Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Hamilelik gunlerimi cok aramıyorum benim baya zordu ama doğum sonrası da zormuş ya.. saat başı iki sattte bir uyanan uuaninca susmak bilmeyen bir bebek uyusun diye dua ediyorum... bes saat uyuynca az gelirdi ama hasret im simdi o uykuya...

S smile53 ne oldu canim sonucun?
tefriciyeyi 200 tane okudum canim erdem coj huysuzlasti uykuya hasret kaldim. karıştıririm diye korkuyorum

limonlucheesecake nerdesin ben olmasam sayfaya uğrayan yok...

Sağol canim ben tamamlayayim ustunu. Şuan hastanedeyim kürtaj oldum. Degerim yükseldiği için mecburen yapıldı. Yarin kan testi yapilacak değer düşerse sorun yok düşmezse dış gebelik mi diye bakacaklar. İnşallah değerin sifirlanir dua edin

Çok geçmiş olsun hangi hastanedesin?

Inşallah sifirlanir canım ya...

Merhaba arkadaşlar nasilsinuz görüşmeyeli. Ben şuan evdeyim kürtaj sonrası değer düşmeye başlayınca eve geldim. Pazartesi tekrar gidip kan vericem. Bakalim durum ne olacak. Annem geldi sağolsun. Pazar yada pazartesi gidecek . internet paketin bitti nete giremedim. Esiminkinden cevap yaziyorum.

Ne kadar zor oldu senin için... Allah kolaylık versin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına ikincim bebisi...

Benim annem gitti esimde sabah 7 de çıkıyor aksam 6 da geliyor..bende bebekle yaşamayı ogreniyorum bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…