Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

yabani ot kısmına çok güldüm :1:
sayfaları tek tek okudum da
şimdi kapı kapı gezen tencere satıcıları gibi kıl tüy topiclerini gezip aycangülün topici tanıtır oldum ama elimde değil faydasını görüyorum herkes de faydalansın istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
aycangül burda ilk sayfada her ay geleneksel yolunma günlerimiz için kılların azalıp incelmesini geç çıkmasını sağlayan tarih ve saat aralıkları veriyor
ayda iki tarih oluyor onda da en yüksek fayda için adetten sonrasına denk gelen zamanda yapmak gerekiyor
deneyin pişman olmazsınız derim
ama kıl tüy için kendinizi lütfen üzmeyin
ağdacıdaki kadınların bakışlarını görecek gözünüz
dediklerini duyacak kulağınız olmayabilirdi
ağda yapılacak bacaklarınız olmayabilirdi
ne bileyim tüylerini almanız gereken yüzünüzde korkunç yaralar yanık izleri olabilirdi
insanlar nelerle baş ediyorken böyle şeyler için hayıflanmayın lütfen
kolay gelsin hepinize

haklisin arkadasim,ama olmuyor cok sorun hayatimda bu:43:

aman Allahım derde baakkkk ya benim başıma böyle bişey gelse akşamına unuturum yada önemsemem sen unutmamışsın kalkıp bir de konu açmışsın üşenmeden dalga mı geçiyorsun

Utanc ve bu utancdan dolayi sanki insan degilim gibi his etmem...
ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.

ne olacak bu halim?

arkadaşım bu yorumu da şimdi gördüm sana diyecek söz bulamadım bu söylediğimi kötü niyetli algılama eğer burada dalga geçmiyorsan yani bu yazdıkların gerçekse git bir doktora görün

aman Allahım derde baakkkk ya benim başıma böyle bişey gelse akşamına unuturum yada önemsemem sen unutmamışsın kalkıp bir de konu açmışsın üşenmeden dalga mı geçiyorsun

Öyle düşünme. Herkes takıntı yaptığı bir kusurunu kafasına takar. Sen kıllarından değil de kulağından, burnundan, kilondan ya da göğüslerinden şikayetçisindir. Birinin bu takıntına laf etmesi gücendirir seni. Olayı 'çok kıllıymış, kuaför laf etmiş' diye basit düşünme. Daha geniş bakınca duruma, konu sahibinin verdiği tepki çok çok normal bence.

bu hamam otu azaltiyor diyorlar öyle oldu mu sizdede?ben genital bölgemi yapmistim 2 güne bir ama yandi resmen yanik kremi filan kullandim..su topladi cok kötüydü

mahrem bölgenize sakın sürmeyin çok kötü yakıyor , zarar veriyor .
ben bikini bölgesi yani ön kısma sürdüm tüylerim seyrek çıktı ki uzundu. tabi maffoldu her tarafım .
aman sakin hele ki 2 güne bir yapmak falan ... kesinlikle mahrem bölgenize sürmeyin !

bacaklarım arkasına uyguluyorum. tüy dökücü spreylerin yöntemi gibi
krem kıvamına getirip sürüyorum plastik spatula ile kazıyorum.
hemen çıkmıyor. en son pakette az kaldığı için kıvamı tutturamadım jiletle aldım hemen çıktılar .

mahrem bölgenize sakın sürmeyin çok kötü yakıyor , zarar veriyor .
ben bikini bölgesi yani ön kısma sürdüm tüylerim seyrek çıktı ki uzundu. tabi maffoldu her tarafım .
aman sakin hele ki 2 güne bir yapmak falan ... kesinlikle mahrem bölgenize sürmeyin !

bacaklarım arkasına uyguluyorum. tüy dökücü spreylerin yöntemi gibi
krem kıvamına getirip sürüyorum plastik spatula ile kazıyorum.
hemen çıkmıyor. en son pakette az kaldığı için kıvamı tutturamadım jiletle aldım hemen çıktılar .

