Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Çok sağol sordugun için. Gidip bir daha konusalim olmazsa. En pahalısı o zaten. 1800 TL istediler. Gk , gy ve eb
Bana dua wt canım olur mu beni haataneye aldılar bugün... 24 saat ixleyeceklermis...[/QUOTE]
Dua ederim etmem mi. Hayırdır canım ya zaman mi geldi yoksa başka bir durum mu var.

Bana dua wt canım olur mu beni haataneye aldılar bugün... 24 saat ixleyeceklermis...
Dua ederim etmem mi. Hayırdır canım ya zaman mi geldi yoksa başka bir durum mu var.[/QUOTE]
Tansiyonum yuksek çıktı. Bebegimin gelisimide geri kalmış. Devam ederse ikimizde riskli olacağı için erken alacaklar daha üç haftam vardı. Beni uzen bebeğimin buyumemis olmasi

Dua ederim etmem mi. Hayırdır canım ya zaman mi geldi yoksa başka bir durum mu var.
Tansiyonum yuksek çıktı. Bebegimin gelisimide geri kalmış. Devam ederse ikimizde riskli olacağı için erken alacaklar daha üç haftam vardı. Beni uzen bebeğimin buyumemis olmasi [/QUOTE]
Üzülme canim ya disarda daha hizli büyür allahin izniyle. Allah dermansiz dert vermesin. Demekki biran önce annesinin kucagına gelmek istiyor bebişin

Ne oldu canim senin durum hala hastanede misin çiktinmi.
Çıktım canım gecede sabahda iyiydi tansiyonum. Sanırım ilacın dozunu artirdiklari için normale döndü. Ctesi tekrat gideceğim kontrole inşallah oğlum azıcık büyümüş olur... dün doğsaydi kuveze alacaklardı. Sen neler yaptın? Halledebildin mi dersane işini...

[QUOolmama y2646, post: 37419050, mebebisinde bll640"]Çıktım canım gecede sabahda iyiydi tansiyonum. Sanırım ilacın dozunu artirdiklari için normale döndü. Ctesi tekrat gideceğim kontrole inşallah oğlum azıcık büyümüş olur... dün doğsaydi kuveze alacaklardı. Sen neler yaptın? Halledebildin mi dersane işini...[/QUOTE]
İyi olmana sevindim canim. İnşallah bebisinde büyür. Benim durum hala belirsiz ama muhtemelen yargı olacak saat olarak o tutuyor sadece . Yarin sabah gidip tekrar konusmayi düşünüyorum bakalim fiyatta düşme olurmuş hiç. Birde hocalari kim onlari sorarım.

İyi olmana sevindim canim. İnşallah bebisinde büyür. Benim durum hala belirsiz ama muhtemelen yargı olacak saat olarak o tutuyor sadece . Yarin sabah gidip tekrar konusmayi düşünüyorum bakalim fiyatta düşme olurmuş hiç. Birde hocalari kim onlari sorarım.[/QUOTE]
Sanirim ogretmensin branşın ne canım? Bizde çalışan ogretmenlerin biri oraya gitmiş. Fiyatlar konusunda bilgim yok izindeyim ya ayrıntılı konusamadım. Inşallah hakkında hayırlısı olur...

Evet atanamamış öğretmenlerden im. Matbaa öğretmenliği bölümüm. Atamamiz cok azdi ama bu yil 12 kisi aldilar. Bende olur ya belki tutar diye sınava gireyim dedim . Senin bölüm ne

Evet atanamamış öğretmenlerden im. Matbaa öğretmenliği bölümüm. Atamamiz cok azdi ama bu yil 12 kisi aldilar. Bende olur ya belki tutar diye sınava gireyim dedim . Senin bölüm ne
Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu sene... benimde fen ve teknoloji.

Tansiyonum yine yükseldi. Banyomu yaptım cantalarimi aldim. Yarin doğuma girebilirim. Mesajımi gördüğünde dua et olur mu...

A
Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu sene... benimde fen ve teknoloji.

Tansiyonum yine yükseldi. Banyomu yaptım cantalarimi aldim. Yarin doğuma girebilirim. Mesajımi gördüğünde dua et olur mu...

Allah yardimcin olsun canim. İnsallah sağlikla sihhatle bebegini kucagina alirsin. Dualarim seninle insallah.

Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi

canım ben de 1 ay oluyor doğum yapalı. Sma veriyorum ben sütüm etmediğinde. Tadı kötü bir mamaymış ve çocuk anne sütünden vazgeçmiyormıuş bu yüzden...

Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi

Hayırlı olsun arkadasım. Ben mama kullanmadim bilemiycem ama 1yas civari aptamil kullandım kısa bir dönem

Burada hangi"rdoktoraost: 37457914, member: 554321"]Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi[/QUOTE]
Buarada hangi doktora gittin memnun kaldinmi. Malum biz doktor arayisi icindeyiz

Burada hangi"rdoktoraost: 37457914, member: 554321"]Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi
Buarada hangi doktora gittin memnun kaldinmi. Malum biz doktor arayisi icindeyiz[/QUOTE]

Merhabalar afyonda yasayan anneler. Be de geldimm. Benim doktorumda zeynep hanım. Afyondaki doktor sayisi belli. Her doktor hakkinda iyi ve kotu pek cok yorum duyduktan sonra bu mevzunun kisisel oldugunu dusunerek icim isinan guven hissi olusturan zeynep hanimi sectim. Hakkimizda hayirlisini diliyorum.

lucheesecake, post: 37484357, member: 633450"]Merhabalar afyonda yasayan anneler. Be de geldimm. Benim doktorumda zeynep hanım. Afyondaki doktor sayisi belli. Her doktor hakkinda iyi ve kotu pek cok yorum duyduktan sonra bu mevzunun kisisel oldugunu dusunerek icim isinan guven hissi olusturan zeynep hanimi sectim. Hakkimizda hayirlisini diliyorum.[/QUOTE]
Ben cok memnun kaldim..

Hoşgeldin imonlucheesecake, post: 37484357, member: 633450"]Merhabalar afyonda yasayan anneler. Be de geldimm. Benim doktorumda zeynep hanım. Afyondaki doktor sayisi belli. Her doktor hakkinda iyi ve kotu pek cok yorum duyduktan sonra bu mevzunun kisisel oldugunu dusunerek icim isinan guven hissi olusturan zeynep hanimi sectim. Hakkimizda hayirlisini diliyorum.[/QUOTE]

Hosgeldin arkadasim.

Bebeğin kaç aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…