- 31 Ekim 2013
- 21.458
- 72.092
- 798
- 41
boyle konu icinde konu oldu gibi oluyor ama aynı sorunu yasadım ve aynı duzeyde :))
ilac rehberinden baktım fito krem ve hametan krem ikisi de uygun gozukuyor, eczacıya da bir sorarım, hatta ikisini de evde bulunsun madem yanıklara da iyi geliyormus...
http://www.ilacrehberi.com/v/fito-krem-40-gr-8d51/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
http://www.ilacrehberi.com/v/hametan-krem-99f0/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
ben onemsememistim de simdi boyle iz miz okuyunca telasa kapıldım bir an yoksa hic krem bile surmuyordum kabuk yeni baglamısken gerilip yara acılmasın tekrar, yumusasın diye azıcık surmustum.
cok tesekkur ederim size de :)
Doktor bir aksam bir sabah değil sürekli sur dedi 8 10 defa sur dedi yenile sürekli hemen toparlasin diyr
Medacassol doğru mu yazdum bilmiyorum ama kabuk olunca bunu mu kullansak? Bunuda biri blogunda yazmis elinin ustu soyulmuş agdadan ilkine göre bayagi toparlamis o da
zaten krem kullanamadıgım icin zeytinyagını elime, topuklarıma bazen de yuzume suruyordum bunun icin evde ayrı sise bile bulundurmaya baslamıstım.açık yara kalmadıysa ufak ufak zeytın yağını sürebilirsiniz hiç sorun olmaz
rica ederim ne demek..birşey daha söyleyim fito kem kullandım ben bana çok yağlı geldi bi de sanki pek işe yaramadı gibi geldi, hani tecrübe ettim senin de aklında olsun diye söylemek istedim..
benim ilk ağda denemem bıyık kısmında olmuştu bir arkadaşım yapmıştı. nasıl asıldıysa komple soyuldu. yaralı böcük gibi gezdim 2 hafta
ama geçti kendiliğinden bir şey yapmadım izde kalmadı
ağda yapacağın zaman hazır ağda bandı kullan ve ince şeritler halinde olsun
o zaman herhangi bir zarar gelmez
hangi kremi kullandınız peki. daha bu hafta basıma geldi ben arkadas gibi onemsememistim ama su an kabul bagladı. hala gergin olunca bepanthen sureyim dedim ama birisi de tuylenme yapar demis.
siz ne kullandınız ve sonuc?
ben hazır agda kullanmıstım hem de yuz icin, hatta forumdan ogrenip pudro bile doktugum halde boyle oldu,
konu sahibi de aynı sekilde yapmıs ve sonuc aynı.
bazı ciltler biraz fazla hassas sanırım... ama hicbirsey yapmadıgım halde gecti yazılarını okudukca rahatlıyor insan :)) kendi adıma tesekkur ederim...
Tıpa tıp aynısı bende de olmustu tam da aynı yerde veetin ağda bandıyla ordaki tuyleri almaya çalıştıgm sırada. Doktora gitmedim krem de kullanmdadm kendiliğinden gecti iz falan da kalmadı. Korkmayn
ay bu gidisle dematologun yolunu tutacagım herhalde. :))
kuafore bile gidemeyip amaan hallet nolcak demisken...
ona da baktım: http://www.ilacrehberi.com/v/madecassol-40-mg-40-gr-pomad-9148/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
benzer seyleri yazıyor ama bu biraz daha yaraya yonelik birsey sanırım. doktor onu verince sana hangi aşamada kullanacagını soylemedi mi?
bildigi ilacları yazı herhaldep
saka bir yana iz kalmaz canım bence. kabuk baglama ve açık yara halini temiz gecirmeye calıs ki baska bir sorun olmasın.
bir de su an seninki acık yara sayılır ya, ne cok su tut ne de ilac dısında kimyasal kullan
mesela ben yuzumu sabunla falan yıkamadım, ilk 2gun dusa girmedim ki sampuan zararlı olmasın diye sacımı ayrı vucudumu ayrı yıkadım, dis macununu (dudak oldugu icin) degdirmeye epey özen gosterdim hemen kabuk bagladı, yanması da gecti, simdi gayet rahatım.
bir de benim cildim epey hassas normal kremleri bile kullanamıyorum o yuzden bu kremlerin hepsini alacagım sanırım, hafif bir yanma hissetmedigim hangisi ise onu kullanacagım. senin onceki konuna da yazmıstım tahris icin zeytinyagı kullanmaya basladım bir de bepanthol krem diye. baska hicbir sey kullanamıyorum artık normal hayatımda. ona ragmen ne cesaret agdaya dokundum sorma ben de bilmiyorum :))
ikimize de gecmis olsun...
Benimde bi kere oyle olmustu ama nasil kalkti anlatamam.... resmen altindaki deri gorunuyordu..
Korkma hic bisey olmaz bi sure aonra geciyor kendiliğinden. ..
Ama bu dertlerle ugrasmamak icin igneliye basladim bende..
Dur bakalim yarin ikinci seansim.
Kizlar bugün yuzumun küçük bir bölümüne ağda denemesi yaptim sonuç;DERİM SOYULDU...
Bildiğiniz derim kalkti... Hemen saglik ocagina gittim FİTO diye bir krem verdi sürekli sur dedi.. Ama iz kalir diye korkuyorum acikcasi..
Bunu yasayan geçiren var mi aranizda? İz kalan ya da basima geldi geçti diyebilecek?
Çok önemli bir sinava hazirlaniyorum stresten kendime sarmis durumdayim güzelim yüzümle ne isim vardiysa... Gittim mahvettim allahtan tüm yüzümü yapmaya kalkmadim...
Her hafta basima bir sey geliyor..Milyonlarca insanin yaptigini ben yapinca neden hep basima böyle şeyler gelir hiçte anlamam....
ilk seferde bunu yaşayan çok var canım inan.. çok kuvettli çekmemek gerekiyor bir de kılların uzama yönüne doğru çekerseniz 2 dk bile sürmez
inşaallah bir daha yaşamazsınız
Benimde cildim çok hassas.. Her an kizarmaya kabarmaya müsait.. Bepanthol bende de tuylenme yaptı halbuki çok rahatlatiyordu yuzumu
. İçinde yenileme özelliği olduğu için kil köklerini canlandirimis.. Lila kutu da Aysegul yazicida yazmis..
Ben butun market ürünlerini biraktim avene ve la roche basladim cildiyeci tavsiyesiyle bebek gibi yaptı cildimi ta ki bu ana kadar
İnşallah hemencecik izsiz geçer ikimizinki de
Bende ilk biyik denememde boyle olmustu. Soguk kurulugu gibi putur putur olmustu.
Yaklasik 2 haftaya gecmisti.
Sinavda basarilar....♥
Sizede gecmis olsun...
Coook tesekkur ederim vallahi içimi rahatlattiniz..
O yüzü öyle görüp nasil durdunuz doktora falan gitmeden durdunuz ben cildirmistim korkudan derim yirtildi diye
Birde ne kadar zamanda geçtiğini hatirliyor musunuz
yaa ben de o markayı alacaktım, kuaförle hiç uğraçektim diyodum ama çok şaşırdım şuandaçok geçmiş olsun, zaten tırsarım bu konular da şimdi daha da korktum
Bir kaç yorumda germeden mi yaptınız, fazla mı tuttunuz gibi şeyler söylemişler. Öyle mi oldu acaba :26: yoksa bu bantlarda mı sıkıntı var :26: benm kılların maşallahı var, çabuk çıkıyor kuaföre gitmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?