iz demeyin ya...
keske hıc kalkısmasaydım derdım neyse....
siz bir sey surdunuz mu? bırde benımkı kadar derın degıldır herhalde
aynısı bende oldu.
birkaç gün sonra kabuk olacak,skın kabukla oynama,çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin.
ama dediğim gibi ben krem sürmedim,hiç leke kalmadı bende merak etme.
benim ki bayağı derindi.
hem yakmışım hemde yanan deriyi almışım panikle çekerken.
su topladı uzun süre. kabuk bağlayıp iyileşmesi günler aldı.
ben doktora da gidemedim. bepanten sürdüm sadece.
canım benim de tam gözümün alt kısmında derim kalkmıştı hem de baya baya kalmıştı yani ama hiç iz falan kalmadı, çabucak normale döndü. üstününü kapatayım diye makyaj falan yapma da çabuk iyileşsin.
ben cok evhamlıyımdır cılt konusunda bende anlamıyorum nıye kalkıstım.. doktora derdımı anlatamadım aglamaktan :) neyı sakınsan olmuyor ıste:s
asırı beyazım hıc tuy kalmasın ıstedım lazere gıttım olmaz cok ınce gormez hıc bulasma dedıler..
ıgnelıylede ben ugrasamam dedım alıyım agdayla herkes alıyormus parlar yuzum derken al sana parlak yuz..
yok daha bu yuze dokunmam zaten.. mahvettıkten sonra kıymetını anladım:))
kabuk olunca diğer arkadasın soyledıgı ızler ıcın olan kreme baslayım en ıyısı garantı olur dedıgınız gıbı
oo ne kadar serın kanlısınız masallah vallahı .. ben varya cıglıklar atıyordum evde annem ne yapacagını sasırdı banyodan balkona oradan mutfaga kosuyorum Allah ım Allah ım yuzum soyuldu dıye dıye..
sımdıde guluyorum halıme:)
kaç gunde gectı?
yarın dersım var 6 saat nasıl gıdecegım ne yapacagım hıc bılmıyorum
hızır gibi yetisti bana konun! :))
aynı seyi daha bu hafta yasadım!
kuafore gideöyle gelitorcek bir yerde idim, amaan su agdalardan kullanayım ben de dedim, demez olaydım. derim soyuldu. fakat senin gibi iz kalır mı diye dusunmemistim hic... kalır mı ki?
ben ilk basta birsey surmedim ama ertesi gun de yanma devam edince bir de o kalkan yer kırmızı gergin degil de ertesi gun hafifce su toplar gibi oldu, biraz da yanık gibi gozuktu. yine de doktora gitmedim... bepanthen suruyorum oyle yumusadı, yavas yavas geciyor su an.
ama bildigin kabuk baglıyor gibi... fakat incecik yanık izleri bile geciyor bu da gecmez mi yahu? ölü derinin bir kat altı kalktı, tumuyle kalkmadı ki deri.
Çaktırma ben de iki sivilce çıksın olay çıkarırım
Ben de çok beyazım, benim de karnımda siyah ince tüyler vardı yazın dedim denize gidicem kaymak gibi olsunSonuç kırmızı üstüne ondan daha koyu kırmızı onlarca noktacık
Sanırım beyaz cilt daha hassas ya:26:
nasıl yani? ağda bantı mı deriyi kaldırdı? çok ilginç yaa
çünkü o ağda bantını geçen ay alıp bacak bölgemde denedim ve hiç almadı doğru düzgün, bende bıraktım
normal ağda daha kötü..Ayrıca elmacık kemiğinin olduğu yerse hiç endişelenme, bi dudak üstüne dokun bi o kısma, dudak üstü geçiyorsa seninki haylı hayli geçer
tam olarak hangi bölgede oldu?
