Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Farisi ="limonlucheesecake, post: 37488740, member: 633450"]Merhabalar ; ) bebegim iki aylık.[/QUOTE]
Darisi bize inşallah. İlk mi ikincisi senin bebis

Uc gundur aniden mide bulantisi basladi kesintisiz devam ediyor gucumun tukendigini hissediyorum isin acigi. Umarim gecer. Her seye ragmen cok keyifli ; ))

S smile53 naptın dersane işini aklimdasin hep...

Ben yarın tekrar kontrole gidiyorum. Bebegimin gelisimi on gün geriymis birde suyum azalmış bakalım yarın ne diyecek...

Uykusuzluk tan lucheesecake, post: 37503517, member: 633450"]Uc gundur aniden mide bulantisi basladi kesintisiz devam ediyor gucumun tukendigini hissediyorum isin acigi. Umarim gecer. Her seye ragmen cok keyifli ; ))[/QUOTE]

Hamile olma :) saka bir yana Uykusuzluktan olabilir vitamin eksikliğinden yada vertigo denen birşey var ama onda hafif denge kaybuda oluyor.

S smile53 naptın dersane işini aklimdasin hep...

Ben yarın tekrar kontrole gidiyorum. Bebegimin gelisimi on gün geriymis birde suyum azalmış bakalım yarın ne diyecek...
Ben seni doğum yaptin sandim ses seda cikmayinca. İnşallah saglikla alacaksin bebegini kucagina icin rahat olsun. Sadece kilo olarak geriyse sorun etme benim kardesim 2 kilo dogdu simdi masallah hepimizi ikiye katladi :) yargiya yazildim. Gitti paralar :) :) 2 hafta geriden baslayinca toplamak zor oluyo. Evde birde canavar var sürekli tepemde malum. Bindik alamete gidiyoruz kpssye bakalim ne olacak. Yalniz konuları çok unutmusum. Malum kaç yildir kpss te hazirlanmiyorum. Çok çalışmam lazim cooook
Ben seni digum

"afy2646, post: 37505104, member: 542640"] S smile53 naptın dersane işini aklimdasin hep...

Ben yarın tekrar kontrole gidiyorum. Bebegimin gelisimi on gün geriymis birde suyum azalmış bakalım yarın ne diyecek...[/QUOTE]
Buarada hiç başka bir doktora gittin mi acaba başka bir doktor da ayni şeyi söylermi???

Allah kolaylık versin senin bu yıl atanacagin doğuyor içime...
ya ben hasan beyden çok memnunum diyordum ama bu fikrim değişti. Ilgisiz davranmaya başladı son zamanlarda. Bugün sezeryan dedi günlerdir kabusum oldu zaten.
Tıp Fakültesinde bebegin suyunu olcturmek için gittim bugün ogleden sonra tatil olduğu için baktiramadim. Dağıstan beye randevu aldım. Onuda orda sıra beklerken birinin tavsiyesi ile aldım. Onunda geçmişi hasan beye dayaniyormus... Perşembe de ona gitcem hayırlısı bakalım...

Gece surup gibi aci bi su çıktı epeyce. Buraz rahatladin. Yarim bardak sut bile ictim. Teşekkürler ilginize.

bu arada yargi iyidir alandansa cogu bizim hocalar zaten. Tek sorun kalabalik olusu. Hakkinizda hayirlisi.

Gece surup gibi aci bi su çıktı epeyce. Buraz rahatladin. Yarim bardak sut bile ictim. Teşekkürler ilginize.

bu arada yargi iyidir alandansa cogu bizim hocalar zaten. Tek sorun kalabalik olusu. Hakkinizda hayirlisi.

Çubuk kraker leblebi iyi gelebilir bulantina... cikarabiliyorsan ne güzel ben hiç cikaramiyordum iki veya üç defa çıkardım...

İnşallah içine doğan gerçek olur ve atanırim. Eger ilgisizlestiyse en iyisi doktoru değiştirmek. Bakalim dagistan hoca ne diyecek. İnşallah iyi haberler verirsin buradan.

BendeE="limonlucheesecake, post: 37512038, member: 633450"]Gece surup gibi aci bi su çıktı epeyce. Buraz rahatladin. Yarim bardak sut bile ictim. Teşekkürler ilginize.

bu arada yargi iyidir alandansa cogu bizim hocalar zaten. Tek sorun kalabalik olusu. Hakkinizda hayirlisi.[/QUOTE]

Bende alan yok gk gy eb var. Matematik muzaffer hoca kalabalik, tarhci celal hoca . Bizim hocalar derken neyi kastettin. Baska bir dersanedenmi yoksa ünvden falan mı

[QUOTEucheesecake, post: 37523335, member: 633450"]Universiteden[/QUOTE]
Himmm inşallah bende memnun kal8rım. Senin bölüm ne

Kızlar ben yarin üniversiteye gitcem ya çok korkuyorum. Ozele giderken annem yada eşim yanımda oluyordu hep. Simdi orda doğum yaparsam annemi almazlar değil mi yanıma... hep hemsireler azarlayacakmis gibi geliyor...daha önce eskisehirde nöroloji için docente gitmistim ama hastanede değil dışardaydi çok iyi davranmıştı. Bu doktor nasıl ki rastgele aldım gibi oldu... kafam karma karışık... hasan beye cokk guvenmistim iyiydide ama degisiverdi tavrı bende çok Nazlıyım ve ilk olduğu için korkuyorum bana bir akıl verin...

Sezaryanmi olcak ben park hast dogum yaptim..

[Oz OTE="afy2646, post: 37523849, member: 542640"]Kızlar ben yarin üniversiteye gitcem ya çok korkuyorum. Ozele giderken annem yada eşim yanımda oluyordu hep. Simdi orda doğum yaparrmi almazlar değil mi yanıma... hep hemsireler azarlayacakmis gibi geliyor...daha önce eskisehirde nöroloji için docente gitmistim ama hastanede değil dışardaydi çok iyi davranmıştı. Bu doktor nasıl ki rastgele aldım gibi oldu... kafam karma karışık... hasan beye cokk guvenmistim iyiydide ama degisiverdi tavrı bende çok Nazlıyım ve ilk olduğu için korkuyorum bana bir akıl verin... [/QUOTE]

100 tl vereceksin sanirim onun özel muayenesi icin. Bence iyi davranir sikinti olmaz. hocalara gidince isler daha hizli ve kolay ilerliyor. Ben oglumu rahatsizligi icin profa götürürken işler hizli hizli tikir tikir gidiyordu. Profu birakinca sabah gidip aksam cikmaya basladik :) Annen yaninda olur Bence, her koşulda bir refakatci oluyor diye biliyorum. hele dogum parasinda anlasirsan ve o doktor girerse daha da ilgili olabilir benim tahminim. panik olma sikinti olmaz insallah. Doktorla konusursun ayrintilari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…