- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Sezaryan in sonrasi zor oluyo toparlanirsinHepinize teşekkür ederim tam anlamiyla toparlanamadim benim acı eşiğim baya düşük ama şükür oğlumda bende iyiyim. Gunden gune daha iyi olacagiz. Dağıstan beyden memnun kaldim ben özel hasta olunca baya ilgilenildi. Gunde iki üç defa geldiği oldu. Benim hamileligim son anda riske girince bebekde etkilenirse diye tipta doğum yapmaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmisim diyorum. Eşim çok rahat girip çıktı hastaneye en büyük tereddutum oydu. Odalar iki kişilik ve wcler odada. Temizlik de fena değildi. Ozel odalarda varmış ama ben oyle birseyin varligini ertesi gün öğrendim nasıl ayarlanirdi bilmiyorum...
Hamilelik de güzel ama kucağına almak ayrı güzel. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin...
(Bu arada ayrıntılı dört boyutlu renkli ultrason benim bildiğim kadarıyla aynı)
Oo hayırlı olsun canım :) hadi kan testini de yaptır da haber ver bizeee :) bizde alışmaya çalışıyoruz birbirimize... oğlum kurmalı saat gibi saati gelince uyanıyor. Bu sabah açıkmis aglamis eşim uyandırdı o kadar yorulmuşum ki...T turkmenkizi86 ve diğer arkadaşlar nasilsiniz. Ben bu sabah çift çizgiyi gördüm idrar testinde. Nasipse yarin kan testi yaptiricam. Bakalim ne cikacak.
[QUOTE="afy2646, post: 37752277, member: 54264İnşallah herşey olsun canım :) hadi kan testini de yaptır da ayla ver bizeee :) bizde alışmaya çalışıyoruz birbirimize... oğlum kurmalı saat gibi saati gelince uyanıyor. Bu sabah açıkmis aglamis eşim uyandırdı o kadar yorulmuşum ki...
Amin canim amin Allah kimsenin kucağını boş koymasın... takviminde yapmissin.. :) ilk hamileliğimi öğrenmem geldi aklıma... yıllar geçmiş sanki :)[/QUOTE]afy2646 .!.:Sağol canım. Yarin aksam yazarim son durumu. İnsallah hersey yolunda gider. Çalışan saat iyidir :) lik aylar zorluyor uykusuzluk carpiyor ama buyudukce düzeliyor. Darisi bize....
Afyonda hastanelerin durumu yuzunden hepimiz saskiniz galiba. Devlet hastanesi bakimsiz pis ve acil durumlar icin hazirliksiz. Universite hastanesi sanki hibede bulunuyomus gibi tuhaf dogum bolumu facia hemşireler degisik. Ozel hastaneler ozel gibi degil. Ben park hastanesine gidiyorum ama ankarada vs yasiyor olsam hic dusunmez devlete giderdim.
Bugün devlete gittim sinir oldum geri geldim. Kan sonuçlarini bile göstermedim. 1 saat ultrason kuyruğu bekledim sonra iceri girdim alttan muayene olacaksin dedi. Yanimda oğlum vardi ultrasona giremeden geri geldim. İlk gebeligimde 9. Aya kadar hic alttan bakmadilar. Bende pazartesiden sonra başkabir doktora giderim artik
Gebeliğin çok yeni ya bakıyorlar canımuayene besinci haftada alttan muayene olmustum kese karindan görünmedi... bu arada hamilelik kesinleşti demek hayırlı olsun :)
Doktorun yanina gitmedim kan testinde ki deger 144.3. saglik ocagina sordum gebelik var dedi. Önümüzdeki hafta adamakilli bir muayne icin baska hastaneye gidicem. asil durum ozaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?