katılıyorum sonuna kadarkocan aşırı sinsi birisi ona aşırı politik olman gerek teee ne zamanki çekmece mevzularını yüzüne vurmak için ortam yaratmış ve senden bıkmış..ben benden bıkan adamdan bıkar usanmadan giderim daha da gelmem
Temizliyoruz ben çalışıyorum diye yardım ediyormuşsenin kocanı gebertmeli asıl,kayınvalidene gelince niye kurcalıyor ki iç çamaşırlarına mı aşeriyor yoksa.
içlerine çok seksi aklını ucuracak şeyler alıp koy.prezervatifler at, bu işleri öğren şekerimTemizliyoruz ben çalışıyorum diye yardım ediyormuş
Ne açıdan dedin canım zaten tamda dediğin şeyleri kurcalamış o dediğinin hepsi vardıiçlerine çok seksi aklını ucuracak şeyler alıp koy.prezervatifler at, bu işleri öğren şekerim
ayy havan olmuş bee varsın karıştırsın hiç sorun değilNe açıdan dedin canım zaten tamda dediğin şeyleri kurcalamış o dediğinin hepsi vardı
Eevet bence de niye?İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz
Aynen anne bağımlısı değildi aslında biz sevgiliyken ayda bir defa annesini arardı. Ben ara derdim. Evlendikten sonra bilhassa da annesi ile sorun yaşadığımdan beri aşırı derecede annesini savunmaya ve beni suçlamaya başladı. Buna kızkardeşi de dahil herşeyini iyi niyet olarak algıladı ve beni kötü niyetli bildi. Doğum yaptıktan sonra ben iyice bozuldu aramız. Lohusalık dönemim tam bi kabustu... Sizce nasıl davranmalı.. İki gündür konuşmuyorum.. Önnyargılı bana karşı ama ailesi hep iyi niyetli. Bir örnek vereyim içimde kalmasın hamileydim annesi geldi telefonu evin içinde kaybettim. Eşime çaldır bulamadım dedim. Kayınvalidem sen doğurunca çocuğu da bir yerde unutursun dedi. Alındım ağladım. Eşim de o sana şaka yapıyor. Yanlış anlama dedi.Aşırı anneci bağımlı koca vakası.. Her söylediğiniz onda ailemi sevmiyor imajı uyandırıyor. Sevmek zorunda da değilsiniz zaten.
O önyargılarını kırmadan pek bir şey ilerlemez. Sizi her koşulda suçluyorsa bari suçlamayı hakedecek gibi davranın da söylediği lafı haketmiş olun. Gitmeyin mesela..
kvler hep iyi niyetli biz şeytanız a****** satayımtabi canım hep iyi niyetle hareket olur söz olunca şaka yaptı olur. hep aynı savunmalar
Bunu yaşayan başka biri daha var mıerkek annelerinin şakacı karekterlerinden daral geldi.hayır arkadaşlar bu durumu ben çok merak ediyorum şu kv delerin gelinin iç çamaşırını görme merakı nedir.cidden merak ediyorum.analiz etmiş olan varsa paylaşırsa minnettar kalırım
Ben onunla iyi olmaya kalksam yüz bulur aile hayatımın merkezinde bulurum onu... Bu arada kayınvalidem in beni eşime şikayet ettiğini kulağımla duydum ve lohusalığım da malesef. Bu çocuğa bakamaz diyordu eşimde tepkisiz dinliyordu. Sen de gitme o zaman diyorduKonu sahibi yazdıklarının tamamı evliliğimin ilk 4 ayını anlatıyor. Nerdeyse aynı. Eşin sürekli kv savunmaları. Aynı adamın sürekli kötüsün sen de demeleri. Annem seni düşünüyo daha ne istiyosun yok sevmediğin aileme neden gitmek istiyorsun. Adam benim iyi taraflarımı asla söylemezdi ben sanki tamamen kötü kıskanç açgözlü alıngan biriymişm gbi konuşurdu. Bende taktik değiştrdim. Artık eşime annesini şikayet etmiyorm asla. Annesine sinir olsam da direk annesinin yüzüne laf sokuyorm bozuyorm snra eşime annenle artk çok iyiyiz çok alştm zamanla alıştm ona diyorm. Bu sefer kv benden şikayetçi olnca eşim de heramora seni çok seviyor anne neden böyle düşünysn kız alışma evresndeydi alıştı sen hala onu kötü biliyosn diyor annesine. Özet olarak inş yardımcı olabilmişimdir
çocuğa bakamaz mı????? 9 ay kim taşıyo acaba. Gerçekten iyi sabrediyosn yüzüne bi şey demiyosn sanrm kvnin. Ama eşine kv yi kötüleme gerçekten annesine düşkün olmayan adam birden anneci oluyoBen onunla iyi olmaya kalksam yüz bulur aile hayatımın merkezinde bulurum onu... Bu arada kayınvalidem in beni eşime şikayet ettiğini kulağımla duydum ve lohusalığım da malesef. Bu çocuğa bakamaz diyordu eşimde tepkisiz dinliyordu. Sen de gitme o zaman diyordu
valla benimki de eve girdiği anda hemen yatak odasına dalardı, bende öyle çok düzenli biri değilimdir yatağımın üzerinde bazen öylesine çıkardığım çamaşırlar olurdu rahatsız olurdum.dolaplara filan yönelir toparlıyorum diye dalardı.sonra ben bunun önlemini almaya başlayınca ne alakaysa ısrarla iç çamaşırlarını filan getirip burada yıkayabilirsin demeye başladı.hayır neden orada yıkayayım iç çamaşırlarımı onun evinde hiç anlam veremedim.sanırım doğurdukları çocuğun her şeyini bilmeye o kadar alışmışlar ki yatak odasını da en ince detayına kadar bilmek istiyorlar başka açıklaması olan varsa alabilirim tabi.Bunu yaşayan başka biri daha var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?