Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Beni de hasan bey parkta azarladiktan sonra dedim azar yicem ne işim var... universite ogrencileri ilgileniyor aksamları son sınıflarmis. ameliyata girerken sonda taktiramadim çok ağladım. Sonra mine hanim denk geldi beni ikna edip o taktı. Hasta bakicilar hocaya yaptirdin bu isi iyisin dediler :) kaprisliydi ilk gece kaldığım doktor adayı diyeyim ama ben kale almadim valla aslında çok alinganimdir :) dagistan hocada geldi gitti ilgilendi sorularima cevap verdi bebeğimi kuveze almislardi ben aglayinca getirdiler onu bile sordu haberi olmuş. Ankara dan doktor ayarlayıp halini anlatirsin bir kaç ayda gidebilirsin. Sonra doğumu onda yaparsın... benim bir arkadaşım öyle yapmıştı.

Icini karartma doktor bulunur yeterki hamileligin düzgün gitsin... kafanda bir b planı olmalı ama her zaman limonlucheesecake

tesekkur ederim vakip ayirdigin icin canim sagolasin. Bu hafta afyona donup zeynep hanimla randevuma gidicem. Duruma gore de henuz vakit varken doktor bakmaya basliycam.

Cok fazla bel agrim var. Oturamiyorum yatamuyorum . Sol tarafima yatiyirum halim oldukca yürüyorum. Anne olmak oyle kolay bisey degilmis anladim.

Şimdi ankaradasin galiba? Ordayken doktor ayarlasaydin gidip geldikçe onada muayne olurdun doğumu onda yaparsin afyonu istemiyorsan eğer.

Ayakta fazla mi kaldın yada uzun süre mi oturdun o ağrılar hep olacak... ben evde hep uzanirdim... anne olmak gerçekten kolay değil ve annenin değeri anne olunca biliniyormus... kucağına al unutacaksin tüm derdini bu bambaşka bir duygu. ben yeni alıştım geceleri uyanmaya... 10 dk emiyor ama o ara kaç defa basim düşüyor saymıyorum bazen :)

Fikir aattım ortaya ama benim oglandan pek girmeye vaktim olmuyor ya hem anneleri hem hamileleri hem hamile olmak isteyenleri içeren bir başlık olsun... sadece doktor hastane konusmayalim mesela...

Evet iyi fikir aslında ama dediğin gibi vakit ayirmak lazim. Bende dershaneye gidiyorum ara ara acip bakiyorum ne var ne yok diye.

Hafta sonu mu o ne ki :) benim eşim bu sene kursa gidiyor hafta sonuda okulda valla bana her gün aynı...

Dün bizim oğlan saat 6 dan 10 e kadar uyumadı sonra eşim götürdü yan odaya sallamaya ben uyuyaklamisim esimde bebeğin yaninda uyumuş gece ikide bir uyandım aglamaktan catlayacak resmen eşim yanında ama duymuyor kendimden nefret ettim emmedi de zorla emzirdim sonra 4 te 5 te 6 da kalktı emdi uyudu normalde uyumazdi beni bekletirdi... kendime çok kızıyorum geceden beri benden anne olmaz ya

Abartma canim ya. Ayni sey benimde baska annelerinde basina geldi. Cok normal. O yorgunluga dayanmak kolaymi. Uyuyup kalacaksin arada , hem seninkinin ses telleri acilmistir fena mi :) sakasi bir yana Haksizlik etme kendine. arada olur böyle seyler

vicdanım çok sızladı canım ya

neyse kpss nasıl gidiyor?

vicdanım çok sızladı canım ya

neyse kpss nasıl gidiyor?

Anliyorum seni canim. Annelik zor hele ilk 6- 7 ay en zor kismi bence. ama konusmaya baslayinca rahatliyorsun. cok tatli oluyorlar. Kpss sıkıntılı. Cok zorlaniyorum. Sanki beynim almiyor hicbirseyi. Hayirlisi bakalim. Bazen keske hic dershaneye yazilmasaydim diyorum

Merhaba kizlarr artik afyondan yaziyorum. Soguk ve pis bir hava var yine. Yuruyus yapayim diyorum sanirsin mangal yakmisim her tarafim is kokuyor. Onun disinda da yesilyoldaki mavi isiklar akan ağaçtan baska bisi yok buralarda.

O zamanda ben calismaya başlayacağım benden ayrı kalmanın zorluğunu yaşayacağım... hayırlısı artık... öyle düşünme canım inan ki olsun soru çözmeye çalış bol bol...

Merhaba kizlarr artik afyondan yaziyorum. Soguk ve pis bir hava var yine. Yuruyus yapayim diyorum sanirsin mangal yakmisim her tarafim is kokuyor. Onun disinda da yesilyoldaki mavi isiklar akan ağaçtan baska bisi yok buralarda.

Bende afyonu hiç sevmiyorum zorunlu hizmet bitsin tabi tayinimiz çıkarsa direk eskisehire...

[QUOTElucheesecake, post: 38336578, member: 633450"]Merhaba kizlarr artik afyondan yaziyorum. Soguk ve pis bir hava var yine. Yuruyus yapayim diyorum sanirsin mangal yakmisim her tarafim is kokuyor. Onun disinda da yesilyoldaki mavi isiklar akan ağaçtan baska bisi yok buralarda.[/QUOTE]
Canim onceden neredeydin ben kacirmisim o kismi. Biz batmanin kozluk ilcesindeydik. Oraya göre bakinca cennet gibi geliyor. . gerçi bende çok sevmiyorum burayi ama allah aratmasin yinede. Afyonun en kötü ilçelerine bile gelemedik diye coook agladigim zamanlar oldu.

T turkmenkizi86 Branscilarin tayini kolay cikiyo. Gidersin insallah tez zamanda istediğin yere. Benim Esim sinifci cakildik kaldik yani buraya. Ölmeye yakin anca gideriz başka bir şehre :) :) soru cozemiyorum çünkü konu calusmam lazim. Hiçbirşey hatirlamiyorum. Artik 15 tatilde ailemin yanina gidip hiçbirşey yapmadan sadece ders calisip arayi kapatmam lazim. Cok dua edin benim için olurmu

Yedinci senem afyonda. Okula gelip yuksek lisans doktora hevesi derken kaldim burda. Afyonla sorunum yok ama cevrem dagildigi icin boguyor insani. Hamilelik dolayısıyla da ankaraya gitmiştim yeni geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…