Ağir Yaşamlardaki Gibiyim Yemekten Ölücem(İmdat Çağrısı)

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Lise cagindan bu yana hep kiloluydum hani soyle zayifi bırakin normal bi vucudumda olmadi hani su icsem yalaninin arkasina sıgınmayacagim cunku biliyorum ki yediklerim yaradi hep aslinda eskiden fazlaca yiyen biri degildim ama maalesef ki (uzatmayacagim bazi nedenlerden )aşiri hareketsiz bir yasantim vardı.

Ama kotu yani son zamanlarda beni aşan cok fazla sıkıntı yasadim üzüldükce kendimi buzdolabinin karsisinda buldum hicbirsey bulmasam kuru ekmek yedim sevmedigim seyleri yedim ama habire yedim durdum ve kilom şuan 100 küsür maalesef daha kotu tarafiysa buna tasalanmamam cevremdeki insanlar buna daha cok dertleniyor eskiden kiyafet falan olmuyor diye uzuluyordum simdi onuda umursamiyorum.

Sigara icen insanlari dusunnun hani icen varsa bilir benim icin onun gibi birsey kesinlikle aciktigim icin yemiyorum son zamanlarda beni tek mutlu eden sey yemek isten cikista karsima ilk cikan marketten cips paketini topkek biskuvi vs ne olursa alip eve kadar yiye yiye gidiyorum

Mesela gecen cok buyuk bi problemim vardi uyku tutmuyor hani dusunun insan cikar ya balkona o sogukta elinde sigara elimde ekmek arasi biseylerle o sogukta dusunup dusunup yiyorum

Yani hep yiyen bi insandim ama hic bu kadar olmamistim benim bile sasirdigim evredeyim

Ve beni tek dusunduren sey sagligim artik bacaklarimin agridigini hissediyorum gecen nefes almakta zorlaniyordum uykudan uyaninca ayaklarinda agri var kendime her sabah yeter burda sob deyip oglene kalmadan bozuyorum

Gecen gun is cikisi marketin onunden gecerken sanki tekel bayi onunden gecen alkol vagimlisi gibiydim nasil zorlandim ordan hicbirsry almadan gecmeye...

Sinirdayim artik napacagimi sasirdim

Diywtisyene gittim 2 haftadan fazla gitmedim cunku riayet etmiyordum spora basladim isten cikinca bedenen ve zihnen bitmis durumdayim onuda yapamadim varmi bu yollardan gecmis olan destek olacak kim kimse

Biz ne desek boş,hersey kafada bitiyor. Bende 3 yıl önde kendi kendime 28 kilo verdim çok iyi gidiyordu ki ta ki anksiyete olana kadar sonra geri almaya basladim şuan bende 100+ kilodayim. Vermek isteer miyim kilo? Evet hemde çok, ama asla kendimi yıpratmıyorum bu yüzden,hep bakımlıyım,şık giyinirim. Şuan hamileyim nerden baksan 10 kilo daha alırım bu süreçte ama tadini cikartiyorum şimdilik. Kendine bir iyilik yap ve sadece o abur cuburlari birak zaten kilo verirsin.

Cok var
A AklinYolu1 kanki,senin diyet gruplarıyla arkadasi tanistirsak mi? Anlarsin bu islerden

Bu arada konu sahibi,yeme arkadasim. Yeme. Yedikce daha beter olursun. Aburcuburu birak. Kilodan ote zararli. Kanser olur insan o pis seylerle
Bi ara onlarada katildim ne yedigimi yazmayi falan bile unutuyordum grupta oldugumu falan oylece vazgecmistim

Gerçekten ölebilirsiniz. Şeker çıkar, tansiyon çıkar hatta daha ileri hastalıklar çıkar. Sedyede taşınırken abur cubur yediğiniz anlara lanet edersiniz. Yapmayın.
Evinize o yiyecekleri asla sokmayın. Evde yiyin. Markete yaklaşınca kulaklık takın başka şeyler düşünün. Burada diyet grupları var.
Psikolojim kötü derseniz bir yandan tedavi olabilirsiniz.

Bi ara onlarada katildim ne yedigimi yazmayi falan bile unutuyordum grupta oldugumu falan oylece vazgecmistim
Vazgecmeyin,neden vazgeciyorsunuz? Soyle dusunun,isyerinde bir goreviniz var,ondan vazgecme luksunuz var mi? Misal ben bu isi yapmiyorum,bu evragi incelemiyorum,bu faturaya bakmiyorum diyebiliyor muyuz? Diyemiyoruz. Bazi seyler zorunluluktur ki bence hayattaki en onemli zorunluluk kisinin kendi ruhuna ve bedenine iyi bakmasidir.

