Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

hepimizin saldığı dönemler olabiliyor arkadaşım,içimizden hiçbişi yapmak gelmiyor bakımımızı bile ihmal ediyoruz yani ben kendi adıma öle zamanlarım oldu. özellikle şu an eşinden ayrılma sürecinden sonra biraz psikolojin darbe almış sanırım, bunlarda seni hassas dayanıksız yapmış. olabilir böle şeyler ama ne güzel toparlanmaya başlamışsın demek ki ağdacıya kuaföre gitmeye başlamışsın. eşim beni nasıl aldı böle diyorsun demek ki adam seni beğenmiş ki almış demek ki öle büyüttüğün gibi bi durum yok sadece kendine özgüvenin gittiği için negatif bakıyorsun o kadar. hiç de öle ağdacı duymadım ömrümde.ukala... sakın jilet sürme hiçbiyerine.yüzün için lazer yardımı alabilirsin ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor hiç araştırmadım ama doktora danışarak araştırabilirsin bunu. kol altlarını epilady ile her hafta halledersin. bacaklarını ise yeterli uzunluğa geldiğinde ağda ile halledebilirsin tabi bu ağdacı ile değil başkasıyla.zatenn ağda yapa yapa seyrelir.ben epilady kullanıyorum kol altı ve bacaklarım için. genital bölgeye ise ağdacıya gidiyorum. iyi bir makina ile bacaklarının da üstesinden gelebilirsin. iyi makina hangisi dersen valla ben yıllar önce ilk olarak arçelik kullandım mükemmeldi. ama sonra onun kalitesinde bi makina bulamadım hiç. şimdiki makinalar hep batık yapıyor. bende ona çözüm arıyorm. sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil herşey boş sağlığın yanında...

hepimizin saldığı dönemler olabiliyor arkadaşım,içimizden hiçbişi yapmak gelmiyor bakımımızı bile ihmal ediyoruz yani ben kendi adıma öle zamanlarım oldu. özellikle şu an eşinden ayrılma sürecinden sonra biraz psikolojin darbe almış sanırım, bunlarda seni hassas dayanıksız yapmış. olabilir böle şeyler ama ne güzel toparlanmaya başlamışsın demek ki ağdacıya kuaföre gitmeye başlamışsın. eşim beni nasıl aldı böle diyorsun demek ki adam seni beğenmiş ki almış demek ki öle büyüttüğün gibi bi durum yok sadece kendine özgüvenin gittiği için negatif bakıyorsun o kadar. hiç de öle ağdacı duymadım ömrümde.ukala... sakın jilet sürme hiçbiyerine.yüzün için lazer yardımı alabilirsin ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor hiç araştırmadım ama doktora danışarak araştırabilirsin bunu. kol altlarını epilady ile her hafta halledersin. bacaklarını ise yeterli uzunluğa geldiğinde ağda ile halledebilirsin tabi bu ağdacı ile değil başkasıyla.zatenn ağda yapa yapa seyrelir.ben epilady kullanıyorum kol altı ve bacaklarım için. genital bölgeye ise ağdacıya gidiyorum. iyi bir makina ile bacaklarının da üstesinden gelebilirsin. iyi makina hangisi dersen valla ben yıllar önce ilk olarak arçelik kullandım mükemmeldi. ama sonra onun kalitesinde bi makina bulamadım hiç. şimdiki makinalar hep batık yapıyor. bende ona çözüm arıyorm. sağlığın yerinde olsun da gerisi önemli değil herşey boş sağlığın yanında...

bende braun kullanıyorum.ohh mis:64:

batık içinse kahve telvesi-limonla peeling yap:34:

isterse 10 cm kılla dolaşır.amma laf edilmiş:19:
ayıp ya

evet yaa kız zaten çok hassas bir döneminde burada derdini paylaşmak istemiş ne kadar acımasız olabiliyoruz bazen birbirimize yardım edeceğimiz yerde. valla ben bile üzüldüm bazı yorumları okurken:19:

yani 10 cm kıl uzatacaksa hiç ağdacı kadın beni azarladı diye burada ağlamayacak hepimiz müslümanız müslümanlıkta da temizlik çok önemli bir yer teşkil eder temizlik imandan gelir diye bir laf var bilmem hiç duydunuz mu?hadi onu geçtim mantar olursun ayol yada adet olunca ne yapıyorsun ablam o kıllarla neyse sana iyi niyetimle bir tavsiyede bulunayım lazerden önce bir psikoloğa git valla bak

arkadaslar elimiz ayagimiz tuttugu surece bence hicbi sey bize 7-8 cm killa gezdirmemeli. olum acisi bile olsa ki olenle olmek dinimizde yasaklanan bir seydir anladigim kadariyla bu bayan sadece esinden bosanmis bu mudur yani insanlar nelerle ugrasiyolar bu kadar salacak bi sey yok bence,

bazi seyleri yasayan bilir size hafifmis gibi gelen bir dert baskasina cok agir geliyordur bunlari dusunerek yorum yazmak lazim bence...:34:

Dinimiz bir cok seyi müsade etmiyor ama herkes uyuyor mu?

hem burada dinimiz demek ne yanlis,burada olanlarin hepsi müslüman olmak zorundalar mi?

cok ilginc ve dar bir görüs acisi.

