- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Sezeryan dedi cati muayenesi sonunda ama benim tansiyon sıkıntım bebegimde gelişim geriliği var birde suyu azalmış dedi ama ne kadar riskli onu demedi. Aslında muayene için gitmiştim yarım gün olunca salı günü birden peesembeye randevu alma kararı aldım...Sezaryanmi olcak ben park hast dogum yaptim..
[Oz OTE="afy2646, post: 37523849, member: 542640"]Kızlar ben yarin üniversiteye gitcem ya çok korkuyorum. Ozele giderken annem yada eşim yanımda oluyordu hep. Simdi orda doğum yaparrmi almazlar değil mi yanıma... hep hemsireler azarlayacakmis gibi geliyor...daha önce eskisehirde nöroloji için docente gitmistim ama hastanede değil dışardaydi çok iyi davranmıştı. Bu doktor nasıl ki rastgele aldım gibi oldu... kafam karma karışık... hasan beye cokk guvenmistim iyiydide ama degisiverdi tavrı bende çok Nazlıyım ve ilk olduğu için korkuyorum bana bir akıl verin...
Sende doktor arayışındaydin artık onunla ilgili izlenimimi yazarım sana...[/QUOTE]100 tl vereceksin sanirim onun özel muayenesi icin. Bence iyi davranir sikinti olmaz. hocalara gidince isler daha hizli ve kolay ilerliyor. Ben oglumu rahatsizligi icin profa götürürken işler hizli hizli tikir tikir gidiyordu. Profu birakinca sabah gidip aksam cikmaya basladik :) Annen yaninda olur Bence, her koşulda bir refakatci oluyor diye biliyorum. hele dogum parasinda anlasirsan ve o doktor girerse daha da ilgili olabilir benim tahminim. panik olma sikinti olmaz insallah. Doktorla konusursun ayrintilari.
afy2646 .!.:Sezeryan dedi cati muayenesi sonunda ama benim tansiyon sıkıntım bebegimde gelişim geriliği var birde suyu azalmış dedi ama ne kadar riskli onu demedi. Aslında muayene için gitmiştim yarım gün olunca salı günü birden peesembeye randevu alma kararı aldım...
Canım gittim doktora ptesi bir daha çağırdı. Bebeğin suyu 14mus... küçük bir bebek ama kilo olarak dedi. Tansiyonundan etkilenmis dedi. Bu arada ben çok memnun kaldım doktordan. Herşeyi açıkladı kafamizdaki sorulari giderdi. Sadece çok bekledik hastanede bugun mu oyle hee zaman mi bilmiyorum ameliyattan geldi.Canim ne durumdasin kontrolun nasildi . inşallah herşey yolundadir
Burdayımm :)İyi aksamlar arkadaşlar nerelerdesiniz.
Cok gerekli birsey değil canım eğer doktorunun suphelendigi birsey yoksa ozel iki tane hastane var yapan biri 60 biri 100 tl alıyor tabi onun icin önceden kadın doğuma muayene olacaksin doktor sevkediyor falan gün veriyorlar baya masraflı olur git gel sıkışıksan hiç gerek yok...Merhaba kızlar ben uşak lıyım. Devlette muayene oluyorum ama burda ayrıntılı ultrason malesef yok. Ben öğretmenim şuan çalışmıyorum o yüzden maddi olarak sıkışık durumdayız. Doktorum Afyon ayrıntılı sevk yapayım özel de yaptırmak istemiyosanız dedi bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Çok gerekli mi? Siz yaptırdınız mı Afyon da bulunan hamişler :)
Ptesi gebelik zehirlenmesi nedeniyle sezeryana alındım canım oğlumla evdeyim şimdi :)Kontrolün nasip geçti bulundu dimi
Sağol canım benim cevabın için çok teşekkür ederim şüphelendiği herhangi bişey yok tüm tarama testleri temiz çıktı çok şükür. Dört boyutlu ultrasona girsem yeterli olur sanırım o zaman :) gerçekten çok teşekkür ederim Size hakkınızı helal edin çok kararsız ve muallakta kalmıştımCok gerekli birsey değil canım eğer doktorunun suphelendigi birsey yoksa ozel iki tane hastane var yapan biri 60 biri 100 tl alıyor tabi onun icin önceden kadın doğuma muayene olacaksin doktor sevkediyor falan gün veriyorlar baya masraflı olur git gel sıkışıksan hiç gerek yok...
Ptesi gebelik zehirlenmesi nedeniyle sezeryana alındım canım oğlumla evdeyim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?