Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

T turkmenkizi86 korkuyorum. Diğer rahatsizligim ilerlemeden hayirlisiyla oğluma bir kardes yapabilirim inşallah. esimde çocukları çok seviyor hep kalabalık aile olmaktan bahseder Burada zamaniniz varsa tefriciye okuyabilirmisiniz.

Allah nasip ederse olur canım üzme kendini hem bak bir tane oğlun var ömrü uzun olsun hiç olmayanlar ne yapsın... Rabbim kardes de nasip eder inşallah... ben okuyabildigim kadar okuyayım canım eğer su zamana kadar diye niyet etmediysen istersen özelden adını ve tam niyetini yaz... bu arada kk kadınlar kulubu demek :)

[QUOTE="afy2646, post: 37873350, member: 542640düzelmesinasip ederse olur canım üzme kendini hem bak bir tane oğlun var ömrü uzun olsun hiç olmayanlar ne yapsın... Rabbim kardes de nasip eder inşallah... ben okuyabildigim kadar okuyayım canım eğer su zamana kadar diye niyet etmediysen istersen özelden adını ve tam niyetini yaz... bu arada kk kadınlar kulubu demek :)[/QUOTE]

Adim yasemin . Esim niyetlendi banada arkadaslarindan rica et dedi okuyabilirlerse dedi. Hem benim sagligim hemde ikinci bebis icin niyetlendi diye biliyorum. Rabbim hem bana hemde nasipse dunyaya gelecek cocuklarimiza saglik sihhat versin diye kisaca. limonlucheesecake arkadasim sende okuyabilirsen haber ver. Pazartesi aksami bitiyor. Okuyabileceginiz sayiyi soylerseniz düserim 4444 den

Adim yasemin . Esim niyetlendi banada arkadaslarindan rica et dedi okuyabilirlerse dedi. Hem benim sagligim hemde ikinci bebis icin niyetlendi diye biliyorum. Rabbim hem bana hemde nasipse dunyaya gelecek cocuklarimiza saglik sihhat versin diye kisaca. limonlucheesecake arkadasim sende okuyabilirsen haber ver. Pazartesi aksami bitiyor. Okuyabileceginiz sayiyi soylerseniz düserim 4444 den[/QUOTE]

Canım 250 tane okuyum erken biterse yine haber veririm.

S smile53 canım keşke atanmani da ekleseydin :) onun icin bir daha okuruz olmazsa... benim kpss hazirlandigim zaman sınıftakilerle oturup okumuştuk paylasmistik hepimiz düşündümde okuyanlardan atanmayan kalmadı kimimiz önce kimimiz sonra ama hepimiz atandık.

Dün dagistan beye kontrole gittim. Senin gibi alttan muayneden nefret ediyorum. Kime sorduysam doğum sonrası alttan baktılar dedi benim dikislerimin üstünden baktı ve tüm sorularima tek tek cevap verdi. (Tansiyon konusunda diğer doktorum baya hatalı davranmış. Şaka falan yapıyordu bizde aldaniyorduk.) 21 günde bir muayne ücreti aliniyormus bizimde 21 gün olmuştu. Sekreteri sordu alalım mi diye almayalım dedi. Tek sıkıntı derse gidiyor ya da ameliyata randevu verilen saatte muyane olamadım.

Kpss için inşallah daha sonra başlarım. Önce saglik diye boşa dememisler. Kpss şuan ikinci plana düştü ister istemez kac tane okuyabilirsiniz tahminen. Bende ünv hastanesine sicak bakiyorum. Ozelden daha mantikli. Bugün devlete ufuk hanima gittim kan testini tekrarladı. 3de sonuckari alicam. Deger dusmeye devam ediyorsa sifirlanmasini bekliycez dedi. Bircok kadinin yasadigi bir durummus. Tehlikeli bir durum yokmuş. Bebek rahime tutunamadigi için kendiliğinden düşüyormuş. Bundan sonraki hamilelik durumunu etkilemez dedi . Diş tedavisini sordum onun içinde sonucu beklemek lazim dedi.

başladım canım 250 tane okurum yazmıştım ama görmedin sanırım... sonuçların ne oldu merak ettim? evet kimyasal gebelik diyorlar kese oluşup bebek olmuyormuş. bir çok kadın yaşıyormuş ama farketmiyormuş... diş ağrısı sıkıntı ya ben ağrıdığında bakamamıştım bebeğe annem mama verdi. geceleri hele çıldırttıyor... sen inşallah sağlıkla hamile kal ben daha yazacağım sana artı eksilerini... ikinci doğumumda afyonda olursam yine üniversiteye giderim bende...

Degerim 23e kadar düşmüş. Haftaya yine kontrole gidicem. Kan uyusmazligimiz var onun için iğne vurdular tedbir amaçli. Diş zor cidden gece kalkip ilaç iciyorum. Gözüme vuruyor agrisi bazen. Ama bekliycem yapacak birşey yok. Allah dermansiz dert vermesin.

Canım 250 tane okuyum erken biterse yine haber veririm.[/QUOTE]
Ben bilmiyorum malesef. Allah tekrar nasip etsin bu arada. Zor, heyecanli, stresli ve tatli bir surec.

Canım ben augmentin icmistim hamileyken ilkinde 9 haftaliktim doktorda icmemi onaylamisti yine de sen bilirsin. Simdi neden bekliyorsun yükselme ihtimali mi var?

Canım ben augmentin icmistim hamileyken ilkinde 9 haftaliktim doktorda icmemi onaylamisti yine de sen bilirsin. Simdi neden bekliyorsun yükselme ihtimali mi var?

Doktor israrla değerin sifirlanmasini bekle diyor. Bende bekliyorum. Bir sifirlansa hemen dişi meselesini çözüp bebis calismalarina devam etmem lazim :)

merhaba bayanlar.. bende 1yildir afyonda yasiyorum. Park hastanesine gidiyorum ama nasipse eskişehirde doğum yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…