- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
S smile53 ne oldu canim sonucun?
tefriciyeyi 200 tane okudum canim erdem coj huysuzlasti uykuya hasret kaldim. karıştıririm diye korkuyorum
limonlucheesecake nerdesin ben olmasam sayfaya uğrayan yok...
Daha kucağına al o zaman daha çok annenin kıymetini anlayacaksın... Allah kolaylık versin...Benim migren yüzünden pek halim yok. Giremedim siteye. Annemin ayaklarınin altini öperim.
S smile53 ne oldu canim sonucun?
tefriciyeyi 200 tane okudum canim erdem coj huysuzlasti uykuya hasret kaldim. karıştıririm diye korkuyorum
limonlucheesecake nerdesin ben olmasam sayfaya uğrayan yok...
Sağol canim ben tamamlayayim ustunu. Şuan hastanedeyim kürtaj oldum. Degerim yükseldiği için mecburen yapıldı. Yarin kan testi yapilacak değer düşerse sorun yok düşmezse dış gebelik mi diye bakacaklar. İnşallah değerin sifirlanir dua edin
Merhaba arkadaşlar nasilsinuz görüşmeyeli. Ben şuan evdeyim kürtaj sonrası değer düşmeye başlayınca eve geldim. Pazartesi tekrar gidip kan vericem. Bakalim durum ne olacak. Annem geldi sağolsun. Pazar yada pazartesi gidecek . internet paketin bitti nete giremedim. Esiminkinden cevap yaziyorum.
Bende afyonluyum ama henüz anne değilim
Evet merkezdeyim siz neresindensinizMerkezde misin?
Olursun inşallah hayırlı zamanda...
Bir ara yeni arkadaslar katilmisti kayboldular
Ben Emirdağliyim ama ogretmeniz esimle cobanlarda oturuyoruz...Evet merkezdeyim siz neresindensiniz
Sizin varmı çocugunuzBen Emirdağliyim ama ogretmeniz esimle cobanlarda oturuyoruz...
Sizin varmı çocugunuz
Ben 5 senelik evliyim çalışmıyorum evdeyimEvet canım 33 günlük bende anne olmaya alisiyorum..
Sen ne kadar süredir evlisin? Çalışıyor musun?
Ben 5 senelik evliyim çalışmıyorum evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?