Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

bir de bu var.
kadın dediğin hanım hanımcık olmalı bilmem ne.
yahu olmuyorum hanım hanımcık? bu benim değerimi düşürür mü? belki yapı gereği şen şakrak biriyim? bu beni ahlaksız, yollu vs vs mı kılıyor. bir grup hanım da var ki ortamlarda böyle şen şakrak dikkat çeken hanımları hafiflikle suçluyorlar. çünkü onların kodlarında bu yok beceremiyorlar.
kim ne derse ne düşünürse düşünsün hanım hanımcık değil hökümat gibi kadınız evelallah.
insanı zorla feministe bağlarlar :27::27:

:60: :60: ahaa, bir de bence herkes gerçekte nasılsa öyle olmalı. Gerçekten ağırbaşlıysan öyle ol, ama değilsen de sırf toplum kabulü için zorlama kendini kasıntı duruyor. Bir de herkesten kendin gibi olmasını da bekleme, ben ağırbaşlıyımdır ama belki de başkaları da bana bakıp 'ne kadar sıkıcı bir kadın, ne gülüyor ne şaka yapıyor, orada öyle oturuyor bunla bir ömür geçer mi? diyorlardır. Ben şahsen erkek olsam eğlenceli, beraber gülüp coşabileceğim 'kafa' bir kadınla evlenmek isterdim. Kös kös otur nereye kadar :52:Kimi erkek ağır başlı sever, işte mizaç meselesi diyoruz da anlaşılamıyoruz sanırım:31:

Sevgili Özge, bence siz bugün biraz alıngansınız sanki.
Çünkü arkadaş burada büyümesi için değil büyümemesi için uyarıyor.

Ben de bugün biraz avukatım gerçi :)

bizde sürekli bi açıklama gereği içinde bulduk kendimizi :1::1:

Yok değilim aslında. Çünkü ben okuduğumda yanlış anladım. Bir durdum o dan sonra üç nokta görünce. Ayrıca siz nasıl ki başkasına yapılan yorumu yanlış anlayıp alıntıladınız bunu da bambaşka biri yanlış anlayabilirdi. Yani sizden de bahsetmiyorum direk. Ayrıca konuda o kadar çok okuduğumuzu anlayalım ikazı geldi ki tam da konunun içinden bir yorumdu benimkisi.

Hayır yanlış anladığımı bende belirttim, hatta kusura bakmayın dahi diyebilirim yazan arkadaşa fakat o kadar uzattılar ki konuyu.
Oruçluyum, Bu havada gribim, Baş ağrısından ölüyorum , Bir yandan ameliyat olacağım hastane arayışı içerisindeyim, diğer yandan çalışıyorum ..
İnsanlar evet yanlış anlamışsınız doğrusu bu demek yerine ağır eleştiriyorlar.
Neyse, teşekkür ederim size. En azından kibar bir üslupla yaklaşan hemcinslerimde varmış.

Konu sahibi karsi gorusluleri! kaale almiyormus arkadaslar. Bosuna nefesinizi tuketmeyin. Madem konu acmasaydi, o ayri!

Son düzenleme:
offff hiç sevmem bu anlattığınız tipteki insanları ,Yüreğim sıkıldı valla okurken :47:

:60: :60: ahaa, bir de bence herkes gerçekte nasılsa öyle olmalı. Gerçekten ağırbaşlıysan öyle ol, ama değilsen de sırf toplum kabulü için zorlama kendini kasıntı duruyor. Bir de herkesten kendin gibi olmasını da bekleme, ben ağırbaşlıyımdır ama belki de başkaları da bana bakıp 'ne kadar sıkıcı bir kadın, ne gülüyor ne şaka yapıyor, orada öyle oturuyor bunla bir ömür geçer mi? diyorlardır. Ben şahsen erkek olsam eğlenceli, beraber gülüp coşabileceğim 'kafa' bir kadınla evlenmek isterdim. Kös kös otur nereye kadar :52:Kimi erkek ağır başlı sever, işte mizaç meselesi diyoruz da anlaşılamıyoruz sanırım:31:

Bende dediğim gibi şen şakrak biriyim, istesem de ağır başlı olamam, tabi ki ortamına göre.
Ciddi bir iş toplantısında son derece ciddi bir iş konuşulurken de olur olmaz şakalar yapmam ama bazen ortamı yumuşatmakta gerekebiliyor.
Bir kaç ay önce de eşimden boşandım, toplumun yaftayı yapıştırmakta hiç ama hiç ağırdan almadığı dul kadın kontenjanındanım :27:
Bir de böyle bi yapıda olunca allah bilir neler düşünüp konuşuyorlardır, ki bazen kulağıma da geliyor anlıyorum da.
İlk boşandığımda şirketteki kadınlar kocalarını ellerinden alacağımı filan sanıyorlardı düşün.
Şimdi baktılar ki onların kocaları umrumda değil, zaten işim de olacak tipler değiller:27: rahata erdik bilcümle :60:

