Agda yuz derimi soydu...

rica ederim ne demek.. birşey daha söyleyim fito kem kullandım ben bana çok yağlı geldi bi de sanki pek işe yaramadı gibi geldi, hani tecrübe ettim senin de aklında olsun diye söylemek istedim..

ay bu gidisle dematologun yolunu tutacagım herhalde. :))
kuafore bile gidemeyip amaan hallet nolcak demisken...
ona da baktım: http://www.ilacrehberi.com/v/madecassol-40-mg-40-gr-pomad-9148/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
benzer seyleri yazıyor ama bu biraz daha yaraya yonelik birsey sanırım. doktor onu verince sana hangi aşamada kullanacagını soylemedi mi?
bildigi ilacları yazı herhalde p

saka bir yana iz kalmaz canım bence. kabuk baglama ve açık yara halini temiz gecirmeye calıs ki baska bir sorun olmasın.
bir de su an seninki acık yara sayılır ya, ne cok su tut ne de ilac dısında kimyasal kullan
mesela ben yuzumu sabunla falan yıkamadım, ilk 2gun dusa girmedim ki sampuan zararlı olmasın diye sacımı ayrı vucudumu ayrı yıkadım, dis macununu (dudak oldugu icin) degdirmeye epey özen gosterdim hemen kabuk bagladı, yanması da gecti, simdi gayet rahatım.

bir de benim cildim epey hassas normal kremleri bile kullanamıyorum o yuzden bu kremlerin hepsini alacagım sanırım, hafif bir yanma hissetmedigim hangisi ise onu kullanacagım. senin onceki konuna da yazmıstım tahris icin zeytinyagı kullanmaya basladım bir de bepanthol krem diye. baska hicbir sey kullanamıyorum artık normal hayatımda. ona ragmen ne cesaret agdaya dokundum sorma ben de bilmiyorum :))
ikimize de gecmis olsun...

Benimde bi kere oyle olmustu ama nasil kalkti anlatamam.... resmen altindaki deri gorunuyordu..
Korkma hic bisey olmaz bi sure aonra geciyor kendiliğinden. ..
Ama bu dertlerle ugrasmamak icin igneliye basladim bende..
Dur bakalim yarin ikinci seansim.

benim ilk ağda denemem bıyık kısmında olmuştu bir arkadaşım yapmıştı. nasıl asıldıysa komple soyuldu. yaralı böcük gibi gezdim 2 hafta
ama geçti kendiliğinden bir şey yapmadım izde kalmadı
ağda yapacağın zaman hazır ağda bandı kullan ve ince şeritler halinde olsun
o zaman herhangi bir zarar gelmez

Son düzenleme:
açık yara kalmadıysa ufak ufak zeytın yağını sürebilirsiniz hiç sorun olmaz
zaten krem kullanamadıgım icin zeytinyagını elime, topuklarıma bazen de yuzume suruyordum bunun icin evde ayrı sise bile bulundurmaya baslamıstım.
arada kabuk yumusasın diye onu kullanırım artık yine :) cok tesekkurler...

rica ederim ne demek.. birşey daha söyleyim fito kem kullandım ben bana çok yağlı geldi bi de sanki pek işe yaramadı gibi geldi, hani tecrübe ettim senin de aklında olsun diye söylemek istedim..

cok tesekkur ederim! cildim hassas oldugu icin ikisini de alacagım sanırım. dermatologa gidecek durumda degilim su an, baktım iz kalıyor toptan cildi soyarız herhalde. ay ne sacma iş geldi basımıza oyle :)) cok tesekkur ederim... bu arada okudugum kadarıyla fito cok daha hafif bir kremmis zaten, haklısınız.

ben hazır agda kullanmıstım hem de yuz icin, hatta forumdan ogrenip pudro bile doktugum halde boyle oldu,
konu sahibi de aynı sekilde yapmıs ve sonuc aynı.
bazı ciltler biraz fazla hassas sanırım... ama hicbirsey yapmadıgım halde gecti yazılarını okudukca rahatlıyor insan :)) kendi adıma tesekkur ederim...

hangi kremi kullandınız peki. daha bu hafta basıma geldi ben arkadas gibi onemsememistim ama su an kabul bagladı. hala gergin olunca bepanthen sureyim dedim ama birisi de tuylenme yapar demis.
siz ne kullandınız ve sonuc?

