ağda yapılır mı

Kapalı kadınların cogunlukta oldugu yerde fantazi dünyası daha şaşaalı olur jdjd
Kapalı veya açık kadınlar farketmiyor artık. Gelen müşterilerimin yarısı kapalı, namazında niyazında insanlar. Onlar da aynı açıklar gibi ağdaya geliyor, onlara da aynı ağdayı yapıyoruz. Giysi tercihlerine tabii ki saygılıyım, ağdadan sonra veya hamamda nerdeyse çıplak yıkandıktan, keselendikten sonra mescidin yolunu tutup vakit namazlarını kılıyorlar. Böyle güzel yaa.

Mutluyken acılan delikler jdjd ulan ben bi fena oluyorum
Bende bolca delik var 5 kulak bi tragus (göbek kaş helix) bu 3ünü çıkartım gobek ve helix tekrar delinecek kaş daha düşünmem çok uzun yillar kullandim bide köprüçük kemiği piercingi istiyordum herifin ağzına takılır diye vazgeçtim

Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.

Bi ağdacının mesleğini bu kadar sevgiyle şevkatle anlatacagı sahiplenecegi asla aklıma gelmezdi.beni cok şaşırttın aycan kızım.
Ne kadar önemli bir iş. Tekniğini bilmeyen birinin eline düşüp şeyi yırtılmış birini duymuştum. Bazı alanları tekten fazla ağdalamamak lazım.
Berber videolarında erkeklere neler ediyorlar ya aklıma geldi hdgshsjsk bütün bedeni sirle* kapatıp dondurup pata küte

benim kalınlaştırıyor biraz hormanel ve genetik bir şey, ne zaman jilet yapsam bir sonraki ağdada extra acıyor. saygısızlık olarak düşünmedim, her ağdaya gitmeden önce de muhakkak temizlenirim. teşekkürler

Valla ben hem ağda yapmayı hem de hamamda kese yapmayı seviyorum. En sonunda pırıl pırıl, tertemiz bir kadın görünce mutlu oluyorum. Bir de kaplıca tedavisi alan hastalar var, inme geçirmişler, sağı solu tutmuyor, romatizmadan eklemleri kaynamış. Onları kaplıca havuzuna indirmek, çıkarmak, yıkamak hoşuma gidiyor. içten bir Allah razı olsun, teşekkür beni mutlu ediyor. Hamam ortamı da çak eğlenceli ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…