dogru mahvetti ben zaten agda yapmistim ama uzamaya baslamisti yeni yeni,tatildeydim bir arkadas dedi
2 güne bir kullaninca hem gecio hemde temiz oluyor dedi..ya o günleri hatirlamak istemiyorum off ya yanmadan önce affedersiniz tuvalete gidemiyorum korkudan yanma oluyor..sonra ön kisim tamamen su topladi filan...
ben kil tüy temizliginde bacaklarimi makinayla aliyorum bir ay gibi bir zamanda cikiyor,koltuk altimi eldivenle aliyorum normalde killi bir insanim ama kücüklügümen beri agda kullandigimdan koltuk altimda seyrek cikar..iste malum yer arada agda yaparim arada jilet yaparim..aslinda agdayi becerebiliyorum da basina gecmek korkutuyor..
artik evlenmeden önce agdaya filan baslarim iyice..

arkadaşım bu yorumu da şimdi gördüm sana diyecek söz bulamadım bu söylediğimi kötü niyetli algılama eğer burada dalga geçmiyorsan yani bu yazdıkların gerçekse git bir doktora görün

Ben dalga falan gecmiyorum,insanlari bu kadar basit görmeyelim dertleriyle,siz belki bu sorunu cekmiyorsunuz ama beni gördünüz mü hic?yani nasil görünüyorum halimle.

Ya kusura bakmayin ama bakin sizde derdimi hafife alarak elinize geceni söylermisiniz?

ya lütfen arkadasim burada konu acan hanimlar birbirini tanimiyor ama yazik ve bu yüzdende niye tanimadan etmeden rencide ediliyor bir insan,konusu hos bulunmayinca.?

Siz hergün bir kadin olarak bir erkegin yaptigi gibi KIL larla ugrasiyormusunuz??

Benim doktora gitmedigimi nerden biliyorsunuz?

cok kolay bir insani yargilamak.

cok sagolun sayenizde agladigim icin.

ama aslinda tabi sorun bende,yani cünkü elimde olmayan birseyden dolayi azarli yazilar okumak zorunda kaliyorum...

ama sizbiliyormusunuz ki ben baze arkadaslarin yazdiklarini okurken diyorum ah keske böyle sorunlarim olmasaydi.

yabani ot kısmına çok güldüm
sayfaları tek tek okudum da
şimdi kapı kapı gezen tencere satıcıları gibi kıl tüy topiclerini gezip aycangülün topici tanıtır oldum ama elimde değil faydasını görüyorum herkes de faydalansın istiyorum

Yanlış yapmışsın.
Ağdacı yerine psikoloğa git bence.
Kızma ama pek normal değil düşüncelerin.
İnsan kıllı diye alçak mı olurmuş?

arkadasım niye ağlıyorsun bak bu arkadaş da sana aynı şeyi söylemiş benim doktor derken kastım psikolog ama ona sana kızmadım diye cevap vermişsin senin psikolojinde normal değil yada bizimle kafa buluyorsun normal temizliğine özen gösteren bir bayan bikini bölgesindeki kıllarını nasıl 7-8 cm uzatabilir kusura bakma ama midem bulandı o kıllar o kadar uzayana kadar aklın nerede genital bölge üstelik hijyenine en dikkat edilmesi gereken yerdir mantar olursun annen falan hiç tavsiyede bulunmuyor mu sana ağdacı da insan bacakların da orası gibiyse tiksinmiştir kadın haklı.ben seni kırmak için söylemiyorum ama genç bir bayan temizliğine dikkat etmeli kılların çok çabuk uzuyorsa o zaman haftada 1 ağda yapacaksın ben elektrikli ağda makinelerinden aldım hani şu ısıtmalılardan kuaförlerde görmüşsündür heryerimi kendim alıyorum ağdayla kuaföre o kadar para vereceğine sende öyle yap şu tüy azaltıcı serumlardan kullan sonrada ama ben nedense hala bu anlattıklarının bir şaka olduğunu düşünüyorum yada şaka olduğunu düşünmek istiyorum diyeyim

