- 17 Şubat 2015
- 8.824
- 24.273
- 548
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Müthiş fikirmiş hahshsjYuzugu pipiye takip he said yes diye foto atma fikri, cik aklımdan.
Şşş çağırma sauronu, gözünü üstümüze diker hepimizi golluma dönüştürürlerYüksükte bir büyüğümüzün kullanmasıylan baya bir meşhur olmuştu galibaah o aliekspresin dili olsada konuşsa
Kapalı veya açık kadınlar farketmiyor artık. Gelen müşterilerimin yarısı kapalı, namazında niyazında insanlar. Onlar da aynı açıklar gibi ağdaya geliyor, onlara da aynı ağdayı yapıyoruz. Giysi tercihlerine tabii ki saygılıyım, ağdadan sonra veya hamamda nerdeyse çıplak yıkandıktan, keselendikten sonra mescidin yolunu tutup vakit namazlarını kılıyorlar. Böyle güzel yaa.Kapalı kadınların cogunlukta oldugu yerde fantazi dünyası daha şaşaalı olur jdjd
Bende bolca delik var 5 kulak bi tragus (göbek kaş helix) bu 3ünü çıkartım gobek ve helix tekrar delinecek kaş daha düşünmem çok uzun yillar kullandim bide köprüçük kemiği piercingi istiyordum herifin ağzına takılır diye vazgeçtimMutluyken acılan delikler jdjd ulan ben bi fena oluyorum
Ahshdhdh ay sesli guldum
Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.Kapalı veya açık kadınlar farketmiyor artık. Gelen müşterilerimin yarısı kapalı, namazında niyazında insanlar. Onlar da aynı açıklar gibi ağdaya geliyor, onlara da aynı ağdayı yapıyoruz. Giysi tercihlerine tabii ki saygılıyım, ağdadan sonra veya hamamda nerdeyse çıplak yıkandıktan, keselendikten sonra mescidin yolunu tutup vakit namazlarını kılıyorlar. Böyle güzel yaa.
Aycan'a daha once kendi konusunda söylemiştim. Aşırı bir Ayşecik vibei veriyor bana. O naiflik, sakinlik, temizlik.Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.
Ulan hahahhshshs
Ne kadar önemli bir iş. Tekniğini bilmeyen birinin eline düşüp şeyi yırtılmış birini duymuştum. Bazı alanları tekten fazla ağdalamamak lazım.Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.
En iyisi Almanlar diyorlar ama ben bilmem
benim kalınlaştırıyor biraz hormanel ve genetik bir şey, ne zaman jilet yapsam bir sonraki ağdada extra acıyor. saygısızlık olarak düşünmedim, her ağdaya gitmeden önce de muhakkak temizlenirim.Ben ağdaya gitmekten bahsetmedim yalnız. Regl döneminde gitmekten bahsediyorum.
Karşıdaki bunu sorun etmeyebilir ama ben hem kendime hem karşımdakine saygımdan böyle bir şeyi asla yapmazdım.
Jilet kılları kalınlaştıran ya da çoğaltan bir uygulama değil bilinenin aksine. Kıllar kesildiği için kalınlaşmış gibi görünüyor sadece.
Bir daha böyle bir ikilem yaşarsanız aklınızda bulunsun yine de.
Yas bebeyimEn iyisi Almanlar diyorlar ama ben bilmem
Valla ben hem ağda yapmayı hem de hamamda kese yapmayı seviyorum. En sonunda pırıl pırıl, tertemiz bir kadın görünce mutlu oluyorum. Bir de kaplıca tedavisi alan hastalar var, inme geçirmişler, sağı solu tutmuyor, romatizmadan eklemleri kaynamış. Onları kaplıca havuzuna indirmek, çıkarmak, yıkamak hoşuma gidiyor. içten bir Allah razı olsun, teşekkür beni mutlu ediyor. Hamam ortamı da çak eğlenceli ayrıca.Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.
O pipi o yüzüğe sığıyorsa he said sad veya bad olsun bi zahmetYuzugu pipiye takip he said yes diye foto atma fikri, cik aklımdan.
Aa skim sayar'dan sonra bu da cok inovatik bi düşünce kdjdjO pipi o yüzüğe sığıyorsa he said sad veya bad olsun bi zahmet
Ahahahah off ya ahshdO pipi o yüzüğe sığıyorsa he said sad veya bad olsun bi zahmet
tam olarak neyin fotoğrafını koyacağızFotoğraflı konu olmamasına şaşırdım.
Konuyu okuyunca ekstra şaşırdım.
Teşekkürler
Yas bebeyimhiç bilmem ama
Hshshhs bibim memendeki piyirsink bilgisi iyi geldi he saolqsınLan bu ne biçim konu herşeylerim ifşa oldu yatıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?