Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Ay benim ilk haftalarim çok zor geçmişti annem gelip bakmisti bana mutfagin kapisndan gecmemistim...

Ya benim disim çok kötü ağriyo kaç gündür iyice şiddetlendi. Pazartesi ne kadar sabredip iyi bir dişçi bulmak lazm. Eğer cidden hamilelik varsa ilk 3ay cok acil degilse dişle ilgili işlem yaptirmayin yaziyo nette. Benim kök var çekilmesi ggereken bununla ilgili bilgisi olan varmi aranizda. Burada senin bebis nasil eniyor degilmi

T turkmenkizi86 bebisin nasil. Emme durumu nasil. Topuk kanini verdinizmi. Biz topuk kani vermeye gittiğimizde oğlumun aglayisindan etkilenip bende aglamistim. Lohusalik carpmisti:)

Parkta Atalay bey var ismini yanlış hatırlamıyorsam ilk uc ay gecene kadar hiç bir sey yapılmıyor ama augmentin ve parol kullanılıyor.(tedavi olmayinca muayene ücretsiz zaten sana bir işlem yapamaz) Dokuz ay dis ağrısı çekmiş biri olarak söylüyorum... ek gıdaya başlayalım bende baktiricam dislerime benimde 20liklerin ameliyat ıle alınması gerekiyor... birde dış hekimliği fakültesinde bir tane hoca vardi adını unuttum ama ya ogrenirsem soylerim onun icinde iyi diyorlar...

O kadar çok kan aldılar ki yavrumdan elleri mosmor hastane yatarken topugundan aldıklarını ben sayamadim kadar çok yani elinin uzerinde bir on kadat iğne izi var...
Sağlık ocaginda eşim tuttu o zaman çok ağladı. Bugün de fuara lale hanima götürdük işitme testi yapıldı kan alındı yine annemle eşim baktı ben dayanamadim oturup aglayacaktim... o kadar çok Ağlıyorum ki hem uykusuzluk carpiyor hem lohusalik...

Fuari cok sevmedim ben acikcasi. Hastane mi ne belli degil. Ben de erken donemden beri parka gidiyorum ama gerekmedikce ultrason disina cikmadik. Illa vajinal ultrasona gerek yok yani.

Fuari cok sevmedim ben acikcasi. Hastane mi ne belli degil. Ben de erken donemden beri parka gidiyorum ama gerekmedikce ultrason disina cikmadik. Illa vajinal ultrasona gerek yok yani.

Fuarı bende sevmiyorum ama lale hanima çok iyi diyorlar... mavide her fırsatta kan alıyorlar içim dayanmıyor artık oraya.

Pazartesi duruma göre giderim disciye. O hocaninda adini haturlarsan yazarsin. Esim pazartesi dagistan beye gidelim diyo kasik agrim gecmezs. Sen begenmistin onu dimi.

Aslında normal seyirde devam eden bir doğum icin dogum anında doktorlarin doguma girdigine falan inanmuyorum soylr boyle yap deyip cekiliyor sonra kontrole geliyorlar. Hele falancanin dikisi iyimis olayi hic inandirici degil. Afyon icin dusunulmesi gereken tek nokta riskli,anormal vs bir durum oldugunda sizinle ilgilenecek tek yerin mavi hastane oldugu gercegidir.

Bende senin gibi dusunuyordum güya afyonun en iyi doktorlarindan birine gidiyordum ama doktorun beni dikkate almamasindan dolayi benim bebeğim 34 ten sonra gelismedi. Dogunca kanı koyulasti kuveze gitti yok orası zarar gördü mu burası zarar gördümu bir suru incelendi. Tshi yüksek çıktı onun sebebi de tansiyondan strese girmiş. Afyonda guvenebilecegin doktor malesef...

Pazartesi duruma göre giderim disciye. O hocaninda adini haturlarsan yazarsin. Esim pazartesi dagistan beye gidelim diyo kasik agrim gecmezs. Sen begenmistin onu dimi.

Evet beğendim canım. Ben hep riskli olunca gitmek gerekir diye dusunmustum ama bence afyon için dogru seçim üniversite. Biraz fazla tahlil yaparlar ama için rahat eder. Benim dikislerimde iyi. Beni uyutunca baskasi yapmaz değil mi diye sormustum.
B

Biz tekekte husamettin beye gidiyoruz ysda yasin beye memnunuz

Onuda duymuştum aslında ama telek e ayağım alısmamış... benim çok olmuştu kasik agrim adet ağrısı gibi bence normal tabi senin ikinci gebeliğin sen daha iyi bilirisin...

[Dikiş ="afy2646, post: 37790927, member: 542640"]Evet beğendim canım. Ben hep riskli olunca gitmek gerekir diye dusunmustum ama bence afyon için dogru seçim üniversite. Biraz fazla tahlil yaparlar ama için rahat eder. Benim dikislerimde iyi. Beni uyutunca baskasi yapmaz değil mi diye sormustum.

