Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

ben de hirşutizm hastayım 8 yıldır
hastalığın başlarında çok tüylenme yoktu son 4 yıl arttı tüylenme
kortizonlar falan derken
böbrek üstü bezlerinin bi oyunu bu
ama ben naptım lazere başladım
çok maliyetli değil inan ağdaya verdiğin parayı toplu veriyosun o kadar
endokrinde takipliyim doktorum değişmiş geçenlerde
dosyanda hirsuizm yazıyo diye garip garip baktı
yüzüme tüy aradı bulamadı
dedim lazere gidiyorum
diyeceğim o ki çözümü var
sen de konu sahibi arkadaşımda düşünün derim
büyük rahatlık ağdacıya her ay verdiğin parayı lazere 3 ay da bi verdiğin
ve kurtulma yolunda olduğun parayı hesaplarsan çok da maliyetli değil lazer

Herşey 10.5 yaşında ilk adetimi görmemle başladı . Yani sizden çok farklı bir hikayem var.
9. senemi dolduruyorum bu yaz...
Çok çok aşırı bir tüylenmem olduğu için tıp fakültesinde böbrek üstü bezinden de şüpelendiler . Lakin çekilen sürrenal mr ve adetliyken verilen kortizolün sonucundan birşey çıkmadı.Ayrıca bizde genetikte var . Halamda ve küçük ablamda ...Bu dertle boğuşuyorum ama tedavilerde kesin sonuç yok.
Zayıflamam lazım , tek çare ...
Şu an için kilo ve kist ( pcos diyorlar ama emin değilim ).Devlette tedavi oluyorum. tahlil sonuçları konusunda falan pek bilgilendirmiyorlar.
Ne zamandır da ihmal ettim . Ve lazer içinde malesef ki maddi imkanım yok .

ağda yapıyorum diyerek işi varsa bal gibide yapacak onu..ne diye ağda yapıyorum diye geçiniyor madem..belki onunda köt gününe yani moralsiz keyifsiz gününe denk geldiniz ama yinede susmalıydı...para alırken sırıtmayı memnun olmayı bilecek ama...

canım kılların fazla dıye kımse senle boyle konusamaz.. bende uzun yıllar agda yaptırmadım 6 aydır falan gıdıyorum. kuaforumde olsun hıc sorun değil ben sımdı tertemız yaparım dıye guluserek yapmıstı agdayı bıde ben hıc alıskın olmadıgım ıcın cıglık cıglıga tabı kadın 1 saatte zor bıtırmıstı :) acıcak acıcak dıye dıye yaptı agdayı hatta bır sonrakı ay gunum geldıgınde aradı benı geleceksın dımı bak kacmak yok dedı :) ıkıncı ayda gıttım sımdı 6 ay gıbı bır surede ne kadar azaldıgını gorunce cıdden yıllarca gıtmedıgıme pişman oldum..

hıc bırsey dıyemez hıc bı kuafor

sen oraya kıllarını aldırmaya gıtmısın alcak tabıkı o onun gorevı ıster severek yapar ıster sevmeyerek..

Tüylü olduğunu hissetmek berbat bir duygu bende yaşıyordum bunu hemde aşırı derecede. Bakardım millette tüy yok az ya da kendimi cidden öyle berbat kötü hissederdim. Kendim alıyordum daha doğrusu alamıordum iyice berbat hissetmeye başladım. Ta ki lazer olayından haberdar oluncaya kadar. Araştırdım lazer merkezlerini genital bölgeyi bi yere yaptırmaya karar verdim. Kadınla fiyat konusunda anlaştık sonra bi gördüü Ohoo ne kadar çokmuş az bile demişim fiyat dedi tabi zaten bende takıntılıyım aşırı bide uygunsuz bölge ama ben moral yerlerde. Birde yaptı ama kadın yarım yamalak sadece üst bikini aldı e gerisi yok. Benim moralim bozuk tabi yani seni çok iyi anlıyorum. Ha sonra kontrol icin aradılar gitmedim kontrole bile. Ama bu kadının terbiyesizliğiymiş onu anladım çünkü şimdi yaptırdığım yerde hiç öyle bir cümle duymadığım gibi sürekli bak güzel sonuç alacağız alıyoruz bak azalıyor tarzında moral verici cümleler söylüyorlar ve her yeri alıyorlar. Yani densiz laf etmiş hic kafana takma.

