cıddımısncnm kullananların dediğine göre sir ağda şekersiz ve kılları kalınlastırmıo bence onu kullan :) küçük parçalarla yapmayı dene... sir ağda küçükleri + sıkı yapıstıgı için rahat edeblırsın ılık agda şekerliymiş puff
bende cahıl zamanlarımda sır agda setı aldım 2 tane agda cıktı ıcnden 1 kacta mendıl
baktım sonra ısıtıcıda almak lazmmıs megerse
bıde onun yagını magını nerden bulcam dedım ole duruolar dolapta

odamda 3-4 saat bununla uğraştım sonunda annemler kapıya gelip iyimisin diye sormaya başladılar
 odamda 3-4 saat bununla uğraştım sonunda annemler kapıya gelip iyimisin diye sormaya başladılar  bakalım bidakine ameliyat eldivenini denicem yılmak yok yola devam
 bakalım bidakine ameliyat eldivenini denicem yılmak yok yola devam 

Ancak kıllarınız saçınız kadar olursa tamamen alıyor..Aksi takdirde yarısını alabiliyor..Bilemiyorum bende sistem böyle işliyor..Yani kurt kadın olmadığıma göre sizlerde de böyle işler büyük ihtimalle.
Ancak kıllarınız saçınız kadar olursa tamamen alıyor..Aksi takdirde yarısını alabiliyor..Bilemiyorum bende sistem böyle işliyor..Yani kurt kadın olmadığıma göre sizlerde de böyle işler büyük ihtimalle. Bu kızılderili hali yaklaşık 4-5 gün sürer çok üzücü bir dönemdir..Sürekli gizlenmek zorunda kalır bu bölgeler..Ve gören insanlar yanlış şeyler düşünebilirler ki bunu da istemeyiz..
Bu kızılderili hali yaklaşık 4-5 gün sürer çok üzücü bir dönemdir..Sürekli gizlenmek zorunda kalır bu bölgeler..Ve gören insanlar yanlış şeyler düşünebilirler ki bunu da istemeyiz..
 Siz yine de uzmanına gidin en iyisi bu. evin her tarafını reçine yaptığınıza değmez!Eski ağda daha doğaldı ama bulamıyorum..
Siz yine de uzmanına gidin en iyisi bu. evin her tarafını reçine yaptığınıza değmez!Eski ağda daha doğaldı ama bulamıyorum..