Düşün yani dudak üstü en çok can yakan yer, bir de annem yaparken ağda aşırı sıcakmış, hem yanmış hem de çekerken deriyi kaldırmış
bence geçer, ama sürekli kremi sürmeye devam et, ve kabuk bağladığında kesinlikle kabuğu soyma, kendiliğinden düşsün
anladım benimki niye yanıyor diye bakmama gerek kalmadı kadın ağdayı çektiği anda farkettim ordaki deriyi kaldırdığını, inanılmaz canım yandı ve sanki sıvı akar gibi garip bişe olmuştu.. :18: benimki geçtiyse seninki kesin geçer için rahat olsun.. ama şu hametan krem ve kantaron sabununu kesin kullan.. hametandan eşimde çok memnun ki onun lekeleri çoookkkk eskiden kalma lekeler onları bile azalttı. seninki daha lekelenmeye başlamadı, şimdiden kullanırsan hiçbi iz kalmadan geçer gider..
kabuk baglayınca mı zeytinyagı suruluyor? benim o acık kırmızılık kapandı simdi kabuk bagladı.yara bıraz kapanınca zeytınyagı surun sık sık geçer geçmiş olsun
aynısı bende oldu.
birkaç gün sonra kabuk olacak,skın kabukla oynama,çabuk iyileşmesi için krem sürebilirsin.
ama dediğim gibi ben krem sürmedim,hiç leke kalmadı bende merak etme.
bepanteni yüzüne sürme tüylenme yapar.ama hametanı öneriyorlar genelde.
senin kullandığın krem hakkında bilgim yok.
merak etme iz olmaz,benim yüzümde kolumda,elimde,bacaklarımda çok oldu.
özellikle yüzümü gören ne oldu diye soruyordu..
ben cok evhamlıyımdır cılt konusunda bende anlamıyorum nıye kalkıstım.. doktora derdımı anlatamadım aglamaktan :) neyı sakınsan olmuyor ıste:s
asırı beyazım hıc tuy kalmasın ıstedım lazere gıttım olmaz cok ınce gormez hıc bulasma dedıler..
ıgnelıylede ben ugrasamam dedım alıyım agdayla herkes alıyormus parlar yuzum derken al sana parlak yuz..
benim ki bayağı derindi.
hem yakmışım hemde yanan deriyi almışım panikle çekerken.
su topladı uzun süre. kabuk bağlayıp iyileşmesi günler aldı.
ben doktora da gidemedim. bepanten sürdüm sadece.
hangi kremi kullandınız peki. daha bu hafta basıma geldi ben arkadas gibi onemsememistim ama su an kabul bagladı. hala gergin olunca bepanthen sureyim dedim ama birisi de tuylenme yapar demis.
siz ne kullandınız ve sonuc?
kendi adıma cok tesekkur ederim. hametan nasıl bir krem? dermatolog mu yazdı kendiniz mi aldınız?
http://www.ilacrehberi.com/v/hametan-50-gr-pomad-99f1/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
suradan biraz bakayım dedim de benimki kabuk bagladı, simdi kullanmasam mı acaba....
kabuk baglayınca mı zeytinyagı suruluyor? benim o acık kırmızılık kapandı simdi kabuk bagladı.
ben de onemsemedim ama konuyu gorunce telas ettim.
bepanthen i kabuk bagladı diye sureyim dedim ama bıraksam daha iyi herhalde sizin yazdıkarınıza gore.
bu kadar mı benzer olur... benimki biraz keyfi degildi gerci kuafore gidemeyecegim icin agdayla diger yerleri hallederken yuzumu de kendim halledeyim dedim yapmaz olaydım. benim cildim seninki kadar beyaz degil kumral diye geciyorum ama onceki konunu da hatırlıyorum, hassasiyet aynı...
cok fena parladık bu hafta :)) 1-2gun sonra kabuk baglar snaırım seninki de, benimki o asamada su an.
cok gecmis olsun... bir de iz demissiniz, yuregime indi. benimki ölü derinin bir altı kalktı kırmızı ince bir zar ve hemen kabuk bagladı.
