Utanc ve bu utancdan dolayi sanki insan degilim gibi his etmem...
ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.
ne olacak bu halim?
sana katılıyorum her dediğine... şekerimbernamm
seni kendime benziyorum he elma
benimde para yok ağdaya gidemiyorum öyle bacak felan ama yüzümü aldırırken olur olmaz laflar duyuyorum.
duyupta susup oturduğum çok oldu
bende arkadaş gibiyim çok aşırı tüyle evde uğraşılmıyor , temizde olmuyor hem
eminim resim koysam buraya beni gecemzsin!!!
hele yüzde...
eminim resim koysam buraya beni gecemzsin!!!
hele yüzde...
Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.
ya sanki birtek benmiyim böyle
ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...
Siz böyle densizlere haddini neden bildirmiyorsunuz? yorumlardan anladığım kadarı ile sık sık böyle durumlarla karşılaşıyorsunuz. Ezik bir profil mi çiziyorsunuz insanların gözünde? Lütfen güçlü olun hakkınızı da savunun. Az çok onu hiç ilgilendirmez işi buysa yapacak yapmayacaksa da aşağılayamaz kimseyi.
geçerim malesef
bana kuaförlerde sen erkek misin imasında bulunan mırın kırın laflar edenler bile oldu . o yüzden hep başka kuaförlere gitmekten çekinirim.
geçerim malesef
bana kuaförlerde sen erkek misin imasında bulunan mırın kırın laflar edenler bile oldu . o yüzden hep başka kuaförlere gitmekten çekinirim.
Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.
ya sanki birtek benmiyim böyle
ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...
Tabi ağda yapanların da işi zor.Başkasının tüylerini almak,ama o da okusaydı napcaksın? :/
ya inan olamazsin...eminim.
tövbe tövbe ya simdi detaylara girecem
ya düsün genital bölgede 7-8 santim basimdaki saclarimin iki kati neredeyse killar doluuu
benim kıllarım olmasa senin burda işin olmaz deseydin be canım,sen takma kafana densizlik etmiş
bi daha gitmezsin olur biter.
dediğim gibi troidlerine baktır aşırı tüylenmen bu nedenle olabilir
Yok yok yok,kac kere dediler yok bozukluk....ama peki bu kllilik ney?
Bak işte sen de takma kafana, çözümü var çok şükür kiBiraz para biriktirmeye çalışıp lazer yaptırın, çok maliyetli bir şey değil aslında.
Bir anımı anlatayım belki keyfiniz yerine gelir birazBir gün doktora gittik annem vardı yanımda, doktorum erkekti. Neyse işte muayene falan oldum da bacaklarımın kıllarını aldırmamıştım adetliydim çünkü, doktor da gördü bunu. Baktım adam dikkatli dikkatli bakıyor aynen şu şekilde de şaşırmış vaziyette Dedim doktorcum, sen de göster bacağını, senin kılların mı daha uzun benimki mi adam dumura uğramıştı heh Ama dedi, ne güzel kendinle barışık olman Tabii her an böyle olamıyor insan, bazen ben de depresif oluyordum, ama bizden çok daha kötü durumda olan insanlar da var sonuçta ve hallerine şükrediyorlar her şeye rağmen. O zaman bizim hayata küsmeye hakkımız hiç yok
of canım emin ol diğer hatunları deli gibi kıskanıyorum çünkü her allahın günü şortla geziyorla bacaklarda birşey yok
hatta komşumuzun bir tanesi bana caka satıyor. delüüü oluyorum
valla ben pürüssüzlük nedir hiç bilmedim elma
hayatımı maffetti bu tüyler benim sen ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?