Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Cuma gunu kanamam oldu universiteye gittim. Pazartesi de rutin kontrol icin zeynep hanima gittim. Vitamin kan ilacı falan bisiler verdi. Afyondayom canim ankarada doktora gitmedim. Asilar falan varmos artik yedinvi aya kadar ankaradayim kesin. Yani orda bi doktora gitmek sart oldu.
bu arada asiri bir unutkanlik basladi. Hamilelikle ilhisi olabilir mi.

[QUOTEeesecake, post: 38369220, member: 633450"]Cuma gunu kanamam oldu universiteye gittim. Pazartesi de rutin kontrol icin zeynep hanima gittim. Vitamin kan ilacı falan bisiler verdi. Afyondayom canim ankarada doktora gitmedim. Asilar falan varmos artik yedinvi aya kadar ankaradayim kesin. Yani orda bi doktora gitmek sart oldu.
bu arada asiri bir unutkanlik basladi. Hamilelikle ilhisi olabilir mi.[/QUOTE]

Evet hamilelikle ilgisi olabilir. Vitaminler falan ise yarar insallah

Benim günler de çok yoğun geçiyor. Ev hayati dersler sürüp gidiyor. Sabırsızlıkla ara tatili bekliyorum. Dinlenmeye gezmeye ihtiyacim var.

Arkadaşlar slm biliyirsunuz ben fuarda seda hanıma gidiyordum oda kirmiziya geciyormus napicam ben ya kırmızı cok pahali zübeyde ye ilk kontrol icin gittim memnun kalmadım birde doğum acil olursa doktorunun gelmeme ihtimsli var napicam ben bana bir akıl verin lütfen

Mavi de dediğiniz gibi öğrencilere ders konusu oluyorsunuz pek gitmedim oraya ama anlatilanlardan anladığım o. Mehmet Sait diye bir doktor geldi fuara onunla ilgili bilgisi olan varmı acaba

Benim günler de çok yoğun geçiyor. Ev hayati dersler sürüp gidiyor. Sabırsızlıkla ara tatili bekliyorum. Dinlenmeye gezmeye ihtiyacim var.

Bende tek başına olmaktan bunaldim. Iki kelime edecek insan arıyorum resmen. Eşimin hiç bir faydası yok bana bir aksam bir kaç saat. Yorgunluktan siziyor zaten okuldan gelince. Bir misafirliğe gidelim dedik erdem hiç durmadı orda hiç bir şey anlamadım.

Muayne ücreti ayni canım tahlillerde aşağı yukarı aynı. Bir akrabam telekte muayne 30 ama tahlillerden para almıyorlar dedi nst den falan alırlar mi bilmiyorum.

Evet canım 30 muş galiba zaten benim bütün tahliller bitti 32.haftadan sobra nst basliycak.Fuarda sezeryan 600 telekte bir arkadas 2013 te 750 ye yapmış şimdi 1000 olmuştur heralde fuara gelen mehmet sait beyi araştırıyorum bakalım olmadı ona gidicem

Parkta da sezeryan 600 canım birde geceligi 150. Nst 15 tl. Ben üniversitde dagistan beye 500e sezeryan oldum. Özel muayene ucreti 100 du 20 gün geçerli. Nst ye para vermiyorsun. Ben hesap yaptım parkta verdiğim nst paralariyla muayene olurmusum :)

Nerden gelmiş ona göre internetten araştırabilirsin dedigin doktoru.

Ben hem parka hemde fuara telefon edip muhasebeye sordum canım hatta burdada yazmıştım detaylı ultrasonu da sormuştum parkta 100 fuarda 65 tl ydi. Yoksa herkese başka fiyatmi veriyorlar anlamadım. İnternetten bakıyorum ama pek birşey çıkmıyo malesef

Slm canim. Zübeydede evren beye iyi diyorlar ben onun eşine gittim ufuk hanim oda iyi ama dediğin gibi ani doğumlarda doktorun girmeyebilir. Gerçi sezeryansa zaten iki hafta önceden almiyorlarmi. Gününü doktorla ayarlarsiniz.

Buradao
g
Buarada o doktorun adini hic duymadim. Birara bende çok arastirmistim.

S smile53 alt komusumuz çalışıyor anca aksamlari ailecek görüşüyoruz... diğeri de ev sahibimiz onlarda yatmaya geliyorlar başka evleri de var. Hafta sonu kuzenime götürecek eşim. Inşallah hava bozmaz yoksa gidemeyiz...

Yakın bir zamanda arkadaşım doğum yaptı da 900 verdiler diye biliyorum canım 600 sezeryan 300de iki gecesi. Belki yanlış anlamış da olabilirim.

Benim karsi komsumda evhanimi dershaneden önce onunla zaman geciryordum birde Eymen gecen yil anaokuluna gitmişti oradaki birkaç veliyle görüşüyordum. Pek sıkılmıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…