Gecmis olsun bize((
Bana doktor fito adinda bir krem verdi hucre yenileyiciymis bazi doktorlarda bepanthene ve fitoyu karistirip surun demiş...
Eğer doktora gidemiyorsan fitoyu da al derim ilk haline gore daha iyi duruyor gibi sanki benimki( ya da bana öyle geliyor)
Ama ne olur ne olmaz iz kalmamasi için krem ve güneş kremi surelim yüz sonuçta bir omur gozumuze batar sonra..
senin fotoyu gordum aynıyız ama benimki degisti, sonra biraz su toplamıs da kurumus gibi hafif putur putur oldu, daha sonra da kabuk baglamaya basladı. asamaları bu sekilde sanırım
ya bir de bepanthen diyorum ama merhem degil aslında bepanthol krem kullandım. cok surmedim kabuk cok gergin olunca dudagımın kenarı acıyordu yumusasın da kabuk yırtılıp kopmasın diye surdum.
fito http://www.ilacrehberi.com/v/fito-krem-40-gr-8d51/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/ bunu surmeyi dusunuyorum ben de.
bir onceki yorumda hametan tercih edecektim ama o iltihap falan diyor ya bizimki o kadar derin degil o daha agır seylere uygun sanırım.
hangi kremi kullandınız peki. daha bu hafta basıma geldi ben arkadas gibi onemsememistim ama su an kabul bagladı. hala gergin olunca bepanthen sureyim dedim ama birisi de tuylenme yapar demis.
siz ne kullandınız ve sonuc?
kendi adıma cok tesekkur ederim. hametan nasıl bir krem? dermatolog mu yazdı kendiniz mi aldınız?
http://www.ilacrehberi.com/v/hametan-50-gr-pomad-99f1/kt/nedir-ve-ne-icin-kullanilir/
suradan biraz bakayım dedim de benimki kabuk bagladı, simdi kullanmasam mı acaba....
kabuk baglayınca mı zeytinyagı suruluyor? benim o acık kırmızılık kapandı simdi kabuk bagladı.
ben de onemsemedim ama konuyu gorunce telas ettim.
bepanthen i kabuk bagladı diye sureyim dedim ama bıraksam daha iyi herhalde sizin yazdıkarınıza gore.
bu kadar mı benzer olur... benimki biraz keyfi degildi gerci kuafore gidemeyecegim icin agdayla diger yerleri hallederken yuzumu de kendim halledeyim dedim yapmaz olaydım. benim cildim seninki kadar beyaz degil kumral diye geciyorum ama onceki konunu da hatırlıyorum, hassasiyet aynı...
cok fena parladık bu hafta :)) 1-2gun sonra kabuk baglar snaırım seninki de, benimki o asamada su an.
cok gecmis olsun... bir de iz demissiniz, yuregime indi. benimki ölü derinin bir altı kalktı kırmızı ince bir zar ve hemen kabuk bagladı.
Hametan yara ve yanik izleri icin kullanilan bir krem, esim pomat olanini kullaniyor benim cildim yagli oldugu icin kremini kullaniyorum, ben her turlu yaraya ve lekeme kullandim bir sorun yasamadim canim, kabuklu bolgeye sakincasi olacagini sanmam ama icin rahat etsin istersen eczaciya sor. Ben yazdirmadim 7 tlydi yanlis hatirlamiyosam eczaneden kendim aldim
arkadaşım ben hametanı iğneli epilasyon sonrası kullanıyorum.
bepanteni tüylenme yapar diye doktorlar önermiyormuş.
bana bunu diyen bayan iğneli epilasyon yapan ve daha önceden hastanede bu işi yapan biri.
doktorlar hametan veriyormuş.bana ağda sonrası da sürebilirsin dedi.
fiyatı 6 küsür bişey.ben haftada 2 tüp bitiriyorum rahat.
ama dediğim gibi ben yüzüme hiç kullanmadım ve geçti.
ama siz kullanın tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?