesin söyler o zaman...

Oglumda seker yükleme 28.haftada yapilmisti sanirim nst ye 34 yada 36.haftada girmistim.bu sefer benimde 12 de ikili 17 de(araya bayram girince bir hafta geç gittim)üçlü yapildi.21 de detayli olucak insallah

Yaptirmadigin daha iyi olmuş. Hamilelikte gerekiyor tabi. Ama aşıların tamken seni bes yıl koruyor. Allah muhafaza bir kaza gecirdiginde ilk yaptiklari şey tetanos aşısı. Bir kesik olsa acile gityiginde yapiyorlar. Tamken bir daha yapılınca öldürüyormus diye anlatmıştı bir hemşire. Bende yaptirmayacagim sonrasinda.

20de yapiliyor ikisinin arasindan da bir ay geçmesi gerekiyor.

Evet farklı doktor bakacak. Büyük ihtimalle sana gün verecekler. Doktor yonlendirecek. Dört boyutlu çok güzel ama herseyini ayrıntılı görüyorsun ya o duygu bambaşka :) cinsiyetini de kesin söyler o zaman...
İnan sabırsızlıkla bekliyorum 3 hafta var daha nasıl gecer bilmem

Oglumda seker yükleme 28.haftada yapilmisti sanirim nst ye 34 yada 36.haftada girmistim.bu sefer benimde 12 de ikili 17 de(araya bayram girince bir hafta geç gittim)üçlü yapildi.21 de detayli olucak insallah
İnan sabırsızlıkla bekliyorum 3 hafta var daha nasıl gecer bilmem
Bende çok sabirsizdim biliyorum o duyguyu :) 34de kadar hep bir an once gideyim diyorum şimdi korkuyorum... Şafak kaç falan diye soruyor... yarin gidecektim ama izindeymis ptesiye kaldı benimde...

Bende çok sabirsizdim biliyorum o duyguyu :) 34de kadar hep bir an once gideyim diyorum şimdi korkuyorum... Şafak kaç falan diye soruyor... yarin gidecektim ama izindeymis ptesiye kaldı benimde...
Canım benim bende senin korkunu anliyorum ama korkma hiç dua et bol bol. Allah yardımcın olsun çok kolay olsun doğumun goz açıp kapayana kadar olsun ve bitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…