Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

arkadaşlar merhaba ben de nasipse temmuz da doğum yapacağım.ama dr a karar veremedim hala ilk kontrol için park hast halil güldenden randevu aldım ama hiç fikrim yok.ayrıca ağır bir işte çalışıyorum.ve bebeğime tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve açıkcası olabildiğince raporla geçirmek istiyorum hamileliğimi.bundan da olursam tekrar baştan yaşamak istemiyorum herşeyi fakat dr lar bu konuda oldukça sıkıntılı.bana önerebileceğiniz takibi iyi hastayla iletişimi olan anlayışlı bir hekim önerebileceğiniz bir isim var mı?

bir de aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı benim kan grubum A Rh negatif.sorun oluyor mu ne yapılıyor böyle bir durumda?

Ami
Bir eskisehirli olarak en doğru kararı verirsin diyorum canım Allah sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Amin.. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
TE="afy2646, post: 37925411, member: 542640"]Bir eskisehirli olarak en doğru kararı verirsin diyorum canım Allah sağlıkla almayi nasip etsin inşallah [/QUOTE]
Amin

[QUOmerkez deyim cheesecake, post: 37928787, member: 633450"]bende de oyle bir dusunce yok degil hani. Bu arada herkes merkezde mi bayanlar?[/QUOTE
Siz de bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah.
Ben merkezde oturuyorum. Bi gun buluşma duzenleyelim biz de :)

S smile53 limonlucheesecake Nasılsıniz nerelerdesiniz?

Haftaya pazara annem gidecek sıkıldı 20 ekimde apar topar gelmişti. benim tansiyon da düzene girmedi daha. birde benim oğlan babasının okula gideceği ve gelecegi saatte uyanıyor esimle hiç ilgileniyorum.nasıl yapcam bilmiyorum.

Burdayim ben. Benimde cuma günü babam geldi dünaksam gitti ya tansiyonka ilgili hicbir fikrim yok. İnşallah yakin zamanda düzelir. Sizin bebis babasini kiskaniyor mu ne :) daha kücük biraz buyusun esine bol bol zaman ayirirsin. ÖÖnümüzde ki hafta denemeler basliyor. Beni stres basit şimdiden. Bugün temizlik yaptim yemek yapiyorum. Ders calisamadim henüz. Yarin ütü yapmam lazim. bir yandan eymen surekli dürtüklüyor anneee anneeeee diye. Çok calismam lazim çok :) Atandigin için cok sanslisin.

QUOTE="afy2646, post: 37945338, member: 542640"] S smile53 limonlucheesecake Nasılsıniz nerelerdesiniz?

Haftaya pazara annem gidecek sıkıldı 20 ekimde apar topar gelmişti. benim tansiyon da düzene girmedi daha. birde benim oğlan babasının okula gideceği ve gelecegi saatte uyanıyor esimle hiç ilgileniyorum.nasıl yapcam bilmiyorum.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Dört yıl önce sorsan keske atanmasaydim derdim canım hayırlısı olsun umarım sende atanirsin... benim ilk görev yerim Erciş 48 günlük ogretmenken kafede enkazda kaldım. Herşeyin hayirlisini istemek lazım ben pek istemedim sanırım ömür boyu kalıcı hasarlar bıraktı bende... Rabbim hayirlsini versin... bu arada tefriciyenden 100 tane okuyabildim canım ya eğer vakit varsa tamamlarim gerisini...

Evet isterken hayirlisiyla istemek lazim ama gönül farklı diyo mantik farklı. tefriciyeyi tamamlayabilirsen perşembeye kadar haber ver canim. Perşembe kontrole gidicem. Kan vericem yenidin.

Dört yıl önce sorsan keske atanmasaydim derdim canım hayırlısı olsun umarım sende atanirsin... benim ilk görev yerim Erciş 48 günlük ogretmenken kafede enkazda kaldım. Herşeyin hayirlisini istemek lazım ben pek istemedim sanırım ömür boyu kalıcı hasarlar bıraktı bende... Rabbim hayirlsini versin... bu arada tefriciyenden 100 tane okuyabildim canım ya eğer vakit varsa tamamlarim gerisini...[/QUOTE]

afy264 37971958 .!.:
S smile53 hhayırlı haberlerle gel canım inşallah... ders calismaya baslayabildin mi?

İnşallah iyi haberlerler veririm. Ders calismaya badladim ama 10günüm çöpe gitti. Kapatirim inşallah arayi. Önümüzdeki pazartesi ilk denememuz var. Çok heyecanliyim. Bu hafta siki calismam lazim. Özellikle anayasaya bakmam lazim. Matematiği bu gece bitirsem yarin anayasaya bakarim. Sonrada tarih türkçe ve eğitim dersleri. Çok dua edin benim için. Buarada Annen gittimi. Ya senin bebisin adi ne hic sormadim. Keyfiniz nasil. Emzirmek dünyanin en güzel duygusu dimi

Dert etme daha temmuza çok var ocakta başlasan yine biter. Bende senin gibi konu hedefi koyuyordum kendime... kac puanla alıyorlar sizin bölümden? Annem yanimda esimin okulundan arkadaşları gelecek bebek görmeye onu bekliyor pazar yada pazartesi döner... artık geceleri ilgilenmiyor kendin alış diye. Oglumun adı Erdem...Benimki çok hırslı emiyor azıcık geç kaldı mı damagi ile acıtıyor catladi hep yinede güzel :)

Bizim puanlar 85 civari. Şu stresimi atabilirsem iyi olacak hersey insallah. Tefriciyeyi duruma göre haber verirsin canim. Birazdan anayada calismaya basliycam. eymen gelip geli rahatsiz etmezse 4e kadar calisirim. sonrada yemek yapmaya baslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…