Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Sende çok takılmiyorsun canım ben bakıyorum sürekli...
bu arada çalışıyor musun evde misin nasıl gidiyor hamişlik ?

ben birkac dusuk haberi okudum burda sol kolum uyustu uzuntuden iki hafta cok canim yandı. Bebege zarar verdigimi düşünüp cok fazla girmemeye calistim.

Okulum bitmedi calismiyorum henüz. Ben de yesilyoldayim.

[QUOTEçok fy2646, post: 38163690, member: 542640"]Ne kadar zor oldu senin için... Allah kolaylık versin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına ikincim bebisi...

Benim annem gitti esimde sabah 7 de çıkıyor aksam 6 da geliyor..bende bebekle yaşamayı ogreniyorum bu arada...[/QUOTE]

Evet cok zor geciyo. Pazartesi bu sikintilarim biter inşallah. Buarada canlanmis konu :) daha çok canlanir inşallah...

Evet cok zor geciyo. Pazartesi bu sikintilarim biter inşallah. Buarada canlanmis konu :) daha çok canlanir inşallah...[/QUOTE]

hepimiz icin guzel gunler geliyor inşallah

ben birkac dusuk haberi okudum burda sol kolum uyustu uzuntuden iki hafta cok canim yandı. Bebege zarar verdigimi düşünüp cok fazla girmemeye calistim.

Okulum bitmedi calismiyorum henüz. Ben de yesilyoldayim.

Geçmiş olsun o kadar hassassin demek ama düşen bebek sagliksiz bebek öyle düşünmek lazım dogduktan sonra kaybetmek daha zor olur...
ne okuyorsun?

limonlucheesecake
Canım benim alt komşum ona gitti normal doğum da yaptı ama hamileliginin sonlarında , öncesinde karstaydi. Çok doktor araştırmaya fırsatı olmamış. Benim ameliyatim sonrası hemsirelere bilgi vermediği için çok kizginim zeynep hanima. Bir ağrı kesici vurmalari için hastaneyi ayağa kaldırdı eşim. Benim doktor konusunda ağzım yandığı için artık şu diyemiyorum.

Kızlar tedavi görmek için afyondan en iyi doktor hangisi bana yardımcı olur musunuz

Bütün hastaneleri dolasmis biri olarak eğer maddiyatin el veriyorsa universiteye git özel muayene ol hocalarin birine. Tahliller ücretsiz oluyor zaten. Ozlede tahlillere dunya kadar para veriyorsun.

Bütün hastaneleri dolasmis biri olarak eğer maddiyatin el veriyorsa universiteye git özel muayene ol hocalarin birine. Tahliller ücretsiz oluyor zaten. Ozlede tahlillere dunya kadar para veriyorsun.
Sağol canım bende öyle düşündüm özelde daha çok param gitti her gidişimde farklı bişey söylediler çok sıkıldım artık

tek istedigim temiz duzgun ve iyi bir doktorla dogumu gerceklestirmek. Bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. universite hastanesi de ahir gibi yahu ; (( ankaraya transfer olacam bu gidisle .

Arkadaşlarsonunda değerim sifirlandi :) 4 - 5 ay korun dedi. Patoloji sonucunda temiz ciktin. Herşey yolunda çok sükür

tek istedigim temiz duzgun ve iyi bir doktorla dogumu gerceklestirmek. Bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. universite hastanesi de ahir gibi yahu ; (( ankaraya transfer olacam bu gidisle .
Sürekli duracaksan olur aslında ama git gel zor olur benim ayaklarım şişiyordu eskisehire giderken...
Ben dagistan hocada yaptım Doğumunu gerekli gereksiz tüm sorularima cevap verdi. Dediğin gibi hastane berbat ve sıralar karişabiliyor birde derste oluyor falan bekliyorsun. Her yerin artısi eksisi var...

Ben nasip olurda ikinci defa anne olursam ve afyonda olursam dagistan beye giderim yine. Yine preeklemsi olabilirmisim. Fakat bu kez özel oda tutarim... odalar iki kişilik ama arada perde yok o sıkıntı...

Kosede ozel oda dediklero yero gordum hatta gorumcem kaldi. Pis ve bakimsiz. Kendisi dusuk yapmisti azarlamalar bagirmalar ne ararsan vardi. Hemşireler bize mi denk geldi hep mi aksi bilemem. Oyle her seyi elestiren biri degilimdir ama tavuklari kumese tikar gibi atmislar kadinlari bagiran cagiran ortalikta pis kan cop. su tahlilleri yaptirip ankaraya gidicem gibi gozukuyor. En kotu hastanesi bile burdan iyidir. ; ((

Gözün aydın canım :) nasıl korunacaksiniz bu arada :) özel oldu biraz ama

Sağol canim. Kondom kullaniriz sanirim spiral kullanmıstim onceden kısa bir sure icin taktirmaya degmez. İlacada baslayasim yok. 4 ay icin bosuna hormon almayayim diye dusunuyorum. Geriye o kaliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…