Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.

ya sanki birtek benmiyim böyle

ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...

tüm talihsizliklerde sizi buluyo hep sanırım. geçmiş olsun

Az yada çok ağda yapmak onun işi değil mi? hem istediğiniz gibi olmadıysa alırken ikaz etseymişsiniz şurda burda kaldı diye, sonuçta parası neyse veriyorsunuz zorla değil ya!

Boşver canım,densizlik etmiş işte.
Kılım olmasa zaten gelmezdim deseydin :)
Benim anlamadığım,nasıl doğru düzgün almadı ?

gittigin kişinin işin ne canım alıcak tabi hemde söylenmicek, ozaman yapmasın bıraksın bu işi, takma cnm kafana densizlik yapmış.

Ya belinay simdi diyecem ki hic aldirmasam daha iyi,hayvan gibiysem,Allahin gücüne gidecek

tövbe de kızzzz..olurmu öle şey..nedemek aldırmıycam ona noluyomuşşonun işi ağda yapmak yorum yapmak değil..sen deseydin keşke müşterilerinizi az kıllı çok kıllı ayırıyomusunuz !!! elamın densizliği.yada o an canı sıkkınsa senden çıkarmış olabilir

talihsiz deveyi kutup ayısı kovalarmış
terbiyesiz kadın işin o kılı ordan almaksa alacaksın bi de laf söylüyor azar basıyor senin de depresif haline gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…