Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Canım evren beyin iyi olduğunu bende duydum ama doktor değil hastanedeki hijyen falanda problem. Daha önce orda doğum yapan tanıdıklarım sakın gitme muayeneye gitsen bile dogumu orda yapma hijyen sıfır vede çok azarliyorlar diyolar benimde gözüm korkuyor açıkçası

Yakın bir zamanda arkadaşım doğum yaptı da 900 verdiler diye biliyorum canım 600 sezeryan 300de iki gecesi. Belki yanlış anlamış da olabilirim.
Doğrudur belki canım fuarda kac gun kaliniyor acaba ben iyice sorarım birdahaki gittigimde size yazarim.oglumda izmirde ozelde yapmıştım 1 gün kalmıştım soylenenin dışında extra ücret odememistik

Ebe cagirip evde dogurcaz o olcak. Ne bicim sehir sevmiyorum da sevmiyorum.
Haklısın canım hastene ve doktor sınırlı olunca problemlerde çok oluyor.millet park park diye diye hastaneyi iyice simartmis.Gecen bir yakinim oğlunu götürmüş akşam park a.mesai dışı olduğu icin extra muayene ücreti almışlar hadi ona tamam demiş kan tahlili gerekmis yine extra ücret istemişler birde film çekilmesi gerekiyormuş onada isteyince kadin delirmis almış zubeydeye götürmüş. Aslinda şu yeni hastane bitse daha iyi olcak bence çünkü devlet gayet iyi odaları falan ozel gibi ama oda bize yetismiycek malesef benim doğum martta çünkü

Belki bana yetisir. 4 ay yasakliyim sonra 9 ay hamilelik tabi hemen hamile kalacakmiyim oda meçhul. Sanirim biter benim bebiş gelene kadar :)

İnşallah gonlune gore bur doktor bulursun. İyiyse bize de haber vermeyi unutma canim.
="fhrye, post: 38502795, member: 236194"]Canim burdaki devletten sonra konyaya gitmiş ordan gelmiş sanırım ben önümüzdeki kontrolde bir gidip bakicam inşallah içime sinerde onda yaparim doğumu[/QUOTE]
İnsall

Belki bana yetisir. 4 ay yasakliyim sonra 9 ay hamilelik tabi hemen hamile kalacakmiyim oda meçhul. Sanirim biter benim bebiş gelene kadar :)
Bence yetişir canım bir ara kasımda biticek dediler ama malesef sana yetişir zaten epeyce de temiz ve yeni kalır şuanki zübeyde baya bir eski

fhne zaman bst: 38510149 .!.:
Bence yetişir canım bir ara kasımda biticek dediler ama malesef sana yetişir zaten epeyce de temiz ve yeni kalır şuanki zübeyde baya bir eski

Bakalim nezaman biter. Bende 2015 haziran diye duymuştum. Herkes farklı birşey söylüyor

Yani dogurunca demek istedim. Bilmuyorum benim kasigimdan bacagima hir agri var. Zeynep hanim birsey demedi. Sanirim ankarada koru hastanesinde dogum yapicam. Zirt pirt karar degistirmek de iyi degilde off bilmiyorum.

Yani dogurunca demek istedim. Bilmuyorum benim kasigimdan bacagima hir agri var. Zeynep hanim birsey demedi. Sanirim ankarada koru hastanesinde dogum yapicam. Zirt pirt karar degistirmek de iyi degilde off bilmiyorum.
Bendede olmuştu sanki o haftalarda magnezyum vermişti bana doktor... doğum sonrası da çok önemli canım kendi evinde mi daha rahat olursun yoksa ankarada mi bunu düşün... bizimkiler bana eskisehire gidelim dediler ben tansiyondan dolayı çıkamadım yola ama iyi ki de cikmamisim... Uykusuzluga uykunum bolunmesine alisiyorsun zamanla başta çok zor oluyorda...

Ankarada daha rahatım aslinda. Fazla birsey degil normal standartlara sahip bi hastanese dogumu gerceklestirmek istiyorum sadece. Ozele gitmek de faydasiz afyonda. Allah kadinlarin yardimcisi olsun. Universite hastanesin kafamda rahatlatici bişiydi. Olmazsa giderim diyordum ama acile gittigimde yeni dogumdan ciktilar ve hemsire tum o kanli pisligin ustune yatmam için ustume gelince hatlar koptu.

Babam beni bir iki defa kontrole götürdü parka gidiyordum ya buranin adı özel dedi esk. Dev hastanesi burdan daha iyi dedi hakikatende öyle. insallah rahat bir hamilelik gecirirsin de hersey gönlünce olur.

Canım benim gibi mecburen burda yapmak zorunda kalanlar napsin mecbur burdaki seçenekleri değerlendiriyoruz Allah yardımcımız olsun kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş Müslümanın başka bir müslümana ettiği duada öyle. Biz şuan her ikisinde sahip olmanın verdiği avantajla birbirimize dua edelim.Iyi doktorlarla hemşirelerle karşılaştırsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…