- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 187.999
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Ama aşkım böyle ilerleyemeyiz ölçü ölçü boy boy parmakın gibi düşünO pipi o yüzüğe sığıyorsa he said sad veya bad olsun bi zahmet
Kız ciddi bişiy konuşuyoruz şurda dan diye araya giriyosun gören de konu senin sanacak dsdshsbenim kalınlaştırıyor biraz hormanel ve genetik bir şey, ne zaman jilet yapsam bir sonraki ağdada extra acıyor. saygısızlık olarak düşünmedim, her ağdaya gitmeden önce de muhakkak temizlenirim.teşekkürler
Ulan hahshshhshshsh balkonda kahkaha attım ya
Evliyim sorry
Çok eskide kaldı meminkleri yaprırabilirsem belki deldiririm gene neden olmasınHshshhs bibim memendeki piyirsink bilgisi iyi geldi he saolqsın
Konularıma çok yorum yapmıştın, görücü usulü tanıştığımızla bu Cuma sözleniyorum. Bana söylenen her şeyi dikkate aldım ve aday uygun. Yalnızcana bildireyim istedim.Aycan'a daha once kendi konusunda söylemiştim. Aşırı bir Ayşecik vibei veriyor bana. O naiflik, sakinlik, temizlik.
Biz ne fotoğraflar gördük buralarda…hey yavrum heyy…tam olarak neyin fotoğrafını koyacağız
Ağda konusunda mı jshEn iyisi Almanlar diyorlar ama ben bilmem
Gene kime yazmışım acaba bunu pff
Cebine bile koyarsınEvliyim sorry
Çok eskide kaldı meminkleri yaprırabilirsem belki deldiririm gene neden olmasın
yaa dimi acaba kimin konusu shshjdjs öyle arada bana yazana da yazıyorum siz devam edin süper hahsjsjsjdkKız ciddi bişiy konuşuyoruz şurda dan diye araya giriyosun gören de konu senin sanacak dsdshs
Aa sevindim. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Her sey gonlunuze gore olur insallah.Konularıma çok yorum yapmıştın, görücü usulü tanıştığımızla bu Cuma sözleniyorum. Bana söylenen her şeyi dikkate aldım ve aday uygun. Yalnızcana bildireyim istedim.
Daha yeni geldik şu konulardan ban yemeyelim ya ,yaz günü eğleniyoz işte yokluktanLan banlanıcam totosuna yaz
An itibariyle gossip girl izliyorum bu aradayaa dimi acaba kimin konusu shshjdjs öyle arada bana yazana da yazıyorum siz devam edin süper hahsjsjsjdk
Ulan daha demin pavyonda gbiydik hallere bak jdhdhAa sevindim. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Her sey gonlunuze gore olur insallah.
Konu hiç bir başlığa uymayanlarda sıkıntı yok gibiDaha yeni geldik şu konulardan ban yemeyelim ya ,yaz günü eğleniyoz işte yokluktan
Ahshdh ortalik cok karisti ahshdhdUlan daha demin pavyonda gbiydik hallere bak jdhdh
hsjsjdjd iyi seyirlerrAn itibariyle gossip girl izliyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?