Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Eger doç yada prof girerse ücret alıyor. Ebe girerse ücretsiz[/QUOTE]
onu tahmin ediyorum da dogum açisindan farkini sormustum

anladim canim
ben iki çocuk annesiyim dogumlarima dr mudahalesi olmadi hiç, ilkinde dr bulunmadi bile ikincidede bulundu riskli dogum oldugu için ama mudahaleye egrek duyulmadi uzakdan izlemis sadece , ben dr kim onuda bilmiyordum nobetçi dr du
su an 3. hamileligim bunuda ebelerler dogurucam insallah ..

tabi normal dogum için geçerli bu sezryan olursa ebeden konusmak olmaz ..

sagliklica kucaginiza alirsiniz insallah yavrularinizi

ebeler en az dr kadar tecrubeli oluyor genelde

Sizde ne var ne yok
Rabbim çok bekletmeden versin inşallah bizim uc ay sonra olmuştu. Benim adet tarihim hep değiştiği için... hamile olduğum ayda.hic beklemiyordum yine kaçırdık günleri diyordum. Nasip Rabbim verdi. Darısı başına...
Tansiyonum çıktı bir kac gündür erken gelmesinden korkuyorum inşallah sağlıkla alırım kucağıma...

Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip eder inşallah. Darisi bize inşallah:)

Eş durumundan geldik :) ya birşey sorcam aslında bu konuyla ilgili değil ama belki bilirsin. Afyonda kpss kurslarindan hangisi iyi. Bugün kyrslari gezdik. Yargi ihtiyaç yedi iklim . kafam karisti. Kimi yargi iyi diyo kimi çok kötü. Yedi iklim yeni acilmis. . etrafında dershaneye giden varmi

Hic bir fikrim yok canım ama sorayım afyonlu arkadaşlarıma bende geçen yıl geldim. Çobanlarda görev yapıyoruz merkezi pek bilmiyorum.

Tamam sen bir sor bakalim bilen varmi. Cobanlar nasıl bir yer memnunmusunuz
Çok kötü bir yer hiç gelmeyi düşünme bizde düğün borçları bitsin kaçacagiz ama batida zorunlu hizmet yapilabilen bir yer o yuzden iyi. Simdi sordum okuldakilere de onlar yargı yafa ihtiyaç diyorlar canım ama yargı iyiymis. Tavsiye edenlerden biri de dersane geçmişi olan biri...

[QUOsağol fy2646, post: 37391559, member: 542640"]Çok kötü bir yer hiç gelmeyi düşünme bizde düğün borçları bitseb kaçacagiz ama batida zorunlu hizmet yapilabilen bir yer o yuzden iyi. Simdi sordum okuldakilere de onlar yargı yafa ihtiyaç diyorlar canım ama yargı iyiymis. Tavsiye edenlerden biri de dersane geçmişi olan biri...[/QUOTE]
Çok sağol sordugun için. Gidip bir daha konusalim olmazsa. En pahalısı o zaten. 1800 TL istediler. Gk , gy ve eb

Çok sağol sordugun için. Gidip bir daha konusalim olmazsa. En pahalısı o zaten. 1800 TL istediler. Gk , gy ve eb[/QUOTE]
Bana dua wt canım olur mu beni haataneye aldılar bugün... 24 saat ixleyeceklermis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…