Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

Allah'ım ya aynı sorun bende de var ama hiçbir kuaför böyle yapmadı şu ana dek.Ayıp etmişler,onlara ne ki
az ya da çok onların işi o,almak zorundalar.Parasıyla değil mi bedavaya iş yapsa da söylemez insan olan insan.
Sen boşver tatlım takma hiç,onlar kendi bacaklarına baksınlar önce alla alla ya var mı böyle birşey...

benim böyle killi olmam,birde herhalde benim gibi birsey beklemediginden midir nedir,az zamani varmis herhalde veyaa gina geldi,diger bir kadin daha geldi,biri bir bacagi digeri ötekini yoldu.

ya iyi de kalkıp gitmemişin
noluyor diye sormamışın
üstüne de kendini suçlu hissettiğine göre farklı bir şey mi var anlamadım.
insan memnun kalmadığı yerde neden durur ve kendini aşağılatmasına izin verir.
ben suçluyum neden çok kıllıyım
lazere git bari arkadaşım.

Sende azari basip orayi terketseydinnn..parasini da vermeseydinn almadigi icinn..eger sahibi deilse oranin sahibine laflari saysaydinizz..once insan olsunn oooo agxa yapmayi marifetmi sanioo..pardon ama madem orda isi neymiss..nasil olursam olayimm almak zorundaaa basta vaktim yok deseydi mademm...alllahim bide ona kil mi begendireckmisinn:1::1:sende bunu ne dert edion be guselim salla gtsinn ...bidaha yolun dusmez oraya olur buterr ..

Ben hala kendini neden suçlu hissettiğini anlamadım.
Kıl ve suçun ne alakası var ki?

Utanc ve bu utancdan dolayi sanki insan degilim gibi his etmem...
ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.

ne olacak bu halim?

ya gercekten disarida görünce baskalarini benim gibisi yok diyorum ve kendimi o kadar ama o kadar alcak görüyorum ki.

ne olacak bu halim?

Yanlış yapmışsın.
Ağdacı yerine psikoloğa git bence.
Kızma ama pek normal değil düşüncelerin.
İnsan kıllı diye alçak mı olurmuş?

ne olacak bu halim?
Bacim lazer yaptrrr wlla sperr bisiii..eger sorun maddiyatsaa agda parani biriktirrr agdaya gtme jiletlee o biriktirme sirasindaa ...kalin oldugu icin inanilmaz gusel sonuclar alirsinnn:8:8

Kadin sahibiydi oranin.

simdi artik diyorum baska yere gitsem aynisi mi olur...:50:

Offf sacmalama lutfenn nie aynisi olsunnnn...cnmm agda ne iicin killar icinn...eeee neyden cekinion anlamiomm..kilin icin ayiplicaklarsa ayiplasinlarr cok da tinnn agdadan agdaya grecegimm bi elemannn..ozel hayatimin neresinde o kisii de onu takcamm

canım kendimi örnek verim bendede aşırı yoğundur gerçi ben sarartıcıydı jiletti derken kendim ettim kendim buldum.. ama düzenli temzlığımı yaparım çok oldugu için biriktirmem banada hep kolaylık olur.. bi keresinde tatile gidicem diye baya bi süre almamıştım ordayken çıkmasın dye ve ben cesaret edemezdim almya ağdaya gitmişkim kız gıkını bile çıkarmadı.. hatta oranıda buranıda alim dedi bende çok ya utanırım onu ben hallederim dedim.. oda ne demek benim işim ne dedi böyle yani bence olay sadece ağdacının terbiyesizliği.. seninde tek hatan onu söyleği an çıkıp gitmemen

Asırı olan sızın densızlıgınız deseydın ve cıksaydın ordan.:37:
kadına bak ya senın ısın bu madem bu kadar gocunuyosun yapma bu ısı sana özel kıl tüy mü secılecek.
ay cok sınır oluyorum boyle ınsanlara ya.
sizde bunu dert etmeyın lutfen heryer aynı degıl tabıkı sız ayarsız bırısını bulmussunuz
neden bu kadar hayıflanıyorsunuz anlamıyorum özgüvenınız eksık bence.
sorun dizde degıl o sorunlu kuaförünüzde..

Yanlış yapmışsın.
Ağdacı yerine psikoloğa git bence.
Kızma ama pek normal değil düşüncelerin.
İnsan kıllı diye alçak mı olurmuş?

Bilmem kafayi herhalde iyice yemisim,kizmiyorum canim benim.
ya hatta diyorum eski esim niye beni aldi ki böyle?

herkes mükemmel olmali gibi göstern medya degil mi?

kanallar dolmus estetik reklami...eee diyorsun o zaman haaa tamam yani ben normal degilim...

Bilmem kafayi herhalde iyice yemisim,kizmiyorum canim benim.
ya hatta diyorum eski esim niye beni aldi ki böyle?

herkes mükemmel olmali gibi göstern medya degil mi?

kanallar dolmus estetik reklami...eee diyorsun o zaman haaa tamam yani ben normal degilim...

Eeee durumumun farkındasın da neden psikoloğa gitmiyorsun?
Ağdacıydı,kadınlar kulubüydü ne alaka?
Gidip kendini düzeltmek için nedne çaba göstermiyorsun?

Tabi ağda yapanların da işi zor.Başkasının tüylerini almak,ama o da okusaydı napcaksın? :/

Hatta dedi k nasil böyle dolasiyorsunuz?

dedim Eee normal pantolon giyiyorum...
yahu sanki kose olup ciplak mi gezmeliyim:14:

Ya neden izin verdiniz ki onca lafı söylemesine.Sen işini yap deseydin.Kılsa kıl,hangimiz de yok ki.

Eeee durumumun farkındasın da neden psikoloğa gitmiyorsun?
Ağdacıydı,kadınlar kulubüydü ne alaka?
Gidip kendini düzeltmek için nedne çaba göstermiyorsun?

Randevum var be canim agustosun basinda,,,ne yapayim?

cözüm arasam bi dert aramasam bi dert,agda yapmasam biraksamda denecek niiye birseyler yapmiyorsun...
yani öyle yada böyle bir dert

Hatta dedi k nasil böyle dolasiyorsunuz?

dedim Eee normal pantolon giyiyorum...
yahu sanki kose olup ciplak mi gezmeliyim:14:

Ay bıde cevap mı verdın.
sende amma sabırlıymıssın sanane be kadın.
Oraya gıtmıssın ıste aldırmaya nasıl dolasıcaksını mı var.?

sevmedıgın ısı yapma yanı
elbıse gıyebılmek ıcın sızın cenenızı kapatıp ısınızı yapmanızı beklıyorum
dıyebılırdın mısalen:37:. kendınızı sevmeyı deneyın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Randevum var be canim agustosun basinda,,,ne yapayim?

cözüm arasam bi dert aramasam bi dert,agda yapmasam biraksamda denecek niiye birseyler yapmiyorsun...
yani öyle yada böyle bir dert

ağustosa daha çok var.
daha erkene randevu al başka doktordan
ağustosa randevu alan diğer seansı yılbaşına alır ancak
neyi bekliyorsun ki

Back
X