Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Sezaryanmi olcak ben park hast dogum yaptim..
Sezeryan dedi cati muayenesi sonunda ama benim tansiyon sıkıntım bebegimde gelişim geriliği var birde suyu azalmış dedi ama ne kadar riskli onu demedi. Aslında muayene için gitmiştim yarım gün olunca salı günü birden peesembeye randevu alma kararı aldım...

100 tl vereceksin sanirim onun özel muayenesi icin. Bence iyi davranir sikinti olmaz. hocalara gidince isler daha hizli ve kolay ilerliyor. Ben oglumu rahatsizligi icin profa götürürken işler hizli hizli tikir tikir gidiyordu. Profu birakinca sabah gidip aksam cikmaya basladik :) Annen yaninda olur Bence, her koşulda bir refakatci oluyor diye biliyorum. hele dogum parasinda anlasirsan ve o doktor girerse daha da ilgili olabilir benim tahminim. panik olma sikinti olmaz insallah. Doktorla konusursun ayrintilari.[/QUOTE]
Sende doktor arayışındaydin artık onunla ilgili izlenimimi yazarım sana...

Gorumcemin gec donemde yasadigi bir dusuk vesilesiyle bende su kanaat olustu her ne kadar sizi nazlandirmasalarda acil ve riskli durumlar icin afyonda tek secenek universite hastanesi. eger normal bir surec geciriyorsaniz da nereye gidersek gidelim degisenin sadece goruntu olacagina inanıyorum. her doktor aynidir diye bir polyannacilik yapamam ama doktorun iki cumle fazladan edip sizi rahatlamasi da onu iyi doktor yapmaya yetmez.

Allah bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Eskilerin deyimiyle bir avazda inşallah.

T
Sende doktor arayışındaydin artık onunla ilgili izlenimimi yazarım sana...[/QUOTE]
Tamam canim haberlerini bekliyorum

Canim ne durumdasin kontrolun nasildi . inşallah herşey yolundadir

Canim ne durumdasin kontrolun nasildi . inşallah herşey yolundadir
Canım gittim doktora ptesi bir daha çağırdı. Bebeğin suyu 14mus... küçük bir bebek ama kilo olarak dedi. Tansiyonundan etkilenmis dedi. Bu arada ben çok memnun kaldım doktordan. Herşeyi açıkladı kafamizdaki sorulari giderdi. Sadece çok bekledik hastanede bugun mu oyle hee zaman mi bilmiyorum ameliyattan geldi.
100tl ücret odeyip bir ay boyunca muayene olabiliyormussun. Ozelde zaten biz tahlildi nstydi o kadarını verdik her ay... doğum içinde sezeryan için 550 diyor. Parkta da 900 bu rakami yeni doğum yapmış arkadaşımdan biliyorum...

[QUOTEfy2646, post: 37547891, member: 542640"]Canım gittim doktora ptesi bir daha çağırdı. Bebeğin suyu 14mus... küçük bir bebek ama kilo olarak dedi. Tansiyonundan etkilenmis dedi. Bu arada ben çok memnun kaldım doktordan. Herşeyi açıkladı kafamizdaki sorulari giderdi. Sadece çok bekledik hastanede bugun mu oyle hee zaman mi bilmiyorum ameliyattan geldi.
100tl ücret odeyip bir ay boyunca muayene olabiliyormussun. Ozelde zaten biz tahlildi nstydi o kadarını verdik her ay... doğum içinde sezeryan için 550 diyor. Parkta da 900 bu rakami yeni doğum yapmış arkadaşımdan biliyorum...[/QUOTE]

Fiyat cok iyi daha önce nette yazmistim ya sekreter 500 TL dedi diye demekki doğruymuş. Memnun kaldiysan sorun yok. 100 TL bin bir ay gecerli olması senin için çok iyi olmuş. Senin sezeryan olacagin kesin ozaman. Hadi hayirlisi . yeni yorumlarıni bekliyoruz. Buarada odalara falan baktinmi. Annem falan gelemezse diye korkuyordun

S smile53 su an fiyati gözüm görmüyor ama düşünüyorum da başta gitseymisim zaten dünya kadar para odedim hem tansiyonumu farkederdi ben hasan beyi 34 te de uyarmistjm tansiyonum Yüksek değil mi diye onemsemedi iki hafta sonra aynı tansiyona hapa başlattı. hapa erken başlasaydim bebeğim buyurdu.