Son düzenleme:
:1:
Ama Canın fıstığı'nın yorumuna gülümsedim baya.
Niye gülümsedim de kahkaha atmadım bi sorun?
Çünkü hanımefendiliğime halel gelir diye, hanımefendilik önemli :1::27:

yılın yorumu :27: seni beğenemiyorum, sistem senin için çok beğendin git başkasını beğen de gel didi :14:

:1:
Ama Canın fıstığı'nın yorumuna gülümsedim baya.
Niye gülümsedim de kahkaha atmadım bi sorun?
Çünkü hanımefendiliğime halel gelir diye, hanımefendilik önemli :1::27:

aman yapmayın allah aşkına helede şu topikte...elinizi ağzınıza alıp kahkahanızı bastırın:1: şu şekil:40: ama ben onu yaparmıyım yapmam...bastımmı gider :60::60::60::60::60:

Essahtan ya agir basli olayim demekle olunabiliyor muki??

Ben bazen cok istiyorum, ne bileyim soyleyeceklerimi icimde tutayim..hani birazcik sinsice takilayim az…

Evlenince bu sekilde “agir basli” olacagimi sanmistim olamadim, belki anne olunca olurum dedim gene olmadi..simdi 2. Bebisi istiyorum belki 2 numara kismet olursa sonrasinda az agir yapabilirim kendimi..umutluyum yanii… :1:

Benim düşüncem bazı kapalılar gerçekten din için degil ya hevesten ya aile baskısından dolayı kapanıyor ve ancak böyle saçma sapan çirkin hareketlerle kendilerini göstermeye çalışıyor çok yazık evliysen taşıdığn sorumluluğu biliceksin örttüğün eşarbın hakkını vericeksin benimde çok tanıdığım kapalı var kimine gıpta ediyorum kiminide ayıplıyorum

yılın yorumu :27: seni beğenemiyorum, sistem senin için çok beğendin git başkasını beğen de gel didi :14:

Bu sistemi kınıyorum:1:
Ben de beğenememiştim sizi.
Ama işte bunlar hep hanım hanımcık olalım diye :1:
Sistem bizi adam etmeye çalışıyor:1:

aman yapmayın allah aşkına helede şu topikte...elinizi ağzınıza alıp kahkahanızı bastırın:1: şu şekil:40: ama ben onu yaparmıyım yapmam...bastımmı gider :60::60::60::60::60:

Tövbe estagfirullah.:27:
Kahkaha basmak da ne demek.:27:
Şurada 2 sn. hanım hanımcık olun ya hu:27::27:

Bu sistemi kınıyorum:1:
Ben de beğenememiştim sizi.
Ama işte bunlar hep hanım hanımcık olalım diye :1:
Sistem bizi adam etmeye çalışıyor:1:

Tövbe estagfirullah.:27:
Kahkaha basmak da ne demek.:27:
Şurada 2 sn. hanım hanımcık olun ya hu:27::27:

bunlar hep yeni nesil işte ahhaaaaa.......:93::93::93::93::93::93: bu nasıl...uygunmudur :60::60:

Son düzenleme:
kapalı insan açık insan durumunu bilemem kendimde kapalıyım haremlik selamlık durumları seviyorum ben,ama burda bu konuda evli bir insanın böyle yapması tuhaf değil mi deseniz anlarım üstünü çize çize kapalı demenizi bende anlayamadım,ayrıca eşiniz mesafe koyarsa kimse öyle laubali olamaz yanlışı önce kendi çevrenizde arayın derim ben

kapalı insan açık insan durumunu bilemem kendimde kapalıyım haremlik selamlık durumları seviyorum ben,ama burda bu konuda evli bir insanın böyle yapması tuhaf değil mi deseniz anlarım üstünü çize çize kapalı demenizi bende anlayamadım,ayrıca eşiniz mesafe koyarsa kimse öyle laubali olamaz yanlışı önce kendi çevrenizde arayın derim ben

Bu turlusu cok daha uygun zaten..kadinlarin konusacagi konular baska erkeklerinki baska…hani cok tanidiklarla bir arada oturmayi severimde…alakasiz kisilerle kadin erkek oturmayi sevmiyorum bende…

Yahu kardesim konu sahibi arkadasin kapalilara kasti yok, anlamadiniz. lutfen herkes mubarek ramazan ayi icin icindeki satasma icgudusunu dizginlesin :D hadi 10 gun kaldi dayanirsiniz bence cok zor degil :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X