evet yarımelmanın son yorumu saçma olmuş ama daha öncesinde münakaşaya mehilli arkadaşlar var.
bazıları hangi konu olursa olsun gelir alakasız yada suçlayıcı yorumlar yapar . neden ?
kendini göstermek için , amaç populeritem artsın .
halbuki ''kötü içerik '' butonu diye birşey var. ama konuda editöre bildirilecek bir durum yok.konunun gidişatından memnun değilsen zaten editörler sitenin huzuru için takipteler gereğini yaparlar.
konudan rahatsızsa okuma cevap verme yapacağın birşey yok ama yok olmaz muhalif bul kendine el birliği ile kapattır konuyu!!!
ya saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz valla evet popülerlik peşindeyim ne demezsin beni hayatlarında bir kere bile görmemiş tanımamış insanların arasında populer olmaya çalışıyorum ayrıca popüler olunca ne oluyor burada madalya mı takıyorlar ne kadar gereksiz ve saçma sapan bir yorum bir de son yorumu saçma olmuş yazmışsınız hangi mesajı saçma değildiki bu hanımın karşımızda sağlıklı bir insan yok belliki hala uzattıkça uzatıyorsunuz yahu
yarimelma sen yurt disindamisin yoksa türkiyede misin
bir konuda sanirim senin yorumunda yurt disindayim yaziyordu..yurt disinda mi gittigin kuaförde mi kadin surat yapti
cnm bence de ağda yaptırana kadar lazere git
her seansta azalıyor bi kere
ben en son gittiğim merkezin fiyatlarını yazayım sana:
Seans ücretleri Tüm Bacak 300 TL, Tüm Genital 140 TL, Koltukaltı 45 TL dir. Tercih ederseniz tüm vücut uygulamamız 1 yıl sınırsız istediğiniz kadar geleceğiniz 2750 TL peşin ödemelidir.
nakitte indirim de yapıyorlar
benim 4.seansta koltuk altı ve genital bölgem bitti çok rahatım
ayrıca o ağdacıya da yuh diyorum işi bu değil miymiş nedne açmış o zaman o kuaförü?
doktora dişim ağrıyo diye gidince doktorun kızacak hali yok ya
pes
Giesele SANA NE? bence SEN Önce bir psikologa sen git tedavi ol, insanların dertlerinin üzerine örgülü nazar boncukları takmadan önce kendi kişiliğine tak o nazar boncuğunu çünkü ben böyle bir hadsizlik hiç görmedim.. Madem sevabına alacaksın tüyleri önce kendinden başla çünkü senin baya bi sevaba ihtiyacın var insanlarla alay etmekte çok günah çünkü.. Miden bulanıyor rahatsız oluyorsan uzar gidersin konudan, çünkü burada bildiğim kadarıyla sıkıntısı olan insanların paylaşımlarına öneri ve çözümler üretmek için yorum yapıyoruz kimseyi yermek için değil.. Yazdıklarıma yorum yapmaya mecbur hissetme kendini senin gibilerin tavsiyeleri zaten yerin dibine batsın, Herşeye önce kendinden başla oldu mu, kapağını da unutmadan yanına al..
Giesele SANA NE? bence SEN Önce bir psikologa sen git tedavi ol, insanların dertlerinin üzerine örgülü nazar boncukları takmadan önce kendi kişiliğine tak o nazar boncuğunu çünkü ben böyle bir hadsizlik hiç görmedim.. Madem sevabına alacaksın tüyleri önce kendinden başla çünkü senin baya bi sevaba ihtiyacın var insanlarla alay etmekte çok günah çünkü.. Miden bulanıyor rahatsız oluyorsan uzar gidersin konudan, çünkü burada bildiğim kadarıyla sıkıntısı olan insanların paylaşımlarına öneri ve çözümler üretmek için yorum yapıyoruz kimseyi yermek için değil.. Yazdıklarıma yorum yapmaya mecbur hissetme kendini senin gibilerin tavsiyeleri zaten yerin dibine batsın, Herşeye önce kendinden başla oldu mu, kapağını da unutmadan yanına al..
gisele misin nesin ikide birde girip yorum yazip egonu tatmin ediyorsun herhalde.
farkındaysan durup dururken yorum yazmıyorum benden alıntı yaparsa biri tabiki yazarım bunu anlayamayacak kadar kapasiten yok mu?
benim kapasitem bir tek seni ve senin gibileri algilayamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?