Pakta nst cekilen yer dogumhanenin yani sancı çekerken yanına istediğin biri girip çıkabiliyor ama akü de durum nasıl bilmiyorum. Benim zaten sezeryan olacağı yüksek ihtimal olduğu için artık o kısmını düşünmüyorum. 550 odeyince doğumuna hoca giriyor. Dikişleri falanda o atacaktır diye düşünüyorum tekrar soracağım tabi heyecandan unutmazsam...

Bu arada sezeryan olayı söyle benim acı eşiğim çok düşük dirsegimi dizimi çarpinca bayılıyorum bunu belirtince doktora normal doğuma dayanamayabilirsin dedi. Hala doğum şekline karar vermedik ptesi belli olacak...

Carin E="afy2646, post: 37550193, member: 542640"] S smile53 su an fiyati gözüm görmüyor ama düşünüyorum da başta gitseymisim zaten dünya kadar para odedim hem tansiyonumu farkederdi ben hasan beyi 34 te de uyarmistjm tansiyonum Yüksek değil mi diye onemsemedi iki ı tansiyona hapa başlattı. hapa erken başlasaydim bebeğim buyurdu.

Pakta nst cekilen yer dogumhanenin yani sancı çekerken yanına istediğin biri girip çıkabiliyor ama akü de durum nasıl bilmiyorum. Benim zaten sezeryan olacağı yüksek ihtimal olduğu için artık o kısmını düşünmüyorum. 550 odeyince doğumuna hoca giriyor. Dikişleri falanda o atacaktır diye düşünüyorum tekrar soracağım tabi heyecandan unutmazsam...

Bu arada sezeryan olayı söyle benim acı eşiğim çok düşük dirsegimi dizimi çarpinca bayılıyorum bunu belirtince doktora normal doğuma dayanamayabilirsin dedi. Hala doğum şekline karar vermedik ptesi belli olacak...[/QUOTE]
Catin darsa hic normale girme derim. Doktor bana sezeryan yapalim dedi kabul etmedim doğum sonrasi bagirsak problemim cikti. Zaten kabizlik vardi birde ikinma girince makatta kanamam oldu. Hala onun getirdiği problemleri yasiyorum . ben boşuna sezeryandan korkmusum diyorum, Etrafımdaki sezeryanlılarla konuşunca. Bir dikiş önemli onu unutma sor muhakkak.

Merhaba kızlar ben uşak lıyım. Devlette muayene oluyorum ama burda ayrıntılı ultrason malesef yok. Ben öğretmenim şuan çalışmıyorum o yüzden maddi olarak sıkışık durumdayız. Doktorum Afyon ayrıntılı sevk yapayım özel de yaptırmak istemiyosanız dedi bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Çok gerekli mi? Siz yaptırdınız mı Afyon da bulunan hamişler :)

Cok gerekli birsey değil canım eğer doktorunun suphelendigi birsey yoksa ozel iki tane hastane var yapan biri 60 biri 100 tl alıyor tabi onun icin önceden kadın doğuma muayene olacaksin doktor sevkediyor falan gün veriyorlar baya masraflı olur git gel sıkışıksan hiç gerek yok...

Sağol canım benim cevabın için çok teşekkür ederim şüphelendiği herhangi bişey yok tüm tarama testleri temiz çıktı çok şükür. Dört boyutlu ultrasona girsem yeterli olur sanırım o zaman :) gerçekten çok teşekkür ederim Size hakkınızı helal edin çok kararsız ve muallakta kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…