• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ağda yaptıran yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar ben de sürekli kendim evde ağda yapıyodum, canım da çok tatlıdır çok acıyodu ama alıştım artık. en son şu aralar da ağdacıya gidiyorum. 6, ayım ve iki kez de ağdacıya gittim çok utanırdım ama en sonunda gözümü kararttım ve gittim. jilet falan mümkün değil çünkü, rezalet. en rahatı ağda. işin özü temizlik olunca utancımı yenndim doğrusu

bikini bölgesinin iç kısımlarına balmumu ağda yapılır tüğe yapışıp tene yapışmayan ağda üst kısmada sir yapılır.
sir tahriş eden bi ağdadır iç kısımlara yapılmamalı kaliteli yerlerde sistem böyledir zaten.ben sürekli bu şekilde yaptırıyorum inanın iç taraflar alınırken hissettiğim acı ayaklarım alınırken hissettiğimden çok çok az.çünkü balmumu ağda tene yapışmaz.öyle bi kuaför güzellik salonu bulun bi deneyin farkı görün.

banada doktorum ağda yasak dedi. sert darbeler yapmıycaksın dedi. ben orta okuldan beri ağda yapıyorum bu saaten sonrada değiştiremem dedim. ozaman yavaş yavaş çekerek yap dedi. 6. ayımdayım göbişten bişi göremez oldum :)))))))) en son ağdacıya gittim çok rahat valla bişide olduğu yok. tavsiye ederim.

peki göbeğe ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce arkadaşlar??ben daha önce de aldırdığım için orda da tüylerim var ve ultrason esnasında rahatsız oluyorum..bi kere aldırdım göbeğimi ama endişeliyim de açıkçası..bilgisi olan var mı bu konuda??

valla bende yıllardır ağda yaptırıyorum... hele ki antalya sıcaklarında evde oturup da kendin mümkün değil alamazsın...yıllardır yaptırıyorum... çokda rahatım..3 aylık hamileyim.. halada devam ediyorum.. göbeğimde çıkanlarıda epilasyon aleti ile tenime değdirmeden alıyorum.. şimdilik sorunum yok çok şükür...

eskiden annelerimizde kendi evlerinde kendi elleriyle ağda yapıp evde kendileri alırmış..jilet falan vurmazlarmış... çok şükür bizlere bişi olmamış :)) ağda gibi temizlik yok valla kim ne derse desin...

peki göbeğe ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce arkadaşlar??ben daha önce de aldırdığım için orda da tüylerim var ve ultrason esnasında rahatsız oluyorum..bi kere aldırdım göbeğimi ama endişeliyim de açıkçası..bilgisi olan var mı bu konuda??

bikini bölgesinin iç kısımlarına balmumu ağda yapılır tüğe yapışıp tene yapışmayan ağda üst kısmada sir yapılır.
sir tahriş eden bi ağdadır iç kısımlara yapılmamalı kaliteli yerlerde sistem böyledir zaten.ben sürekli bu şekilde yaptırıyorum inanın iç taraflar alınırken hissettiğim acı ayaklarım alınırken hissettiğimden çok çok az.çünkü balmumu ağda tene yapışmaz.öyle bi kuaför güzellik salonu bulun bi deneyin farkı görün.

ARKADASIM GİTTİĞİN YERİ SÖYLESENDE YARIN BEN KOŞARAK GİTSEM. GİDECEK ADAM GİBİ Bİ YER BULAMADIM. KİMİ YAKTI KİMİ MORARTTI. RENGARENK OLDUMmafoldumben

bence yok cnm ben hamilellgim boyunca yaptırdım bisey olmadı zaten gittigin yerdeki bayanda d,kkat eder hamileym diye dahda özenli davrandı bisey olmadı cok sükür...temz olmak en iisi yerimseniben

kesinlikle gidemem bende baskasına dün zar zorda olsa kendim yaptım...jilet vurunca kötü oluyorum ben asla yapmam onu..son ay belki kuzenimden yardım alabilirim :kedi:

kıslar ben de 4.5 aylık hamişimm..ağdaya gidiyorum ve o kadar rahatım mki anlatamam..herkese şiddetle tavsiye edeiyorum..temiz ve güvenilir olduktan sonra problem yok bence..

bende iki aydır gidiyorum hamileliğimden dolayı evde yapmam zor olacaktı.ağda salonlarının temiz olması çok önemli gönül rahatlıyla gidiyorum ben alt katta oturan komsumun halasının kızının ağda salonuna gidiyorum.arkadaş her konuda temiz ve çok titiz olduğu için beraber gidiyoruz zaten onla çokta temiz özellikle hamile bayanlara daha dikkatli oluyorlar.ama tabi her salonda temiz olmuyo malesef

ARKADASIM GİTTİĞİN YERİ SÖYLESENDE YARIN BEN KOŞARAK GİTSEM. GİDECEK ADAM GİBİ Bİ YER BULAMADIM. KİMİ YAKTI KİMİ MORARTTI. RENGARENK OLDUMmafoldumben

HAYATIM TEL NUMARASI VARMI ACABA. BEN NASIL BULACAGIM ORAYIbilmiyorumkismile

ben ilk bebeğimde kara kara düşünüyordum ne yapsam diye, eşim sağolsun rica ettim yaptı ama tabi bayağı zor oldu karşıınızdaki acemi olunca..ama çok ii oluyo kızlar hem dogumda rahtat oluyorsun tertemiz hemde lahusalıkta bile bayağı geçti sonra uzadı tüyler..zateno dönemde hormonlardan dolayı tüy uzayışı azalıyormuş..şimdi 2aylık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum oyy oyy bitmez bu çile..

valla jiletle falan uğraqşılmaz.hemen ertesi günü gliyorlar.bide onun iğrenç kaşıntısı var.bende ayna ve eldiven yardımıyla kendim yaptım.daha rahat.tavsiye ederim.yarında gidip kuaförde bacaklarımı yaptıracapğım

Ben cumartesi günü gittim komple bakaımı yaptrıdım. Tüyü yolunmuş tavuk gibi oldum. Sanki sürekli rüzgar esiyor iyide oldu.

benimkini eşim ve 2- 3 doktor dışında kimse görmedi valla. çok utanırım. eşim de gönüllü acıyo bana bu durumda ama yok ona da yaptırmam. şimdilik kendi çabamla yapabiliyorum. bu arada korkutmak istemem ama geçen nette okudum haberlerde biri ağda yaptırırken vajinası yırtılmış... aman allahımmmmm..... dikkat ettirin. ne biliyim nasıl yaptılarsa. küçük parçalar halinde halletsinler hiç değilse.

bu arada arkadaşım doğuma gittiğinde orda temizliği yapan görevli oluyomuş. zaten su geldiğinde gitmiş banyoya temizlemiş ama yine de yapıyolarmış.

Hastanede bı baskasının almasından daha cok utanırım ben :kedi: Sımdılık agda yaptırıyorum ınsallah tertemız olurum dogumda

banada doktorum ağda yasak dedi. sert darbeler yapmıycaksın dedi. ben orta okuldan beri ağda yapıyorum bu saaten sonrada değiştiremem dedim. ozaman yavaş yavaş çekerek yap dedi. 6. ayımdayım göbişten bişi göremez oldum :)))))))) en son ağdacıya gittim çok rahat valla bişide olduğu yok. tavsiye ederim.

Alla alla korktum sımdı

benim son dört haftam kaldi agdaciya gittim tertemiz yapti cokta rahat bence tafsiye ederim

1-2 yıl sonrada lazer düşünüyorum.bu arada arkadaşım yaptıracak memnun kalırsa bende yaptırırım.

Back
X