Dinimiz bir cok seyi müsade etmiyor ama herkes uyuyor mu?

hem burada dinimiz demek ne yanlis,burada olanlarin hepsi müslüman olmak zorundalar mi?

cok ilginc ve dar bir görüs acisi.

o zaman sana kıllarınla mutluluklar diliyorum arkadaşım örüp ucuna da nazar boncuğu takarsın hadi iyi geceler

bazi seyleri yasayan bilir size hafifmis gibi gelen bir dert baskasina cok agir geliyordur bunlari dusunerek yorum yazmak lazim bence...:34:

benim bir arkadasimin annesiyle babasi ayni gun vefat etti, kiz simdi kardeslerine ve kendine bakmak icin calismak zorunda, kardeslerden biri ozurlu. insanlarin boyle dertleri var. ben bosanmaya basit bi sey demiyorum ama Allah yarin bi gun bunu unutturcak aci verir bu kadar salmamak ve metin olmak lazim bence.

Arkadaşlar, Bekarken Böyleyim..
Evlenince İşte Her Hafta Kuaför Falan Yazmış Bir Arkadaş İsmini Hatırlayamadım..

İnanın Sandığınız Gibi Değil İşte..
Ağda Yaptırmak İçin Biraz Uzatmak Gerekiyor..(Tabi Çok Fazla Değil Ama)
Herkesin Epilatörü Olmayabilir..
Mesela Benim Epilatörüm Var, Acil Durumlarda Hemen Onu Kullanırım Özellikle Yazın Koltuk Altı İçin..

Ayrıca Sonuç İtibariyle Mesleğini İcra Eden Kişilerin Kendi Tercihi Kuaförlük Falan..
İtiraz Etme Şansı Yok..
Midesi mi Bulandı Almasın Arkadaş, Kötü Davranmanın Anlamı Yok ki..

Konumuz Zaten Kuaförün Saygısızlığı..
Yapmayacaksa Yapmayacak Ama Müsteriye Laf Söylemeyecek..
Sonuç İtibariyele Rica Minnet İşi Değil Bu Parayla...

Hepinizi Çookk Öptüm..:70::70::70::70:
Güzel Güzel Yazışın, Tartışma Yok:61:

Arkadaşlar, Bekarken Böyleyim..
Evlenince İşte Her Hafta Kuaför Falan Yazmış Bir Arkadaş İsmini Hatırlayamadım..

İnanın Sandığınız Gibi Değil İşte..
Ağda Yaptırmak İçin Biraz Uzatmak Gerekiyor..(Tabi Çok Fazla Değil Ama)
Herkesin Epilatörü Olmayabilir..
Mesela Benim Epilatörüm Var, Acil Durumlarda Hemen Onu Kullanırım Özellikle Yazın Koltuk Altı İçin..

Ayrıca Sonuç İtibariyle Mesleğini İcra Eden Kişilerin Kendi Tercihi Kuaförlük Falan..
İtiraz Etme Şansı Yok..
Midesi mi Bulandı Almasın Arkadaş, Kötü Davranmanın Anlamı Yok ki..

Konumuz Zaten Kuaförün Saygısızlığı..
Yapmayacaksa Yapmayacak Ama Müsteriye Laf Söylemeyecek..
Sonuç İtibariyele Rica Minnet İşi Değil Bu Parayla...

Hepinizi Çookk Öptüm..:70::70::70::70:
Güzel Güzel Yazışın, Tartışma Yok:61:

o benim canim :) 2 haftada bir gidiyorum, bazilari cikmis oluyor, onlari temizletiyorum diger 2 haftaya da kisalar uzuyor onlari aldiriyorum bu sefer. benim tuylerin yapisi garip, hepsi bir anda uzamiyor. ya da ben o kadar bekleyemiyorum. aldira aldira da bayagi azaldi. ama gittigim kuaforlerde cogu zaman 'ay sen buna tuy mu diyorsun abla' lafini cok duyarim. boyle olmak hosuma gidiyor acikcasi... epilatorde bende daha cabuk cikariyor tuyleri o yuzden tercih etmiyorum..

o benim canim :) 2 haftada bir gidiyorum, bazilari cikmis oluyor, onlari temizletiyorum diger 2 haftaya da kisalar uzuyor onlari aldiriyorum bu sefer. benim tuylerin yapisi garip, hepsi bir anda uzamiyor. ya da ben o kadar bekleyemiyorum. aldira aldira da bayagi azaldi. ama gittigim kuaforlerde cogu zaman 'ay sen buna tuy mu diyorsun abla' lafini cok duyarim. boyle olmak hosuma gidiyor acikcasi... epilatorde bende daha cabuk cikariyor tuyleri o yuzden tercih etmiyorum..

Epilatör Kıl Dönmesi Yapıyor Sevmiyorum Ben Onu Ya..
Ağdalık Olmayınca Mecbur Kalıyorum Lanet Olasıcaya :27:

Bir de 2 Haftada Bir Gitmek Birazda Maliyete Bakıyor Ama, Bir de Konu Sahibesi Açısından Bu Yönden Düşünürsek:34:

Epilatör Kıl Dönmesi Yapıyor Sevmiyorum Ben Onu Ya..
Ağdalık Olmayınca Mecbur Kalıyorum Lanet Olasıcaya :27:

Bir de 2 Haftada Bir Gitmek Birazda Maliyete Bakıyor Ama, Bir de Konu Sahibesi Açısından Bu Yönden Düşünürsek:34:

ankarada kizilayi bilmem bilir misin :) genelde ucuz kuaforlerin bulundugu bir yer. yoksa bana da pahaliya patlardi gidemezdim :) bi de bazen camsakizi aliyorum 2 liraya, onla yapiyorum kendim. bacaklaraysa ayda bir falan gidiyorum :)

Back
X