arkadasım niye ağlıyorsun bak bu arkadaş da sana aynı şeyi söylemiş benim doktor derken kastım psikolog ama ona sana kızmadım diye cevap vermişsin senin psikolojinde normal değil yada bizimle kafa buluyorsun normal temizliğine özen gösteren bir bayan bikini bölgesindeki kıllarını nasıl 7-8 cm uzatabilir kusura bakma ama midem bulandı o kıllar o kadar uzayana kadar aklın nerede genital bölge üstelik hijyenine en dikkat edilmesi gereken yerdir mantar olursun annen falan hiç tavsiyede bulunmuyor mu sana ağdacı da insan bacakların da orası gibiyse tiksinmiştir kadın haklı.ben seni kırmak için söylemiyorum ama genç bir bayan temizliğine dikkat etmeli kılların çok çabuk uzuyorsa o zaman haftada 1 ağda yapacaksın ben elektrikli ağda makinelerinden aldım hani şu ısıtmalılardan kuaförlerde görmüşsündür heryerimi kendim alıyorum ağdayla kuaföre o kadar para vereceğine sende öyle yap şu tüy azaltıcı serumlardan kullan sonrada ama ben nedense hala bu anlattıklarının bir şaka olduğunu düşünüyorum yada şaka olduğunu düşünmek istiyorum diyeyim

tamam sen istedigini düsün!
evet ben gercek degilim tamam mi?

herkesi kandiriyorum burada tamam mi,rahat ol.

ben jinokoji topiginde birinin yazisini okumustum
onunda böyle (hepimiz gibi ) tüy sorunu varmis,hormon testleri filan neyse hersey normal cikiyormus
(benimde öyle cikiyor ama biyiklarda var )kiz o kadar cok arastirmis ki ailesi sen kendine is cikariyorsun yokmus birsey diyorlarmis
sonra endokrinoloji bölümüne gitmis ve dr. demis ki tamam bazi seyler genettiktir ten rengiyle alakalidir
ama yüzde,göbekte cikanlar kesinlikle genetik degildir demis ve arastirmis arastirmis böbrek üstü bezlerinde sanirim birsey bulmus.simdi ilac tedavisi oldugunu yaziyordu
o cikanlar tabiki yok olmayacak ama en azindan bidaha cikanlarda olamyacak yazmis..
sen yazmistin gittim diye bende bidaha git dedigin gibi bizlerdede var biyik filan ama sen cok fazla diyorsun acaba kendin ala ala cogaltmis olabilir misin?
onlara iyice baktirsan igneli epislasyon yaptirsan kesin cözüm diyorlar sarilar icin filanda..
ama diger yerler icin bacak,koltuk alti,genital bölge onlar iste alma seklimize görede cogaliyor...
ben lisede filan agda yapamzdim ama nasil bi koltuk altiydi bir gözenekten iki üc tane,annem dedi tamam baska yerine yapmiyorsun
ama koltuk altina agdayla al dedi agdayla aldim azalti cidden simdide eldivenle topluyorum ayda bir..bacaklarimda öyle önceden agda yapardim simdi makinayla aliyorum oda bir ay gidiyor haa benm bacakalrimda öyle cikiyor ama seninde cok sik o ayri ama zamanla yola koyarsin..
bikni bölgesi icin birsey diyemeyecem orasi cok zor ben jiletle mesela hic düzgün yapamiyorum yani kaliyor bende agdaylada 3 saatte bitirecem diye inatliyorsum...
ama yüzün icin uzmana danis, knedin alma sir agda iyi olursa öyle yaptir,ip olursa onu yaptir..iki güne bir gitmen mi gerek git ordakiler moralini bozmasin sanki kendileri almasa nasi olacaklar..bende anlamiyorum herkes isini yaparken bir burun kirin sanki zorla yaptiriyoruz parasini veriyoruz
tabiki kolay bir is degil ama müsteriye sen ne yaptin böyle demeye kimsenin hakki yoktur...

yaşamayana üfürmesi ne kadar da kolay

insanı sosyal açıdan ne kadar kısıtladığını , her istediğini yapamadığını , bazen evine gelen misafirlerden bile kaçma gereksinimi duyulduğunu nereden bileceksiniz ki !
sahsen bende elma gibiyim o yüzden çok iyi anlıyorum

Son düzenleme:
hiç unutmuyorum bir kere polikliniğe gittim ilaçlarımı yazdırdım.
hastanenin altındaki eczaneden alayım dedim ilaçlarımı
ilaç gynelle ve aldacton teşhis hirşutizm yani adrojene bağlı tüylenme
eczane kalfaları bana bakıp gülüşmüşlerdi .
yaşadıklarım saplandı kaldı bende ...

