Bana dua wt canım olur mu beni haataneye aldılar bugün... 24 saat ixleyeceklermis...[/QUOTE]Çok sağol sordugun için. Gidip bir daha konusalim olmazsa. En pahalısı o zaten. 1800 TL istediler. Gk , gy ve eb
Dua ederim etmem mi. Hayırdır canım ya zaman mi geldi yoksa başka bir durum mu var.[/QUOTE]Bana dua wt canım olur mu beni haataneye aldılar bugün... 24 saat ixleyeceklermis...
Tansiyonum yuksek çıktı. Bebegimin gelisimide geri kalmış. Devam ederse ikimizde riskli olacağı için erken alacaklar daha üç haftam vardı. Beni uzen bebeğimin buyumemis olmasiDua ederim etmem mi. Hayırdır canım ya zaman mi geldi yoksa başka bir durum mu var.
Çıktım canım gecede sabahda iyiydi tansiyonum. Sanırım ilacın dozunu artirdiklari için normale döndü. Ctesi tekrat gideceğim kontrole inşallah oğlum azıcık büyümüş olur... dün doğsaydi kuveze alacaklardı. Sen neler yaptın? Halledebildin mi dersane işini...Ne oldu canim senin durum hala hastanede misin çiktinmi.
İyi olmana sevindim canim. İnşallah bebisinde büyür. Benim durum hala belirsiz ama muhtemelen yargı olacak saat olarak o tutuyor sadece . Yarin sabah gidip tekrar konusmayi düşünüyorum bakalim fiyatta düşme olurmuş hiç. Birde hocalari kim onlari sorarım.[/QUOTE][QUOolmama y2646, post: 37419050, mebebisinde bll640"]Çıktım canım gecede sabahda iyiydi tansiyonum. Sanırım ilacın dozunu artirdiklari için normale döndü. Ctesi tekrat gideceğim kontrole inşallah oğlum azıcık büyümüş olur... dün doğsaydi kuveze alacaklardı. Sen neler yaptın? Halledebildin mi dersane işini...
Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu sene... benimde fen ve teknoloji.Evet atanamamış öğretmenlerden im. Matbaa öğretmenliği bölümüm. Atamamiz cok azdi ama bu yil 12 kisi aldilar. Bende olur ya belki tutar diye sınava gireyim dedim . Senin bölüm ne
Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu sene... benimde fen ve teknoloji.
Tansiyonum yine yükseldi. Banyomu yaptım cantalarimi aldim. Yarin doğuma girebilirim. Mesajımi gördüğünde dua et olur mu...
Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisihangi konuda?
Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi
Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi
Buarada hangi doktora gittin memnun kaldinmi. Malum biz doktor arayisi icindeyiz[/QUOTE]Burada hangi"rdoktoraost: 37457914, member: 554321"]Slm arkadaslar nasiisiniz uzun bir aradan sonra burdayim dogum yaptim allaha sukur 2.5 aylik olduk mama veriyorumda sizce eniyi mama hangisi
[/QUOTE]Buarada hangi doktora gittin memnun kaldinmi. Malum biz doktor arayisi icindeyiz
Bebeğin kaç aylikMerhabalar afyonda yasayan anneler. Be de geldimm. Benim doktorumda zeynep hanım. Afyondaki doktor sayisi belli. Her doktor hakkinda iyi ve kotu pek cok yorum duyduktan sonra bu mevzunun kisisel oldugunu dusunerek icim isinan guven hissi olusturan zeynep hanimi sectim. Hakkimizda hayirlisini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?