- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Kesinlikle canım bende çok takiyordum ilk zamanlar tam doktor buldum dedim doktor daha ben hiç gitmeden memkeketindeki kendi hastanesine gitmiş(Neşet bey)sonra seda hanıma gideyim dedim ki fuarda başka kadın dogumcu yoktu cok araştırdım arastirttim ve iyi bir doktor olduğunu öğrendim aylardır ona gittim şimdi oda gidiyor çok üzüldüm resmen uykularim kaçtı ama vardır elbet bir hayır diyorum. Belkide mehmet sait bey çok daha iyidir diyorum ve herşeyi oluruna bıraktımHakkimizda hayirlisi olsun. Bu konuyu daha fazla dusunmemeye calisicam. Stresden baskabir ise yyaramıyor.
Canım önümüzdeki ayın 10 undan sonra gidicem yazarim mutlakafhrye senin kontrol nezaman. İlk yorumunu bekliyorum merakla.inşallah gönlüne göre olur bu sefer. T turkmenkizi86 limonlucheesecake sizide unutmadim. Aklimdasinuz. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun
Arkadaşlar birşey danisicam size.Annemin üst komşusunun gelini zübeyde de doğum yapmış belden igneli sezeryan. Cuma yapmış c.tesi pazar da kalmış gaz sorunundan.Kontrollere de oraya gitmiş hep evren bey e.Dogumu normal istiyormuş ama bebek kakasini yapinca acil sezeryana alınmış acil oluncada evren bey değil başka bir bayan girmiş doğuma. O doktordan da memnun kalmış hemşireler falan çok güzel ilgilenmisler.Soylendigi kadar pis değil demiş. Senin kızının ikinci ve zaten sezeryan olacağı için evren beyin olduğu güne verirler dogumun gününü evren bey girer demiş. Birde özel oda tutulabiliyormus onu tutarsiniz önceden demiş boşu boşuna fuara niye okadar para vereceksiniz demiş. Ay kafam karıştı ya.Acaba diyorum hafta sonu olduğu için mi okadar iyi ilgilendiler zaten kimse olmuyor ya.ama bunca zaman özele gittim gider orda doğum yaparsam ve memnun kalmazsam pişman olurmuyum diyorum.Cunku Yakınlarda doğum yapan tanıdığım yok orda odalarini falan hic görmedim bana bir akıl verin nolur
Çok sağol canım inan yeni hastane bitmiş olsa hiç düşünmem orda yaparım ama şu anki hastane urkutuyor beni niyeyse.Birde o anki hemşireler de önemli iyisi iyi oluyorda birde kötüye denk gelirsek o nasıl olur bilemiyorum.Ben de tecrubesiz oldugum icin ne deyim bilemedim ama su gercekki her zaman devlet hastanesine daha cok guvenirim. Gonul isterki devlet hastanemiz gibi doğum hastanemizde bitmis olsa. Hos insanlar onu bile ahira cevirmek icin ugrasiyor ama piril piril masallah. Hakkinda hayırlısı olsun. Insallah arkadaşlarin yardimi dokunur sana.
Bende iki kez gittim.Ilk muayenede gittim yeksin hanima çok kalabalikti ve tuvalete falan girmedim muayenehanelerin olduğu koridoru gördüm.Ikincide acile gittim ağrım olmuştu biraz hatta evren beye denk geldim.gercekten iyi bir doktor verdiği ilaçları bile açıklıyor neden verdiğini. Ozamanda ayni yerleri gördüm. Ama ilk gittiğimde birşey dikkatimi çekmişti ,aileler vardi muhtemelen bebekleri olmuştu ve onlar anane babane falandi.kuvezlerin falan olduğu yerin onunde bekliyorlrdi doktor çıktı birtane bişeyler sormak istediler doktor şimdi bilgi veremem yarin dedi ve çekti gitti insanlar kalakaldi.Ablamla çok uzulmustuk iki dakika konussa nolur sanki demiştik.of napicami bilemez haldeyim gerçekten. Özel odalar nasıl acaba.Birde fuarda 600 ya sezeryan bunun dışında başka ücretler de talep edilirmiki onuda bilmiyorum araştırmam lazımCanım sana şurda yap demem ama evren beye muayene olup o gün hastaneyide dolasabilirsin canım az çok bakarsın temiz mi değil mi diye? Ben devlete gitmedim hiç bilmiyorum.
