- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Beni de hasan bey parkta azarladiktan sonra dedim azar yicem ne işim var... universite ogrencileri ilgileniyor aksamları son sınıflarmis. ameliyata girerken sonda taktiramadim çok ağladım. Sonra mine hanim denk geldi beni ikna edip o taktı. Hasta bakicilar hocaya yaptirdin bu isi iyisin dediler :) kaprisliydi ilk gece kaldığım doktor adayı diyeyim ama ben kale almadim valla aslında çok alinganimdir :) dagistan hocada geldi gitti ilgilendi sorularima cevap verdi bebeğimi kuveze almislardi ben aglayinca getirdiler onu bile sordu haberi olmuş. Ankara dan doktor ayarlayıp halini anlatirsin bir kaç ayda gidebilirsin. Sonra doğumu onda yaparsın... benim bir arkadaşım öyle yapmıştı.Kosede ozel oda dediklero yero gordum hatta gorumcem kaldi. Pis ve bakimsiz. Kendisi dusuk yapmisti azarlamalar bagirmalar ne ararsan vardi. Hemşireler bize mi denk geldi hep mi aksi bilemem. Oyle her seyi elestiren biri degilimdir ama tavuklari kumese tikar gibi atmislar kadinlari bagiran cagiran ortalikta pis kan cop. su tahlilleri yaptirip ankaraya gidicem gibi gozukuyor. En kotu hastanesi bile burdan iyidir. ; ((
Icini karartma doktor bulunur yeterki hamileligin düzgün gitsin... kafanda bir b planı olmalı ama her zamanlimonlucheesecake
tesekkur ederim vakip ayirdigin icin canim sagolasin. Bu hafta afyona donup zeynep hanimla randevuma gidicem. Duruma gore de henuz vakit varken doktor bakmaya basliycam.
Cok fazla bel agrim var. Oturamiyorum yatamuyorum . Sol tarafima yatiyirum halim oldukca yürüyorum. Anne olmak oyle kolay bisey degilmis anladim.
Açarsanız bende gelirim
Hafta sonu mu o ne ki :) benim eşim bu sene kursa gidiyor hafta sonuda okulda valla bana her gün aynı...
Dün bizim oğlan saat 6 dan 10 e kadar uyumadı sonra eşim götürdü yan odaya sallamaya ben uyuyaklamisim esimde bebeğin yaninda uyumuş gece ikide bir uyandım aglamaktan catlayacak resmeneşim yanında ama duymuyor kendimden nefret ettim emmedi de zorla emzirdim sonra 4 te 5 te 6 da kalktı emdi uyudu normalde uyumazdi beni bekletirdi... kendime çok kızıyorum geceden beri benden anne olmaz ya
vicdanım çok sızladı canım yaAbartma canim ya. Ayni sey benimde baska annelerinde basina geldi. Cok normal. O yorgunluga dayanmak kolaymi. Uyuyup kalacaksin arada , hem seninkinin ses telleri acilmistir fena mi :) sakasi bir yana Haksizlik etme kendine. arada olur böyle seyler
vicdanım çok sızladı canım ya
neyse kpss nasıl gidiyor?
Anliyorum seni canim. Annelik zor hele ilk 6- 7 ay en zor kismi bence. ama konusmaya baslayinca rahatliyorsun. cok tatli oluyorlar. Kpss sıkıntılı. Cok zorlaniyorum. Sanki beynim almiyor hicbirseyi. Hayirlisi bakalim. Bazen keske hic dershaneye yazilmasaydim diyorum
Merhaba kizlarr artik afyondan yaziyorum. Soguk ve pis bir hava var yine. Yuruyus yapayim diyorum sanirsin mangal yakmisim her tarafim is kokuyor. Onun disinda da yesilyoldaki mavi isiklar akan ağaçtan baska bisi yok buralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?