- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Elmacik kemiğimim olduğu yerde..
Benimki hic sicak değildi veet in yüz ağda bandiydi... önceden pudralama da yaptim
Allahtan yuzumun tamamina yaomadum küçük bur tane yapistirdim çektim çok yandi yok yapamicam dedim biraktim 5 dk sonra niye bu kadar yaniyor diye aynaya baktigimda kipkirmizi gördüm hatta resim yükleme calisayim
aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben kendim alınca da
yanlış çekmeden dolayı kızarıp kabuk bağlıyor.aynı şey ise ben hiç krem sürmedim,
genelde kendiliğinden geçiyor.hametanda işe yarayabilir ama
dediğim gibi önce kızarıyor sonra kabuk bağlıyor.hatta şuanda elimin üstündede var.
aklıma geldikçe bepanten sürüyorum.geçiyor yani.
Eki Görüntüle 1012606
Kizlar bugün yuzumun küçük bir bölümüne ağda denemesi yaptim sonuç;DERİM SOYULDU...
Bildiğiniz derim kalkti... Hemen saglik ocagina gittim FİTO diye bir krem verdi sürekli sur dedi.. Ama iz kalir diye korkuyorum acikcasi..
Bunu yasayan geçiren var mi aranizda? İz kalan ya da basima geldi geçti diyebilecek?
Çok önemli bir sinava hazirlaniyorum stresten kendime sarmis durumdayim güzelim yüzümle ne isim vardiysa... Gittim mahvettim allahtan tüm yüzümü yapmaya kalkmadim...
Her hafta basima bir sey geliyor..Milyonlarca insanin yaptigini ben yapinca neden hep basima böyle şeyler gelir hiçte anlamam....
Eki Görüntüle 1012606
geçmiş olsun. umarım iz kalmaz. önlemini hemen aldığın iyi olmuş.
ben üst bacağıma yaptığımda aynı şekilde derim soyuldu. 6-7 ay geçti halen izi var malesef
içini ferah tut leke falan kalmaz, belki incecik zar gibi bi kabuk bağlar sonra da tamamen geçer gider..
İlahi bi'şey oldu sandım
Geçer o iz miz kalmaz. Üst ince deri tahriş olmuş gibi o hemen toparlar kendini kremler de süreci hızlandırır oldu bitti
Yalnız yüze ne cesaret ağda yapıyosunuz kızlar ya ben tırsarım çoğaltır falan. Bi'de yüz çok hassas tahriş oluyo, alerji oluyo vs:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?