Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

tuysorunu bende simdi sizin actiginiz konulardan size böylesine kirici elestiri yapsam ne degisecek?
lütfen bu foruma kadinlar neden geliyor bir düsünün...
cok yazik bana öyle yazmaniz!
siz nasil öyle yazarsiniz ya,sizde bir kadinsiniz ve konulariniz ayni sorunu gösteriyor.
ve nasil oluyorda acimazizca oluyorsunuz?

belki sizin var cevrenizde dertlesecek kimse ama benim yok.

kalbimi kirdiniz!

tuysorunu bende simdi sizin actiginiz konulardan size böylesine kirici elestiri yapsam ne degisecek?
siz nasil öyle yazarsiniz ya,sizde bir kadinsiniz ve konulariniz ayni sorunu gösteriyor.

kalbimi kirdiniz!

Canım benim her duyduğuna neden kırılıyorsun? Boşver.. Umursamaz olmaya çalış biraz. Kızmanı anlayabiliyorum haklısın da, ama gereksiz insanlar yüzünden kırılma kendini de boş yere üzme :71:

kalbimi kirdiniz!

boşver :19:
nickiyle yazdıkları arasında uyum problemi var :1:

öncelikle geçmiş olsun diyorum. İnan buna senin durumunda binlerce kişi var hepside ağdayla hallediyor işini benimde tüylenme sorunum var ben polikistikover hastasıyım aşırı tüylenmeye neden oluyor bende yüzümde bacaklarımda kollarımda göğüs çevremde göbeğimde belimde ama şimdi tüylerim sert çıkmıyor 17 yaşından beri uğraşıyorum. İnan bende nerdeyse delrmek üzereydim. Ancak alışdım. MEvlam vermiş derdi ne yapalım başka çare yok başa gelen çekilir adet düzensizliğim var benim daha doğrusu adet olamıyorum ilaç ile adet görüyorum. Canım sen bütün hormonlarına baktırdınmı özellikle erkeklik hormonuna baktırdınmı eyer bu çok yüksek çıkarsa kıllanma bu yüzden olur adetlerin nasıl düzenlemi epilasyon yaptırmaya karar vermişdim hormon bozukluğundan dolayı epilasyon ile birlikde doğum kontrol ilacı kullanmam gerekdiğini var olan tüylerin yok olacağını ancak hormon bozukluğu yüüznden yeniden tekrarlanacağını söylemişdi doktor yani odadan çaresizlik içinde çıkdım yani bende her ağdadan sonra limon suyu sürüyorum acıtıyor biraz ama ne olursa olsun katlanıyor insan sakın psikilojini bozma canım eyer benim hormonlarımda problem yok diyorsan kesin çözüm epilasyon başka çare yok canım

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun diyorum. İnan buna senin durumunda binlerce kişi var hepside ağdayla hallediyor işini benimde tüylenme sorunum var ben polikistikover hastasıyım aşırı tüylenmeye neden oluyor bende yüzümde bacaklarımda kollarımda göğüs çevremde göbeğimde belimde ama şimdi tüylerim sert çıkmıyor 17 yaşından beri uğraşıyorum. İnan bende nerdeyse delrmek üzereydim. Ancak alışdım. MEvlam vermiş derdi ne yapalım başka çare yok başa gelen çekilir adet düzensizliğim var benim daha doğrusu adet olamıyorum ilaç ile adet görüyorum. Canım sen bütün hormonlarına baktırdınmı özellikle erkeklik hormonuna baktırdınmı eyer bu çok yüksek çıkarsa kıllanma bu yüzden olur adetlerin nasıl düzenlemi epilasyon yaptırmaya karar vermişdim hormon bozukluğundan dolayı epilasyon ile birlikde doğum kontrol ilacı kullanmam gerekdiğini var olan tüylerin yok olacağını ancak hormon bozukluğu yüüznden yeniden tekrarlanacağını söylemişdi doktor yani yukarı çaresizlik içinde çıkdım yani ordan bende her ağdadan sonra limon suyu sürüyorum acıtıyor biraz ama ne olursa olsun katlanıyor insan sakın psikilojini bozma canım eyer benim hormonlarımda problem yok diyorsan kesin çözüm epilasyon başka çare yok canım

