- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
miskkk canımm sende yorum yapmada profilimde çıkmaısn bu konu artık
iyi günler size![]()
yapma asmuu kıyma bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miskkk canımm sende yorum yapmada profilimde çıkmaısn bu konu artık
iyi günler size![]()
bir de bu var.
kadın dediğin hanım hanımcık olmalı bilmem ne.
yahu olmuyorum hanım hanımcık? bu benim değerimi düşürür mü? belki yapı gereği şen şakrak biriyim? bu beni ahlaksız, yollu vs vs mı kılıyor. bir grup hanım da var ki ortamlarda böyle şen şakrak dikkat çeken hanımları hafiflikle suçluyorlar. çünkü onların kodlarında bu yok beceremiyorlar.
kim ne derse ne düşünürse düşünsün hanım hanımcık değil hökümat gibi kadınız evelallah.
insanı zorla feministe bağlarlar![]()
Sevgili Özge, bence siz bugün biraz alıngansınız sanki.
Çünkü arkadaş burada büyümesi için değil büyümemesi için uyarıyor.
Ben de bugün biraz avukatım gerçi :)
Yok değilim aslında. Çünkü ben okuduğumda yanlış anladım. Bir durdum o dan sonra üç nokta görünce. Ayrıca siz nasıl ki başkasına yapılan yorumu yanlış anlayıp alıntıladınız bunu da bambaşka biri yanlış anlayabilirdi. Yani sizden de bahsetmiyorum direk. Ayrıca konuda o kadar çok okuduğumuzu anlayalım ikazı geldi ki tam da konunun içinden bir yorumdu benimkisi.
bizde sürekli bi açıklama gereği içinde bulduk kendimizi![]()
![]()
ahaa, bir de bence herkes gerçekte nasılsa öyle olmalı. Gerçekten ağırbaşlıysan öyle ol, ama değilsen de sırf toplum kabulü için zorlama kendini kasıntı duruyor. Bir de herkesten kendin gibi olmasını da bekleme, ben ağırbaşlıyımdır ama belki de başkaları da bana bakıp 'ne kadar sıkıcı bir kadın, ne gülüyor ne şaka yapıyor, orada öyle oturuyor bunla bir ömür geçer mi? diyorlardır. Ben şahsen erkek olsam eğlenceli, beraber gülüp coşabileceğim 'kafa' bir kadınla evlenmek isterdim. Kös kös otur nereye kadar
Kimi erkek ağır başlı sever, işte mizaç meselesi diyoruz da anlaşılamıyoruz sanırım
![]()
Ama Canın fıstığı'nın yorumuna gülümsedim baya.
Niye gülümsedim de kahkaha atmadım bi sorun?
Çünkü hanımefendiliğime halel gelir diye, hanımefendilik önemli![]()
Ama Canın fıstığı'nın yorumuna gülümsedim baya.
Niye gülümsedim de kahkaha atmadım bi sorun?
Çünkü hanımefendiliğime halel gelir diye, hanımefendilik önemli![]()
yılın yorumuseni beğenemiyorum, sistem senin için çok beğendin git başkasını beğen de gel didi
![]()
aman yapmayın allah aşkına helede şu topikte...elinizi ağzınıza alıp kahkahanızı bastırınşu şekil
ama ben onu yaparmıyım yapmam...bastımmı gider
![]()
Bu sistemi kınıyorum
Ben de beğenememiştim sizi.
Ama işte bunlar hep hanım hanımcık olalım diye
Sistem bizi adam etmeye çalışıyor
Tövbe estagfirullah.
Kahkaha basmak da ne demek.
Şurada 2 sn. hanım hanımcık olun ya hu![]()
kapalı insan açık insan durumunu bilemem kendimde kapalıyım haremlik selamlık durumları seviyorum ben,ama burda bu konuda evli bir insanın böyle yapması tuhaf değil mi deseniz anlarım üstünü çize çize kapalı demenizi bende anlayamadım,ayrıca eşiniz mesafe koyarsa kimse öyle laubali olamaz yanlışı önce kendi çevrenizde arayın derim ben
Bu turlusu cok daha uygun zaten..kadinlarin konusacagi konular baska erkeklerinki baska hani cok tanidiklarla bir arada oturmayi severimde alakasiz kisilerle kadin erkek oturmayi sevmiyorum bende