- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
Çok yoğun oluyorlar anlaşılan. Belki kk da daha cok afyonlu vardir cunku bende konuyu tesadufen görmüştüm.
T turkmenkizi86 korkuyorum. Diğer rahatsizligim ilerlemeden hayirlisiyla oğluma bir kardes yapabilirim inşallah. esimde çocukları çok seviyor hep kalabalık aile olmaktan bahsederBurada zamaniniz varsa tefriciye okuyabilirmisiniz.
Çok yoğun oluyorlar anlaşılan. Belki kk da daha cok afyonlu vardir cunku bende konuyu tesadufen görmüştüm.
Varda genelde buraya doktor sormak için gelip sonra gidiyorlar...
[QUOTE="afy2646, post: 37873350, member: 542640düzelmesinasip ederse olur canım üzme kendini hem bak bir tane oğlun var ömrü uzun olsun hiç olmayanlar ne yapsın... Rabbim kardes de nasip eder inşallah... ben okuyabildigim kadar okuyayım canım eğer su zamana kadar diye niyet etmediysen istersen özelden adını ve tam niyetini yaz... bu arada kk kadınlar kulubu demek :)
olsun gelenleri bekleriz. Simdilik varan 3 o zaman
smile53
afy2646
limonlucheesecake
Kpss için inşallah daha sonra başlarım. Önce saglik diye boşa dememisler. Kpss şuan ikinci plana düştü ister istemezkac tane okuyabilirsiniz tahminen. Bende ünv hastanesine sicak bakiyorum. Ozelden daha mantikli. Bugün devlete ufuk hanima gittim kan testini tekrarladı. 3de sonuckari alicam. Deger dusmeye devam ediyorsa sifirlanmasini bekliycez dedi. Bircok kadinin yasadigi bir durummus. Tehlikeli bir durum yokmuş. Bebek rahime tutunamadigi için kendiliğinden düşüyormuş. Bundan sonraki hamilelik durumunu etkilemez dedi . Diş tedavisini sordum onun içinde sonucu beklemek lazim dedi.
Adim yasemin . Esim niyetlendi banada arkadaslarindan rica et dedi okuyabilirlerse dedi. Hem benim sagligim hemde ikinci bebis icin niyetlendi diye biliyorum. Rabbim hem bana hemde nasipse dunyaya gelecek cocuklarimiza saglik sihhat versin diye kisaca.limonlucheesecake arkadasim sende okuyabilirsen haber ver. Pazartesi aksami bitiyor. Okuyabileceginiz sayiyi soylerseniz düserim 4444 den
Canım ben augmentin icmistim hamileyken ilkinde 9 haftaliktim doktorda icmemi onaylamisti yine de sen bilirsin. Simdi neden bekliyorsun yükselme ihtimali mi var?Degerim 23e kadar düşmüş. Haftaya yine kontrole gidicem. Kan uyusmazligimiz var onun için iğne vurdular tedbir amaçli. Diş zor cidden gece kalkip ilaç iciyorum. Gözüme vuruyor agrisi bazen. Ama bekliycem yapacak birşey yok. Allah dermansiz dert vermesin.
Canım ben augmentin icmistim hamileyken ilkinde 9 haftaliktim doktorda icmemi onaylamisti yine de sen bilirsin. Simdi neden bekliyorsun yükselme ihtimali mi var?
Inşallah bir an once sifirlanir canım...Doktor israrla değerin sifirlanmasini bekle diyor. Bende bekliyorum. Bir sifirlansa hemen dişi meselesini çözüp bebis calismalarina devam etmem lazim :)
merhaba bayanlar.. bende 1yildir afyonda yasiyorum. Park hastanesine gidiyorum ama nasipse eskişehirde doğum yapmak istiyorum.
merhaba bayanlar.. bende 1yildir afyonda yasiyorum. Park hastanesine gidiyorum ama nasipse eskişehirde doğum yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?