Ağır cümleler çözemedim

ne insanlar var yahu

bu anlattıklarınız bana o kadar tanıdık geliyor ki
ben de çektim.6. yılımın içindeyim
bana yapmadığı kalmadı
en son aralıkta tartıştık ve artık konuşmuyorum ve kafam çok rahat

çocuğa bakamaz mı????? 9 ay kim taşıyo acaba. Gerçekten iyi sabrediyosn yüzüne bi şey demiyosn sanrm kvnin. Ama eşine kv yi kötüleme gerçekten annesine düşkün olmayan adam birden anneci oluyo
Evet çocuğa bakamaz ve daha neler ve neler

Arkadasim,hazir esinde izin alamamis,oohh ne ala,benden gunah gitti,kendi izin alamadi deyip rahatca oturmak yerine,pekde hosnut olmadigin kaynanana tek basina gitmeyi niye teklif edersin ki..

Arkadasim,hazir esinde izin alamamis,oohh ne ala,benden gunah gitti,kendi izin alamadi deyip rahatca oturmak yerine,pekde hosnut olmadigin kaynanana tek basina gitmeyi niye teklif edersin ki..
önce çocuğuna alıp teyzeme gideyim dedim bozulduğunu görünce acaba ailesinin yanına gitmemizi istiyor diye öyle bişey söyledim

Sevmediğimi nerden biliyorsun
Senden izinsiz odana girdigini iç çamasırlarının yerini degiştirdiğini ve bundan rahatsız olduğunu eşinle kv yüzünden tartıştığını ve kv yüzünden lohusalığının kötü gectiğini uzun zamandır arana mesafe koyduğunu yazan sensin. Bunları yazıp kadını kötüleyip hala seviyor olabileceğinı düşünemedim, kusura bakma. Git o zaman kayınvalidenin yanına, ne diyim.

Madem eşin senin tarafını tutmuyor anlatma ailesiyle ilgili bişey... kv nin yaptığı gibi politik ol !!eşinin yanında iyi ,eşin olmayınca gerekeni söyle! ve eşinin görmesini sağla...
benim kv eşimin yanında bana kızım aşkım bebeğim. Vs ... ama eşim olmayınca eltimi över bana laf sokardı eşime anlatınca annem öyle biri değil dersi ama bi gün şahit oldu ve o günden sonra annesinin gerçek yüzünü gördü ...

Ya o vaka biraz alınganlık olmuş. Ama tabi kayınvalidenin niyeti de önemli. Bence açık açık sen önyargılısın ben iyi de yapsam kötü de yapsam annemi sevmiyorsun diye tutturuyorsun. Algında problem var bence sen de iyice düşün. Çünkü bundan sonra haketmediğim muameleyi görmek istemiyorum. İstemesem gitmem, gidiyorsam istiyorumdur ama iyi niyetimi yorma artık deyin. Sonrasında da en azından bir süre annesi ile ilgili konularda tek yorum yapmayın.
Kayınvalideniz yaygaracı biri değilse ona bu yaptıklarından dolayı oğluyla aranızın bozulduğunu bir çocuğun babasız veya annesiz büyümesine sebep bile olabileceğini, neredeyse yuvanızı yıktığını anlatın. Vicdan sahibi bir insansa bundan çekinir zaten.
Ama genel olarak en güzeli takmamak arkadaşım, kocan bile olsa. Sen kendini biliyorsun, karşındakini de tanıyorsan en iyi yol seni az üzecek yol. Kayınvalidene gidersen orda laf sokacak, üzülecek misin? Gitme..
Aradığında eşin seni samimi bulmayacak mı, arama. Ne zaman gerçekten kocanın sandığı gibi biri olursun o zaman dank eder, kıymetini bilir.
Keşke bunlara gerek olmasa ama oluyor işte. NLP eğitimini bir incelesene, insan algısı ile ilgili müthiş şeyler öğretiyor. :)
Bulamazsan özel mesaj at biraz bahsederim.
Sevgiler.

Aaa arkadaşım çok teşekkürler bu ilgili güzel mesaj atarım bulamazsam hemen bakıyorum

O çekmeceyi ya da kayınvalidenin yaptığını annen yapsa gözüne batmaz ama dimi ? O kadar cok abartıyorsun ki annesi de annesi annesi diye acaba durup kendinde sorun oldugunu düşündün mü? Sevmediğini adam anlamış benim eşimin ailemi sevmediğini anlasam burnundan getiririm haklı biraz ha sevmek zorunda mıyım muhabbetine girerseniz evet bence sevmek zorundasınız yani benim düşüncem boyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…