Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

kusura bakma ama sen kendine saygı duymuyosun ki başkalarıda sana saygı duysun bu ağdacı meselesi falan değil ,eski topiklerinede baktım bence yardım almalısın

bende mersindeyim .
belki beni gördün ve dedin ki halime şükür:59:
insan kendiyle barışık olsa kaç yazar insalar o kadar densiz ki
ah ben neler yaşadım

Tamam haklısın, ben de kötü şeyler yaşadım bazen, hatta sıklıkla. En kötüsü tüyler yüzünden her istediğini her an yapamıyorsun, diğer insanlar gibi rahat olamıyorsun, özellikle de yüzdeki tüyler. Ama çaresine bakmaya çalış. Yüzünde neden tüy çıkıyor? Neden fazlalar? Öncelikle bunu araştırmakla başla. Doktora git kadın doğumcuya, tahlil yaptırır, ultrasonla kist olup olmadığını da kontrol eder. İlaç kullanırsın bi sağlık sorunun varsa, ben de öyle yapıyorum mesela. Bir süre sonra doktorun seni bir cildiye uzmanına yönlendirir, lazer epilasyona başlarsın. Biraz sancılı bir süreç, sabır gerektiriyor. Ama sonucu güzel olacak, kurtulacağım diye düşün.:71:

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlım bence tamamen terbiyesizlik etmiş ayrıca o senin işin tabikide alıcaksın sanki bedava yapıyo yap paranı al sanana bacağından bilmem nesinden sanki kendinde yok heyy allahım sıkma canını tatlım o allah vergisi hepimizde var çok doğla çıkmasıda aldırmasida seviyesizlik etmiş sadece

bosver canımya taktıgın kabahat sen niye laf etmedinki azarlasaydın madem kıl ayrımı yapıyor yazsın vursun kapıya millette ona gore gitsin sıkma canını ben olsam inadına birdaha gider ilkininde acısını cıkarırdım:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
YApma kiz kiyamam sana.
diyorsun ya kesin beni görüp öyle demissindir,icimi ciz ettin.
CANIM benim:70:

hiç unutmuyorum bir kere polikliniğe gittim ilaçlarımı yazdırdım.
hastanenin altındaki eczaneden alayım dedim ilaçlarımı
ilaç gynelle ve aldacton teşhis hirşutizm yani adrojene bağlı tüylenme
eczane kalfaları bana bakıp gülüşmüşlerdi .
yaşadıklarım saplandı kaldı bende ...

:14:

Son düzenleme:
hiç unutmuyorum bir kere polikliniğe gittim ilaçlarımı yazdırdım.
hastanenin altındaki eczaneden alayım dedim ilaçlarımı
ilaç gynelle ve aldacton teşhis hirşutizm yani adrojene bağlı tüylenme
eczane kalfaları bana bakıp gülüşmüşlerdi .
yaşadıklarım saplandı kaldı bende ...

:14:

Allah töbe töbe onlarin cezasini vermeye,,,
bana okulda bir cocuk killi hayvan demisti,bir diger cocukta arkadasina dedi-bak bak sunun yüzüne.:14::14::14:

Ah ah

Tamam haklısın, ben de kötü şeyler yaşadım bazen, hatta sıklıkla. En kötüsü tüyler yüzünden her istediğini her an yapamıyorsun, diğer insanlar gibi rahat olamıyorsun, özellikle de yüzdeki tüyler. Ama çaresine bakmaya çalış. Yüzünde neden tüy çıkıyor? Neden fazlalar? Öncelikle bunu araştırmakla başla. Doktora git kadın doğumcuya, tahlil yaptırır, ultrasonla kist olup olmadığını da kontrol eder. İlaç kullanırsın bi sağlık sorunun varsa, ben de öyle yapıyorum mesela. Bir süre sonra doktorun seni bir cildiye uzmanına yönlendirir, lazer epilasyona başlarsın. Biraz sancılı bir süreç, sabır gerektiriyor. Ama sonucu güzel olacak, kurtulacağım diye düşün.:71:

nereden biliyorsun doktora gitmediğimi ?

kadın doğum hastanesi çok uzak elimin altında değil . hiç bir doktor epilasyona yönlendirmedi beni
hastanede yapıyorlar mı bilmiyorum ama hangi doktor muhayene ettiyse kendin çaresine bak dedi .