Onuda duymuştum aslında ama telek e ayağım alısmamış... benim çok olmuştu kasik agrim adet ağrısı gibi bence normal tabi senin ikinci gebeliğin sen daha iyi bilirisin...[/QUOTE]

Dikis yerin kabarikmi yoksa düz çizgi gibimi. Bunu merak ediyorum. Kimininki dümdüz çizgi gibi kimininki hafif kabarik . ilk hamileligimde kasik agrim hic yoktu. Degerim yükseldimi onuda bilmiyorum. Hersey pazartesi yada sali belli olur. Bizim test yaptigimiz gün görümcem bebeğini kaybetti 8 haftalık olması gerekiyordu kalbi durmuş kürtaj yapmislar. Birazda ondan mi ne ayni şey olacakmus gibi moralim bozuldu . Değişik bir ruh halindeyim

Dikis yerin kabarikmi yoksa düz çizgi gibimi. Bunu merak ediyorum. Kimininki dümdüz çizgi gibi kimininki hafif kabarik . ilk hamileligimde kasik agrim hic yoktu. Degerim yükseldimi onuda bilmiyorum. Hersey pazartesi yada sali belli olur. Bizim test yaptigimiz gün görümcem bebeğini kaybetti 8 haftalık olması gerekiyordu kalbi durmuş kürtaj yapmislar. Birazda ondan mi ne ayni şey olacakmus gibi moralim bozuldu . Değişik bir ruh halindeyim[/QUOTE]
Bir iki yerinde kabarıklik var canım... ben aşırı kiloluyum ve hamilelikte sarktı karnım dikislerimi kapatıyor sanırım ondan şişti.

Dikis yerin kabarikmi yoksa düz çizgi gibimi. Bunu merak ediyorum. Kimininki dümdüz çizgi gibi kimininki hafif kabarik . ilk hamileligimde kasik agrim hic yoktu. Degerim yükseldimi onuda bilmiyorum. Hersey pazartesi yada sali belli olur. Bizim test yaptigimiz gün görümcem bebeğini kaybetti 8 haftalık olması gerekiyordu kalbi durmuş kürtaj yapmislar. Birazda ondan mi ne ayni şey olacakmus gibi moralim bozuldu . Değişik bir ruh halindeyim[/QUOTE]
Kötü düşünme canım olmaz insallah birsey... görümcene Allah sabır versin.

Kötü düşünme canım olmaz insallah birsey... görümcene Allah sabır versin.[/QUOTE]

Hayirlsi artik. Dün konustuk morali iyiydi. Doktor sagliksiz olduğu için ölmüstür demiş. Bendede göbis var ilk doğumdan kalma. İkincide fazla kilo almamam lazim tabi becerebilirsem :)

Kötü düşünme canım olmaz insallah birsey... görümcene Allah sabır versin.

Hayirlsi artik. Dün konustuk morali iyiydi. Doktor sagliksiz olduğu için ölmüstür demiş. Bendede göbis var ilk doğumdan kalma. İkincide fazla kilo almamam lazim tabi becerebilirsem :)[/QUOTE]
Ben 14 kilo aldım 10 u gitti kaldı 4 :) umarım hamile kaldığım kilonun altina düşerim zaten fazla kilo ile kalmıştım...

Hayirlsi artik. Dün konustuk morali iyiydi. Doktor sagliksiz olduğu için ölmüstür demiş. Bendede göbis var ilk doğumdan kalma. İkincide fazla kilo almamam lazim tabi becerebilirsem :)
Ben 14 kilo aldım 10 u gitti kaldı 4 :) umarım hamile kaldığım kilonun altina düşerim zaten fazla kilo ile kalmıştım...[/QUOTE]

Canim benim bebis gitti degerim 45e dusmus. Siddetli kasik agrisi ve kahverengi akinti sikayetiyle acile gittim bebek dusuyor yapacak birsey yok dedi. Kimyasal mi dıs gebelikmi onu ogrenmek icin salu gunu tekrar gidicez. Deger kendi sifirlanirsa sorun yok sifirlanmazsa duruma göre bakicaz dedi. İnsallah kürtaha gerek kalmadan deger sifirlanir.

Ben 14 kilo aldım 10 u gitti kaldı 4 :) umarım hamile kaldığım kilonun altina düşerim zaten fazla kilo ile kalmıştım...

Canim benim bebis gitti degerim 45e dusmus. Siddetli kasik agrisi ve kahverengi akinti sikayetiyle acile gittim bebek dusuyor yapacak birsey yok dedi. Kimyasal mi dıs gebelikmi onu ogrenmek icin salu gunu tekrar gidicez. Deger kendi sifirlanirsa sorun yok sifirlanmazsa duruma göre bakicaz dedi. İnsallah kürtaha gerek kalmadan deger sifirlanir.[/QUOTE]

Hadi yaa ay çok üzüldüm... inşallah kürtaja gerek kalmaz canım ya kendiliğinden düşer... çok geçmiş olsun... demekki sağlıklı bir bebek olmayacakmis canım benim...

Hadi yaa ay çok üzüldüm... inşallah kürtaja gerek kalmaz canım ya kendiliğinden düşer... çok geçmiş olsun... demekki sağlıklı bir bebek olmayacakmis canım benim...[/QUOTE]

Bizimde tesellimiz bu. Rabbim saglikla sinamasin ins hicbirimizi. bie dahaki sefere olur insallah

Hadi yaa ay çok üzüldüm... inşallah kürtaja gerek kalmaz canım ya kendiliğinden düşer... çok geçmiş olsun... demekki sağlıklı bir bebek olmayacakmis canım benim...

Bizimde tesellimiz bu. Rabbim saglikla sinamasin ins hicbirimizi. bie dahaki sefere olur insallah[/QUOTE]

Amin canım amin... inan acaba birsey mi olacak dusuncesiyle yasamak çok zor ben 20 ekimden beri yaşıyorum daha iki gün önce rahatladım. Bebeğime bir dünya tahlil yaptılar tekrar tekrar... Rabbim sağlıkla alacağın bir bebek nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…