Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mersindeyim .
belki beni gördün ve dedin ki halime şükür
insan kendiyle barışık olsa kaç yazar insalar o kadar densiz ki
ah ben neler yaşadım
bende mersindeyim .
belki beni gördün ve dedin ki halime şükür
insan kendiyle barışık olsa kaç yazar insalar o kadar densiz ki
ah ben neler yaşadım
YApma kiz kiyamam sana.
diyorsun ya kesin beni görüp öyle demissindir,icimi ciz ettin.
CANIM benim![]()
iklim 89
ya inan bu tür seyleri kadin olarak cekmeden anlayamazsin...hergüne ayni uyanmak
hiç unutmuyorum bir kere polikliniğe gittim ilaçlarımı yazdırdım.
hastanenin altındaki eczaneden alayım dedim ilaçlarımı
ilaç gynelle ve aldacton teşhis hirşutizm yani adrojene bağlı tüylenme
eczane kalfaları bana bakıp gülüşmüşlerdi .
yaşadıklarım saplandı kaldı bende ...
![]()
Tamam haklısın, ben de kötü şeyler yaşadım bazen, hatta sıklıkla. En kötüsü tüyler yüzünden her istediğini her an yapamıyorsun, diğer insanlar gibi rahat olamıyorsun, özellikle de yüzdeki tüyler. Ama çaresine bakmaya çalış. Yüzünde neden tüy çıkıyor? Neden fazlalar? Öncelikle bunu araştırmakla başla. Doktora git kadın doğumcuya, tahlil yaptırır, ultrasonla kist olup olmadığını da kontrol eder. İlaç kullanırsın bi sağlık sorunun varsa, ben de öyle yapıyorum mesela. Bir süre sonra doktorun seni bir cildiye uzmanına yönlendirir, lazer epilasyona başlarsın. Biraz sancılı bir süreç, sabır gerektiriyor. Ama sonucu güzel olacak, kurtulacağım diye düşün.![]()
kimin ne çektiğini nereden biliyorsun ki?
sana yardım al dedik
ağustosta dedin daha erken git dedim cevap vermedin.
tamam sorunların vardır aile,eş,iş tamam da sen iyileşmek istemiyorsun ki
tabi ki bilemem kim ne yasiyor be canim ama ben bu konuyu diyorum,,,yoksa elbette bende olmayan dert baskasinda vardir.
ama baskalarindad da randevular ayni hatta bazeleri gercekten daha gec bile veriyor!!
iyilesmek istemeseydim bundan bir kac yil önce hastaneye yatmazdim kendiligimden piskolojik sebeplerden.![]()
kusura bakmayin da ben biktim artik sizin bu depresyonunuzdan doktora gidin de kurtulalim lutfen
kusura bakmayin da ben biktim artik sizin bu depresyonunuzdan doktora gidin de kurtulalim lutfen
Allah töbe töbe onlarin cezasini vermeye,,,
bana okulda bir cocuk killi hayvan demisti,bir diger cocukta arkadasina dedi-bak bak sunun yüzüne.
Ah ah