Son düzenleme:
kimin ne çektiğini nereden biliyorsun ki?
sana yardım al dedik
ağustosta dedin daha erken git dedim cevap vermedin.
tamam sorunların vardır aile,eş,iş tamam da sen iyileşmek istemiyorsun ki

tabi ki bilemem kim ne yasiyor be canim ama ben bu konuyu diyorum,,,yoksa elbette bende olmayan dert baskasinda vardir.

ama baskalarindad da randevular ayni hatta bazeleri gercekten daha gec bile veriyor!!

iyilesmek istemeseydim bundan bir kac yil önce hastaneye yatmazdim kendiligimden piskolojik sebeplerden.:50:

Ahh senin yerinde ben olacaktım, o ağdacıyı elimden kimse alamazdı, dangalak şey, siz ne iş yapıyorsunuz diye sorsaydın keşke...

tabi ki bilemem kim ne yasiyor be canim ama ben bu konuyu diyorum,,,yoksa elbette bende olmayan dert baskasinda vardir.

ama baskalarindad da randevular ayni hatta bazeleri gercekten daha gec bile veriyor!!

iyilesmek istemeseydim bundan bir kac yil önce hastaneye yatmazdim kendiligimden piskolojik sebeplerden.:50:

bence yeniden hastaneye yatmalısın.
böyle doktor randevusunu aylar sonra almaktansa sürekli doktor kontrolunde olursun en azından.
insan kendini bu kadar aşağılarda görüyorsa herşeyi yapabilir bence. kıllısın diye suçlu hissetmek,eski eşinin düşüncelerini merak etmek.
ne bunlar böyle yazık sana.

Yarimelma..senin şansını şansıszlığını bilemem ama..Ağdayı yapan bayan çok şanslıymış...senin gibi birine denk geldiği için.Yerinde olsaydım tepkim gerçekten hiç seninkine benzemezdi..Saçıma tanımadığım kuaförlere gidip fön çektirmek zorunda kaldıgımı 2dakika sonra geri döndüğümü çok bilirim.İşi oysa işini iyi yapıcak...!!!Öyle ukalalıkta yapmıcak! terbiyesiz....hadsiz...

Son düzenleme:
kusura bakmayin da ben biktim artik sizin bu depresyonunuzdan doktora gidin de kurtulalim lutfen

Simdi ben ne desem size?
ama anlamadim ki eger rahatsiz ediyorsa okumazsiniz,yani mecburmusunuz???

lütfen böyle yapmayin...ben demedim ki azarlayin sizde beni.

ne yapmaliyim icimi dökecek kimse olmayinca?

Allah töbe töbe onlarin cezasini vermeye,,,
bana okulda bir cocuk killi hayvan demisti,bir diger cocukta arkadasina dedi-bak bak sunun yüzüne.:14::14::14:
Ah ah

işte yaşamayan anlayamıyor bitanem
bir süre toplum içine girince paronayak oluyorsun
acaba birileri bana mı baktı ? birşey mi dedi ?
Bizimde çaba göstermemiz lazım
seneye açıktan okuyacağım kısmetse
bakalım hayatımda ne değişecek

Son düzenleme:
Yaeimelmac imm iste heryerde var kndini bilmezz insann:1:agdaciya benzerr ornekler grdugun uzere kkda da varr...tuysorunu senin baska sorunun var ama anlat rahatla:1:

Bunu kendine sıkıntı bile etme canım terbiyesizin biriymiş belli,keşke biraz sert verseydin tepkini ben böyle sakin kalamazdım ama neyse olan olmuş bi daha oraya gitmezsin olur biter..

Back
X