Biliyor musun aynı tepkiyi parkts hasan bey esime yaptı agzindan iki kelime alabilmek için üç kat merdiven indim onunla birlikte dedi ki benim durumum ciddiydi ben kizginligima gidip mavide doğum yaptım. Bana son zamanalarimda hiç bilgi vermedi. hiç olmazsa param hocaya gider devlete gider dedim. Geceligi 150 tl canım sezeryan üstüne onuda alıyorlar iki gecede kalırsın muhtemelen 300 de ona ödersin...Bende iki kez gittim.Ilk muayenede gittim yeksin hanima çok kalabalikti ve tuvalete falan girmedim muayenehanelerin olduğu koridoru gördüm.Ikincide acile gittim ağrım olmuştu biraz hatta evren beye denk geldim.gercekten iyi bir doktor verdiği ilaçları bile açıklıyor neden verdiğini. Ozamanda ayni yerleri gördüm. Ama ilk gittiğimde birşey dikkatimi çekmişti ,aileler vardi muhtemelen bebekleri olmuştu ve onlar anane babane falandi.kuvezlerin falan olduğu yerin onunde bekliyorlrdi doktor çıktı birtane bişeyler sormak istediler doktor şimdi bilgi veremem yarin dedi ve çekti gitti insanlar kalakaldi.Ablamla çok uzulmustuk iki dakika konussa nolur sanki demiştik.of napicami bilemez haldeyim gerçekten. Özel odalar nasıl acaba.Birde fuarda 600 ya sezeryan bunun dışında başka ücretler de talep edilirmiki onuda bilmiyorum araştırmam lazım
Demekki özlemiş devletmis hiç farketmiyo doktorun insanligina ve kişiliğine kalmış. Aslında zubeydeye sicak bakmaya başladım sanki.annemin komşusu özel odada kalmasina rağmen hic para odememisler.Mesela bana devlette ağrı kesici bile yapmak için bi dereden su getiriyorlar demişlerdi. Kiza sürekli yapmışlar ve hiç ağrısı olmamış. Yoğun bakimda üstünü sıkı sıkı ortmusler sonra çok ağrın olur diye.ben oglumda izmirde ozelde yapmıştım ve hem annem hem k.validem kalmıştı yanımda burdada iki kişi kalmışlar kizin yaninda.Sezeryan olucak ya benim yani onceden belli olucak günü tabi inşallah bir aksilik olmazsa.ozel odayida ona göre ayarlariz demiş komşusu eşi önceden orda çalışmış ve herkesi taniyormus.simdi neye uzuluyorum biliyormusun keşke hep oraya gitseydim.Cunku yok ikili test yok üçlü test şeker yükleme,detayli derken birsürü para verdim fuara.Nasip bakalim ayin 10 undan sonra olan kontrole evren beye gideyim bir bakayım diyorum.ama bunca zaman gitmeyip simdi 2 ay kala gidiyorum ya tepki alirmiyim acaba birşey dermiki doktor.Biliyor musun aynı tepkiyi parkts hasan bey esime yaptı agzindan iki kelime alabilmek için üç kat merdiven indim onunla birlikte dedi ki benim durumum ciddiydi ben kizginligima gidip mavide doğum yaptım. Bana son zamanalarimda hiç bilgi vermedi. hiç olmazsa param hocaya gider devlete gider dedim. Geceligi 150 tl canım sezeryan üstüne onuda alıyorlar iki gecede kalırsın muhtemelen 300 de ona ödersin...
Artık devlette eskisi gibi değil ya daha iyilestiriyorlar diye düşünüyorum... hemsirelerin azarlamasi falan eskide kaldı yada azarlayinca sende cevap veriyorsun... benim ikinci gün çok ağrım yoktu ağrı kesici istemedim olursa yaparmisiniz dedim yaparız dediler... yinede ben dagistan beyin hastasiyim diye ayrı ilgi gosterdiler diye düşünüyorum...Demekki özlemiş devletmis hiç farketmiyo doktorun insanligina ve kişiliğine kalmış. Aslında zubeydeye sicak bakmaya başladım sanki.annemin komşusu özel odada kalmasina rağmen hic para odememisler.Mesela bana devlette ağrı kesici bile yapmak için bi dereden su getiriyorlar demişlerdi. Kiza sürekli yapmışlar ve hiç ağrısı olmamış. Yoğun bakimda üstünü sıkı sıkı ortmusler sonra çok ağrın olur diye.ben oglumda izmirde ozelde yapmıştım ve hem annem hem k.validem kalmıştı yanımda burdada iki kişi kalmışlar kizin yaninda.Sezeryan olucak ya benim yani onceden belli olucak günü tabi inşallah bir aksilik olmazsa.ozel odayida ona göre ayarlariz demiş komşusu eşi önceden orda çalışmış ve herkesi taniyormus.simdi neye uzuluyorum biliyormusun keşke hep oraya gitseydim.Cunku yok ikili test yok üçlü test şeker yükleme,detayli derken birsürü para verdim fuara.Nasip bakalim ayin 10 undan sonra olan kontrole evren beye gideyim bir bakayım diyorum.ama bunca zaman gitmeyip simdi 2 ay kala gidiyorum ya tepki alirmiyim acaba birşey dermiki doktor.
Amin canım inşallah.fhrye hakkında hayırlısı olsun canım son doktor degistirmek insanı yipratiyor kucağına alınca hepsini unutuyorsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?