Biz ne desek boş,hersey kafada bitiyor. Bende 3 yıl önde kendi kendime 28 kilo verdim çok iyi gidiyordu ki ta ki anksiyete olana kadar sonra geri almaya basladim şuan bende 100+ kilodayim. Vermek isteer miyim kilo? Evet hemde çok, ama asla kendimi yıpratmıyorum bu yüzden,hep bakımlıyım,şık giyinirim. Şuan hamileyim nerden baksan 10 kilo daha alırım bu süreçte ama tadini cikartiyorum şimdilik. Kendine bir iyilik yap ve sadece o abur cuburlari birak zaten kilo verirsin.
Eskiden dirayetliydim kilo verebiliyordum yada yedigim donemlerde bile bir abur cubur aliakanligim yoktu simdi ise mecburi birseymis gibi geliyor.
Bu arada sizin adiniza sevindim en azindan kendinizi salmamissiniz kiyafet yonundende vasatim zaten kendime olan kiyafetleride zar zor buluyorum

bende hic ama hic doymak nedir bilmiyorum 60 kiloyum 10 kilo aldım bu gidişle daha çok alicam ya sürekli aklım yemekte yeme isteği hicbir zaman bitmiyor
psikolojik kesinlikle ama engel olamiyorum valla keşke bir çaresi olsa

Gerçekten ölebilirsiniz. Şeker çıkar, tansiyon çıkar hatta daha ileri hastalıklar çıkar. Sedyede taşınırken abur cubur yediğiniz anlara lanet edersiniz. Yapmayın.
Evinize o yiyecekleri asla sokmayın. Evde yiyin. Markete yaklaşınca kulaklık takın başka şeyler düşünün. Burada diyet grupları var.
Psikolojim kötü derseniz bir yandan tedavi olabilirsiniz.
Farkindayim durumun ciddi boyutunun cok uzak zamanlarida dusunmeme gerek yok simdiden dizlerimde agri hissediyorum nefes alip verirken rahat degilim psikolojim zaten normal degil ama destek almak icin istwn dolayi vakit imkanim yok yani saglik durumlarinda bile gitmeye firsat bulamiyorun

bende hic ama hic doymak nedir bilmiyorum 60 kiloyum 10 kilo aldım bu gidişle daha çok alicam ya sürekli aklım yemekte yeme isteği hicbir zaman bitmiyor
psikolojik kesinlikle ama engel olamiyorum valla keşke bir çaresi olsa
Agir yaşamlar diye bir program var belki denk gelmissinizdir 200 kilonun ustundeki insanlarin hayatlari

Onu izlerken programdakilerden sunu duyardim oglen yemek yerken aksam ne yiyicem diye dusunuyorum aynen oyleyim aklim fikrim sadece yemekte git gide onlara benzeyecegim korkusu sardi

Eskiden doymak hissi nedir bilmezdim ama bu kadarda yemezdim simdi fazla yedigimi hissrttigim halde yiyorum

Allahim banada nasip etsin diyete girmeyi. Ben ne zman buraya kilolarimdan sikayetciyim diye konu acacgim. Uc kilo ya uc kiloyu bile alamiyorum. Her gun dua ediyorum kilolar yapissind veremeyecegim zamanlar gelsin diye. Vallahi canim surekli temizlkk ve birde stres. Yinede Allah vermesin derim

Bugün marketten bişeyler aldım. Kasadaki kız dankek ister misiniz dedi. Hayır yemiyoruz öyle şeyler teşekkürler dedim. Şaşırarak baktı.

Dolapta 1 litrelik kola var geçen hafta alınmıştı eşim 2 bardak içmiştir anca. (İshali geçsin diye hahahah)

Velhasıl abur cubur denen şey yedikçe güzel yemedikçe berbat.
Yedikçe isteğin bitmeyecek daha çok isticeksin hep isticeksin.

Kendine bariz zarar verdiğinin farkındasın, görselliği geçtim sağlık elden gidince ne kalır ki güzelim.

Önce kendine değer ver kendini sev sonra ne yapacağını içsesin söyler.

Keşke asık olsanız anında vermeye baslarsınız
Onada umudum kalmadi doye bu kadar saldim kendimi saniri. :)
Eskiden olsa belki biri gelir hayatima girer diye kendimi kontrol etmeye calisirdim suan sagligim disinda hicbirsey tedirgin etmiyor neredeyse giyecek kiyafetim kalmadi ona bile uzulmuyorum

Bugün marketten bişeyler aldım. Kasadaki kız dankek ister misiniz dedi. Hayır yemiyoruz öyle şeyler teşekkürler dedim. Şaşırarak baktı.

Dolapta 1 litrelik kola var geçen hafta alınmıştı eşim 2 bardak içmiştir anca. (İshali geçsin diye hahahah)

Velhasıl abur cubur denen şey yedikçe güzel yemedikçe berbat.
Yedikçe isteğin bitmeyecek daha çok isticeksin hep isticeksin.

Kendine bariz zarar verdiğinin farkındasın, görselliği geçtim sağlık elden gidince ne kalır ki güzelim.

Önce kendine değer ver kendini sev sonra ne yapacağını içsesin söyler.
Zaten onca sıkintidan tasadannidir nedir gorsellik falam aklima bile gelmiyor adam akilli aynalara bakmayi unytmusum resmen ustume alacak kiyafet bulmayi birak bakmaktan dahi vazgecmisim ama umurumda degil tek dusundugum sagligim

Farkindayim durumun ciddi boyutunun cok uzak zamanlarida dusunmeme gerek yok simdiden dizlerimde agri hissediyorum nefes alip verirken rahat degilim psikolojim zaten normal degil ama destek almak icin istwn dolayi vakit imkanim yok yani saglik durumlarinda bile gitmeye firsat bulamiyorun
Mutlaka vaktiniz vardır. Önce ruhunuzu iyileştirin, sonra vücudunuz iyileşir.
Çektiğiniz acıları düşünüp abur cuburdan uzak durun. En büyük düşman onlar size. Arkanızdan kuyunuzu kazıyorlar :bicak:

Agir yasamlarin insanlari yemekten sogutmasi gerekir aslinda ama daha da tesvik ediyor gibi bir durum oldu bende, biraktim izlemeyi :)

Back
X