:14:

ben de hirşutizm hastayım 8 yıldır
hastalığın başlarında çok tüylenme yoktu son 4 yıl arttı tüylenme
kortizonlar falan derken
böbrek üstü bezlerinin bi oyunu bu
ama ben naptım lazere başladım
çok maliyetli değil inan ağdaya verdiğin parayı toplu veriyosun o kadar
endokrinde takipliyim doktorum değişmiş geçenlerde
dosyanda hirsuizm yazıyo diye garip garip baktı
yüzüme tüy aradı bulamadı
dedim lazere gidiyorum
diyeceğim o ki çözümü var
sen de konu sahibi arkadaşımda düşünün derim
büyük rahatlık ağdacıya her ay verdiğin parayı lazere 3 ay da bi verdiğin
ve kurtulma yolunda olduğun parayı hesaplarsan çok da maliyetli değil lazer

Son düzenleme:
ayrıca belirteğim yarım elmacım
tahlil yaptırdım bişey yok diyosun ya
mutlaka vardır emin ol bahsettiğin tablo normal tahlil değerleriyle olacak tablo değil
ben kendimi anlatayım sana
şeker hastayım pkos luyum
troitlerim sapıtır arada ergenliğimde böyleydi ve tüy sorunum yoktu
hatta ailecek sülalacek kösedir bizimkiler
ama ben maymundan 5 dakka önce doğmuş kadar kıllıyımdır uzun süredir
anneme kardeşlerime bakarım kaymak kıvamındalar bense kaktüs
en son endokrine gittiğimde kullandığım ilaçlar bütün hormon
değerlerimi düzene sokmuştu yani ortada bi sorun yoktu
ama ben kıllanmaya devam ediyodum
sonra bi asistan böbrek üstü değerlerine bakalım bu kızın
bi ona bakmadık demesiyle aydınlandı herşey
çünkü böbrek üstü bezleri sebebiyle kıllanma sık görülür bişey değil
akla ilk gelen kadınlara özel hormonlara bakmak oluyo onda sorun yoksa yok bişey denebiliyo
ama işin aslı öyle değil
böbrek üstü bezleri hirsıuizm hastalığı kıllanma hastalığı
çok bilinen bi hastalık değil sezen aksu mesela bu hastalığa ykanlandığı dönem
konserlere falan bile çıkamamış kortizonlar yüzünden yüzünün şişip aşırı kilo
aldığı zamanları hatırlayan vardır muhakkak ama çaresi var
doğru tedavi ve düzenli epilasyon
üstelik senin iğneli epilasyona ihtyacın yok anladığım
çünkü tüy kıvamında açık renkliyse iğneli epilasyon öneriyolar
ama sen de tüy değil kıl sorunu varsa başarılı olur lazer
ben de en azından öyle oldu ve genel kavram da bu
lazeri yaptıktırdıktan sonraki rahatlık tarif edilir gibi değil
önce endokrine git böbrek üstü bezlerine baktır ve lazere git en kısa sürede
bunca zaman beklediğie pişman olucaksın
çünkü ağdayla makinayla sonu yok bunun inanılmaz diençli kıllar bu hastalık yüzünden
çözüm kökünü yakmak kökten kurutmak

Son düzenleme:
Hiç bir şekilde suçunuz yok.
Karşıdaki kişinin görgüsüzlüğü ve müşteriye saygısızlığından kaynaklanıyor.
Ben olsam "Beğenmediysen çıkalım.İşinizi yapın. Yapmayacaksanız da söyleyin. Eleştiri size kalmamış" derdim. Sinirleneceğim noktalardan birisi.
Kesin bi dille uyarırdım.
O kuaföre de bi daha uğramamanız en iyisi olur.
Müşteriye saygısızlıkta son nokta. :20:

Back
X