- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Gecmis olsun canim. Henen cektiresim var disimi ama Mecburen dayaniyorum. Doktor durumun netlesene kadar ertele dedi disciye gitmeyi. Bugün kan verdim saglik ocaginda yarin bhcg değerini alicam. Kahverengi akintim adet kanamasina döndü. İnşallah değerimde sifirlanmistir. Ekstra bir isleme gerek kalmaz
Süt sagma makinen yada pompan varsa sağ posetle. İki gün idare edersin. 2gune emmekten vazgeçmez bence ama huysuzlanacagi kesin.[/QUOTE][QUOsağma makinefy2646, post: 37827642, member: 542640"]Inşallah sifirlanmıstir canım ekstra işleme gerek kalmaz... moralini bozma ama olur mu Rabbim sağlıklı alacağın bir bebek nasip etsin inşallah...
Benim 20lik dişimin alınması gerekiyor ameliyatla bir iki gün süt veremezsem bebeğim beni emmekten vazgeçer mi diye korkuyorum sonrasında çok kararsizim...
afy2geçti post: 37830557 .!.:Tamam canım öyle yapayım senin ağrın var mı ne durumdasın?
Agrim iyice gecti arada bir sizlama oluyor sadece. Adet oldum. Bakalim kaç gün sürecek. Yarin kan sonuclarini alicam. Duruma gore doktora gidicem. Kaç gündür ders falan calisamiyordum. Bugün temizliğini yemeğimi yaptim. Azcik tarih calistim. Yarinda utulerimi yaparim sonra vatandaşlık calisirim. Toplamak lazim dersleri. Zaten çok eksigim var 7yil ara verince çoğu şeyi hatirlamiyorum.
Gecen yil tam bir felaketmis. Sinava giren tanidiklarim 68in üstüne cikamadi ki dershaneye gidiyorlardı. Son kez sansimi deniycem. Olursa olur olmazsa oturup bol bol pasta börek öğrenip tecrübeli ev hanimi moduna gecicem.[/QUOTE][QUOTEyol tafy2646, post: 37837455, member: 542640"]Hayırlısı olsun canım...
toplarsin daha vakit çok sıkma kendini önemli olan son zamanda gevsememen... soru şekli çok değişmişti benim zamanımda şimdi nasıl bilmiyorum. Alan falan geldi.
Bende çok zor atandım bilirim stresini...
Gecen yil tam bir felaketmis. Sinava giren tanidiklarim 68in üstüne cikamadi ki dershaneye gidiyorlardı. Son kez sansimi deniycem. Olursa olur olmazsa oturup bol bol pasta börek öğrenip tecrübeli ev hanimi moduna gecicem.
Boşver başkalarıyla kiyaslama kendini zor gerçekten kpss üniversitede okulu zor bitirdim ben ama benden iyi olanlar hala bekliyor bes yıl oldu ben mezun olalı. bence olacak inancıyla çalışıp elinden geleni yapıp Allaha bırakmak... Nasipse mutlaka olur...
Kan testim cikti 35e düşmüş değer. Yavas yavas dusuyo. Çok stresliyim boyle yavaş ilerlerse operasyon gerekecek. Ders arasinda birde bu cikti. Perşembe kadim doğuma gideyim ne olacaksa olsun
Afyonda yasayan hanimlar olarak bir liste yapsak. Kim var kim yok ne kadariz bilelim. Birbirimize destek olalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?