Ya evdeki kremlerden kullanmıştı annem nivea bepanten vs.
Ama bende bepantenin iyi geleceğini düşünüyorum
ayrıca 1hafta falan sürer, bu süreçte tüylenmeye yapcağını sanmıyorum
geçmiş olsun, endişelenmeyin, kesinlikle kabuk bağladığında soymayın, geçmiş olsun

ilk seferde bunu yaşayan çok var canım inan.. çok kuvettli çekmemek gerekiyor bir de kılların uzama yönüne doğru çekerseniz 2 dk bile sürmez
inşaallah bir daha yaşamazsınız

Tıpa tıp aynısı bende de olmustu tam da aynı yerde veetin ağda bandıyla ordaki tuyleri almaya çalıştıgm sırada. Doktora gitmedim krem de kullanmdadm kendiliğinden gecti iz falan da kalmadı. Korkmayn

Sizede gecmis olsun...

Coook tesekkur ederim vallahi içimi rahatlattiniz..

O yüzü öyle görüp nasil durdunuz doktora falan gitmeden durdunuz ben cildirmistim korkudan derim yirtildi diye

Birde ne kadar zamanda geçtiğini hatirliyor musunuz

Benimde cildim çok hassas.. Her an kizarmaya kabarmaya müsait.. Bepanthol bende de tuylenme yaptı halbuki çok rahatlatiyordu yuzumu
. İçinde yenileme özelliği olduğu için kil köklerini canlandirimis.. Lila kutu da Aysegul yazicida yazmis..

Ben butun market ürünlerini biraktim avene ve la roche basladim cildiyeci tavsiyesiyle bebek gibi yaptı cildimi ta ki bu ana kadar

İnşallah hemencecik izsiz geçer ikimizinki de

Evet en iyisini yapmissiniz ama görüldüğü gibi ben çok evhamliyim.Allah korusun iğneli lazerde birşey olursa mutsuzluktan olurum herhalde o yüzden baslayamiyorum(

İnşallah çok güzel sonuçlar alirsiniz

Bende ilk biyik denememde boyle olmustu. Soguk kurulugu gibi putur putur olmustu.
Yaklasik 2 haftaya gecmisti.
Sinavda basarilar....♥

ilk seferde bunu yaşayan çok var canım inan.. çok kuvettli çekmemek gerekiyor bir de kılların uzama yönüne doğru çekerseniz 2 dk bile sürmez
inşaallah bir daha yaşamazsınız

Daha tövbe zaten... Ayva tuylerimle daha önce nasil yasiyorsam şimdide devam diyeceğim artik mecbur))

cok tesekkur ederim.
tuylenme olayını bilmiyordum...
ben de bırakayım onu. saf zeytinyagıyla devam edicem sanırım.
senin dediklerine de bakacagım. zaten artık dermatologa gitmem lazım, onu kullan bunu kullan daha cok zarar veriyoruz.
krem onerileri icin de tesekkurler. bunları da yazdım bi kenara

Bende ilk biyik denememde boyle olmustu. Soguk kurulugu gibi putur putur olmustu.
Yaklasik 2 haftaya gecmisti.
Sinavda basarilar....♥

Oo iki hafta çokmuş ya) ben her dk aynadayim geçmiş mi diye

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

yaa ben de o markayı alacaktım, kuaförle hiç uğraşmıyım diyodum ama çok şaşırdım şuanda çok geçmiş olsun, zaten tırsarım bu konular da şimdi daha da korktum

Bir kaç yorumda germeden mi yaptınız, fazla mı tuttunuz gibi şeyler söylemişler. Öyle mi oldu acaba :26: yoksa bu bantlarda mı sıkıntı var :26: benm kılların maşallahı var, çabuk çıkıyor kuaföre gitmekten bıktım

canım 1 ay önce benim vaziyetimi gösterme imkanım olsaydı inan şu durumunu hiç mi hiç önemsemezdin.. : ) Kuaförde laf lafı açtı. yok birşey olmaz yok herkes yapıyor, yapalım iki dk da falan dediler gaza geldim ve sonuç 1 hafta izin al evden çıkma. sol yanağım tokat yemiş gibiydi.. yanık gibi.. Bu gibi işlemlerden önce cildin yapısı ve en önemlisi bunu yapacak kişi çoook önemli. Gerizekalı komple yüzümü aldı.. 3 gün sonra hiçbir iz hiçbir renk değişikliği yoktu şimdi de gayet iyiyim.. ; )

Ben tüm vücut kartusla sir ağda yaparim.. Huc gekmedi basima...Bugün gittim en pahali ve kaliteli veet vardi 19lira verdim birde: ( aldim neyse yeterli iyi olsun diye..

Yüzümü temizleme jelimle yikadim kuruladim ardina pudra surdum yapistrdim ve çektim germe islemi yaptim ama cok degil sadece tuttum diyeyim zaten müthiş acidi cektigimde annem yüz hassas o yüzden çok acir normal yap dedi ama devam etmedim
Sonra zamanla kizarmaya başladı ve sonuç bu..

Ben riske atmayin derim ama kuaforde yapsa bile benimki boyle olurdu çünkü müthiş hassas ve ince derim var.. Cilte çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…