AminnnnnInşallah bir an once sifirlanir canım...
bende de oyle bir dusunce yok degil hani. Bu arada herkes merkezde mi bayanlar?
Amin.. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..Bir eskisehirli olarak en doğru kararı verirsin diyorum canım Allah sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
bir de aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı benim kan grubum A Rh negatif.sorun oluyor mu ne yapılıyor böyle bir durumda?
[/QUOTE]Burdayim ben. Benimde cuma günü babam geldi dünaksam gittiya tansiyonka ilgili hicbir fikrim yok. İnşallah yakin zamanda düzelir. Sizin bebis babasini kiskaniyor mu ne :) daha kücük biraz buyusun esine bol bol zaman ayirirsin. ÖÖnümüzde ki hafta denemeler basliyor. Beni stres basit şimdiden. Bugün temizlik yaptim yemek yapiyorum. Ders calisamadim henüz. Yarin ütü yapmam lazim. bir yandan eymen surekli dürtüklüyor anneee anneeeee diye. Çok calismam lazim çok :) Atandigin için cok sanslisin.
QUOTE="afy2646, post: 37945338, member: 542640"] S smile53limonlucheesecake Nasılsıniz nerelerdesiniz?
Haftaya pazara annem gidecek sıkıldı 20 ekimde apar topar gelmişti. benim tansiyon da düzene girmedi daha. birde benim oğlan babasının okula gideceği ve gelecegi saatte uyanıyor esimle hiç ilgileniyorum.nasıl yapcam bilmiyorum.
afy264 37971958 .!.:
İnşallah iyi haberlerler veririm. Ders calismaya badladim ama 10günüm çöpe gitti. Kapatirim inşallah arayi. Önümüzdeki pazartesi ilk denememuz var. Çok heyecanliyim. Bu hafta siki calismam lazim. Özellikle anayasaya bakmam lazim. Matematiği bu gece bitirsem yarin anayasaya bakarim. Sonrada tarih türkçe ve eğitim dersleri. Çok dua edin benim için. Buarada Annen gittimi. Ya senin bebisin adi ne hic sormadim. Keyfiniz nasil. Emzirmek dünyanin en güzel duygusu dimi
Dert etme daha temmuza çok var ocakta başlasan yine biter. Bende senin gibi konu hedefi koyuyordum kendime... kac puanla alıyorlar sizin bölümden? Annem yanimda esimin okulundan arkadaşları gelecek bebek görmeye onu bekliyor pazar yada pazartesi döner... artık geceleri ilgilenmiyor kendin alış diye. Oglumun adı Erdem...Benimki çok hırslı emiyor azıcık geç kaldı mı damagi ile acıtıyor catladi hep yinede güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?