Canim 4-5 cesitli doktor dedi sorun yok hormonlarda.
ya o piskolojiden bakmadim bile hic bacaklarima.:59:

Canim 4-5 cesitli doktor dedi sorun yok hormonlarda.
ya o piskolojiden bakmadim bile hic bacaklarima.:59:

canım bu sorunun en önemli doktoru endokrin doktorudur. Yani bulunduğun yer nasıl bilemem ama endokrin bölümü olan bir hastanede tekrardan doktora görünmeni tavsiye ederim canım ayrıca o ağdayı yapan kişiyede takılıp kalma canım salla gitsinler ben hangi kuaföre gitsem neden böylesin ne sorunun var sürekli soru yağmuruna tutuyorlar o yüzden kimseyi dinleme yine sana böyle bir çıkışma yaparlarsa sanane de sen sadece işini yap de seni ilgilendirmez de seni terslerse çok kolay esnaf ve sanatkarlar odası birliğine şikayet et canım

canım bu sorunun en önemli doktoru endokrin doktorudur. Yani bulunduğun yer nasıl bilemem ama endokrin bölümü olan bir hastanede tekrardan doktora görünmeni tavsiye ederim canım ayrıca o ağdayı yapan kişiyede takılıp kalma canım salla gitsinler ben hangi kuaföre gitsem neden böylesin ne sorunun var sürekli soru yağmuruna tutuyorlar o yüzden kimseyi dinleme yine sana böyle bir çıkışma yaparlarsa sanane de sen sadece işini yap de seni ilgilendirmez de seni terslerse çok kolay esnaf ve sanatkarlar odası birliğine şikayet et canım

gittim iki endokrinoloji doktoruna canim,sorun yok mus.

ya yüzüm erkek gibi

boşver var böyleleri, işinden nefret ediyosan neden o işi yapıyosunki
benzer bişey benimde başıma geldi, fön çektirmeye gittim, sürekli saçlarımın ne kadar gür olduğundan söylendi suratsızça ve doğru düzgün fön çekmedi, o zamanlar küçüktüm, kafam basmadı, kalk git demi ne işin var manyaklarla, galiba insana kal gelmek der ya selin, o geliyo
:27::27::1::1:

boşver var böyleleri, işinden nefret ediyosan neden o işi yapıyosunki
benzer bişey benimde başıma geldi, fön çektirmeye gittim, sürekli saçlarımın ne kadar gür olduğundan söylendi suratsızça ve doğru düzgün fön çekmedi, o zamanlar küçüktüm, kafam basmadı, kalk git demi ne işin var manyaklarla, galiba insana kal gelmek der ya selin, o geliyo
:27::27::1::1:

böyle dengesizler yüzünden insanin hayti zehir oluyo,bende dedim uzmanina gitcem daha iyi

şu ağdacının ver bakim telefon numarasını banaa:27: ay valla millet bi tuhaflaştı nedir bu ya bölee sanki bedav ayapıyolar paranla rezil oluyon..arayımda içimi bi dökim ..bütün içimde biriktirdiklerimi söleyim kadına..sona kadını bağlayıppp ağda yaparım :)))))

şu ağdacının ver bakim telefon numarasını banaa:27: ay valla millet bi tuhaflaştı nedir bu ya bölee sanki bedav ayapıyolar paranla rezil oluyon..arayımda içimi bi dökim ..bütün içimde biriktirdiklerimi söleyim kadına..sona kadını bağlayıppp ağda yaparım :)))))

sen cok yasa,gülesim yoktu ya canim:1:

ay sanki herkes bebek poposu gibi olmak zorunda.

galiba gercekten önceden tüm killar alip sonra gidip demeliydim ücret ne kadar ödemeliyim

Back
X