Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

ya saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz valla evet popülerlik peşindeyim ne demezsin beni hayatlarında bir kere bile görmemiş tanımamış insanların arasında populer olmaya çalışıyorum ayrıca popüler olunca ne oluyor burada madalya mı takıyorlar ne kadar gereksiz ve saçma sapan bir yorum bir de son yorumu saçma olmuş yazmışsınız hangi mesajı saçma değildiki bu hanımın karşımızda sağlıklı bir insan yok belliki hala uzattıkça uzatıyorsunuz yahu

yarimelma sen yurt disindamisin yoksa türkiyede misin
bir konuda sanirim senin yorumunda yurt disindayim yaziyordu..yurt disinda mi gittigin kuaförde mi kadin surat yapti

Sacma birsey varsa burada o da senin yorumlarin,ben burada derdimi anlatiyorum,kadina kil begendiremedik sanada konu begendiremedik!

Aman senin sorunun olmasa asil burada mecbur olmadigin halde iki de birde bana satasip hakaret etmezsin.

ayip günah denen birsey var.

madem kimseyi tanimiyorsun burada ne yorum yapiyorsun isine gelmeyen bir konuya.

Giesele SANA NE? bence SEN Önce bir psikologa sen git tedavi ol, insanların dertlerinin üzerine örgülü nazar boncukları takmadan önce kendi kişiliğine tak o nazar boncuğunu çünkü ben böyle bir hadsizlik hiç görmedim.. Madem sevabına alacaksın tüyleri önce kendinden başla çünkü senin baya bi sevaba ihtiyacın var insanlarla alay etmekte çok günah çünkü.. Miden bulanıyor rahatsız oluyorsan uzar gidersin konudan, çünkü burada bildiğim kadarıyla sıkıntısı olan insanların paylaşımlarına öneri ve çözümler üretmek için yorum yapıyoruz kimseyi yermek için değil.. Yazdıklarıma yorum yapmaya mecbur hissetme kendini senin gibilerin tavsiyeleri zaten yerin dibine batsın, Herşeye önce kendinden başla oldu mu, kapağını da unutmadan yanına al..

cnm bence de ağda yaptırana kadar lazere git
her seansta azalıyor bi kere
ben en son gittiğim merkezin fiyatlarını yazayım sana:

Seans ücretleri Tüm Bacak 300 TL, Tüm Genital 140 TL, Koltukaltı 45 TL dir. Tercih ederseniz tüm vücut uygulamamız 1 yıl sınırsız istediğiniz kadar geleceğiniz 2750 TL peşin ödemelidir.

nakitte indirim de yapıyorlar
benim 4.seansta koltuk altı ve genital bölgem bitti çok rahatım

ayrıca o ağdacıya da yuh diyorum işi bu değil miymiş nedne açmış o zaman o kuaförü?
doktora dişim ağrıyo diye gidince doktorun kızacak hali yok ya
pes

canim cok tesekkür ederim fiyatlari aktardigin icin..Allah razi olsun.

Aynen öyle,kimseyi burada hakaret ederek elestirmeye gerek yok!!!
sonucta mecbur degilim bir konuya cevap vermeye eger tavsiyede bulunamiyorsam dogru dürüst,elestirmeninde bir uslübu vardir!

hepimiz insaniz ve Kadinlar Kulübüyse burasi bir kadin kalkip bir kadina bu kadar hakaret edebiliyorsa dinimizden falan bahs etmesin,önce kendine dönüp baksin,ben niye bu kadar sertim,biliyormuyum ki karsimdakinin hayatta yasadiklarini ve suan ki hayat sartlarini??

asla asla demiyeceksin,ve benim basima gelmez demiyeceksin bu hayatta!

asıl benim yorumumdan SANANEEEEEEE?avukat mısın tabiki sana zahmet edip uzunca bir mesaj yazmayacağım yorum yaparken de senden izin almayacağım bir de ne kapağı acaba aklın sıra bana kapak mı yaptın ahh canım beniimm ne kadar zekisin:)

valla 7-8 cmlik kılla dolaşan bir kadının olduğu dünyada fake olmak istiyorum:)bir de sen ingilizce biliyor musun fake nedir?genelde konulara sahte derler kişilere değil:)

benim killarim seni ilgilendirmez,senin gibi kadilarin oldugu dünyada olmak ne aci,seni kiniyorum.havani yesinler senin.

insanların hiç işi gücü yok herhalde. böyle dalga geçip duruyorlar insanların problemleriyle....neyse yarımelma siz takmayın bence, görmezden gelin artık. size tavsiyem bence de lazer epilasyon en mantıklı çözüm. birkaç seans sonra tüylerin bir daha çıkmayacak olması bir kadın için çok güzel bir şey bence. ben de ileride imkanım olunca kesinlikle yaptıracağım. ama o zamana kadar en mantıklısı sir ağda derim. çünkü sir ağda tüyleri inceltiyor ve azaltıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…