Ahkam kesmek ne kadar kolay arkadaslar,ne yani sirf normal killi olan insanlara mi agda yapiliyor?

yaaa demekki sorun oluyormus giesele degil mi,cünkü siz degilmisiniz diyen o kadar uzun niye kil birakilir.

kızlaar epilady yaparken olan batık tüyler için napılır epilasyondan bir hafta sonra epilasyon sırasında batan kıllar fırça gibi çıkıyo makina önerisi yada başka bi önerisi olan varmı :59:

Ahkam kesmek ne kadar kolay arkadaslar,ne yani sirf normal killi olan insanlara mi agda yapiliyor?

yaaa demekki sorun oluyormus giesele degil mi,cünkü siz degilmisiniz diyen o kadar uzun niye kil birakilir.

canım lütfen bozma moralini allah aşkına olabilir insanlık hali her şey olabilir kıl bu yani çıkıcak onun da görevi bu eleştirmeyecek aksine rahatlatması lazım acını hafifletmek için seni dinlemesi konuşturması ağda acısını unuttrması lazım yani sende bi anormallik yok her insanın yapısı farklı bazısında adam gibi yok bazısında allah vermiş yani.. ben de beyaz olduğum halde bayağı tüylü bir insanım ama alıyorum aldırıyorum sadece yanlış bir ağdacı seçimi:)

Son düzenleme:
Çok tuhaf insanlar var doğrusu.benim yıllaaar önce üniversite döneminde bir ağdacım vardı.Onun gibi tatlı ve işini iyi yapan bir insan daha görmedim.Bir tek amabir tek kıl bile göremezdiniz.Cıvık ağdayla yapardı ve 15 dakika.böyle bir şey olamaz.yıllarca gitttim.sayesinde kıllarım azaldı.amaşehir değiştirince oda yer değiştirmiş.Bir daha bulamadım.Bir insan ağdacısına bu kadar üzülür mü yaaaa?

Paranla Rezil Olmak Tabiri Bu Olsa Gerek..

Keşke Başka Bir Yere Gitseydiniz..
Ne Diye Orda Yaptırdınız ki ?

Benim Derdim Sizi mi Gerdi Deseydiniz.. :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
hem para vercem hemde tavır görcem ben hee o ağdayı onun suratına yapıştırıverirdim orda terbiyesiz bu işi bile bile yapıyo sonuçta ağdacı yani kıl yoksa neden gelim ağda yaptırmaya hayret bişey aaaa ne günlere kaldık:63::63::63::63::63:

tövbeee:1:ben o yazan hanımefendinin senin gibi 7-8 cm kılla dolaştığını hiç sanmıyorum canım bana da gittiğim ağdacı diyor kılların fazla kısayken gelme diye ama ben 7 cm uzatıp gitmiyordum bak ben sana tavsiye de verdim ama sen anlamak istemiyorsun tamam kıllı olabilirisn bu normal birşey bende çok tüysüz bir insan sayılmam ama bunu böyle saldım çayıra yaparsan insanlar tiksinir daha sabretsen 20 cm de olur yani bunun fazla kıllı olmakla değil temziliğine yeterli özeni göstermemekle alakası var ağdacı da bir insan o mecbur mu öyle bir görüntü ve iğrençlikle karşılaşmaya kimbilir bacakların da ne haldeki biri bir bacağını öteki kadın da diğer bacağını yapmış ama dedim ya sen lazerden önce bir psikiyatra git sana daha öncede bir arkadaş aynı tavsiyede bulunmuş çünkü alçak ve suçlu hissediyorum gibi ifadeler kullanmışsın ve ona haklısın canım falan yazmışsın bana niye taktın sen:9:hayır hayır bu bir şaka bence buna inanmak istiyorum hiçbir kız genital bölgesinde 7 -8 cmlik kıllarla dolaşamaz bence

kanla bakiliyorsa cikarda özellikle onun icin yapilmasi lazimdir diye düsünüyorum

Son düzenleme:
pardon ya esimden ayrildiktan sonra biraz saldim kendimi bayira,eeee
ne yapayim basini alip gittiler bu hain killar.

hem ben size takmadim gisele,sizin gibi diger arkadas demedi-üsenmeden birde konu mu actin gibi seyler!

eee ağda yapmayacaksa ne işi var kuaförde gitsin iş kadını falan olsun onu bekliyor zaten bütün holdingler:51:

7-8 cm kil uzatman bence de olmamis... ben 2 hafta aldirmazsam rahat edemiyorum. gittigim kuafor bile 'daha cok cikmamis' diyor. bence her kiz boyle olmali. ki evli degilim. evli olsaydim her hafta kuaforde olurdum herhalde:D

pardon ya esimden ayrildiktan sonra biraz saldim kendimi bayira,eeee
ne yapayim basini alip gittiler bu hain killar.

hem ben size takmadim gisele,sizin gibi diger arkadas demedi-üsenmeden birde konu mu actin gibi seyler!

bayağı salmışsınız heralde ben bekar olduğum halde hiçbir zaman o kadar salmadım salamam da:1:neyse sizi konunuzla başbaşa bırakıyorum iyi akşamlar:27:

Back
X