Ağırdan alması normal mi sizce?

Emily10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
4
0
0
35
Edirne
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Aranızdaki dayanışmayı ve buradaki dostluğu görünce ben de aranıza katılmak istedim.

Benim bir derdim var ve sizinle paylaşıp fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. 2 Hafta falan oldu bi çocukla tanıştım ben. Bizim burdandı zaten daveti ben yolladım. Konuştuk o da benim de yabancı olmadığını falan söyledi. Bi kaç gün geçti ona onunla konuşmak istediğimi söyledim. O da bana ben de seninle konuşmak istiyorum tarzında şeyler söyledi. Başlangıçtan beri hep ağırdan alan bir insan kendisi. Hemen buluşmayı teklif etti, bazı aksilikler yüzünden bir haftada buluşamadık biz. Fazla detaya girmeden konuya girmek istiyorum. Bi şekilde biz buluştuk bu çocukla, şunun altını çizmek istiyorum ki burcunu taşıyan tam bir oğlak burcu kendisi. İnanılmaz ağır ve inatçı. Nedense bişeyler inanılmaz çekti beni onda. ilk buluşmamız güzeldi, elimi sıktı öptü falan ( ben biraz garipsedim ) Bi yere oturduk, ilgiyle beni dinledi. Herşeyimi didik didik etti. Yapı gereği biraz ağır bi insanım. Öyle dışardan soğuk göründüğümü söylerler, aslında yerine göre davranıyorum. Beni ilk gördüğünde söylediği şu oldu çok ağır bi kızsın. Evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi, evlilik hakkında ne düşündüğümü, eski arkadaşlıklarımda nerelerdde hata yaptığıma didik didik etti. Konuşmalarında beni oldukça öven sözler de vardı. Çok net bi insan, ve daha çok görüşürüz seninle şeklinde şeyler de duydum. Yer yer ciddi, yer yer inanılmaz tatlıydı. Rahat olmasını söylediğimde ise, ilk görüşme o yüzden böyleyim zamanla açılırım falan dedi. Ha bir de senin kuralların var dedi. Giderken sadece elimi sıktı, pek tanımadan samimiyetten hoşlanan bi insan değilim. Bunu çok iyi gözlemleyip öyle davrandığını düşünüyorum. Eve gidince msj at olayı oldu. Facebook tan da paylaşımlarımın hepsini beğeniyor diyebilirim. Ama henüz görüşmedik daha, yorum yazıyorum yazıyor falan. Şuna bağlıyordum ben, yüz yüze görüşmeyi daha cok seviyor. Oğlak olduğu için inanılmaz inatçı, herşeyi kendi planlasın istiyor :( Nasıl düşüneyim bilemedim artık. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Ayrıca daha önümüzde çok zaman var falan diyor. Şimdiden teşekkürler, herkese sevgiler. :34:

biraz bekle bakalım .. kendini çek .. evlilik düşünmüyormuş gibime geldi benim ... çünkü evlilikle ilgili sorular sormuş sen ağır bir kızsın vs demesi yani ben öle hiseetim . sanki takılmak için senle buluşmuş ama senin o taraklarda bezin olmadığını görünce kendini çekmiş gibime geldi .. bence üstüne düşme .. bu kendisini çekme olayını burcuna bağlama .. oğlak,aslan,başak bütün erkekler aynıdır ...

biraz bekle bakalım .. kendini çek .. evlilik düşünmüyormuş gibime geldi benim ... çünkü evlilikle ilgili sorular sormuş sen ağır bir kızsın vs demesi yani ben öle hiseetim . sanki takılmak için senle buluşmuş ama senin o taraklarda bezin olmadığını görünce kendini çekmiş gibime geldi .. bence üstüne düşme .. bu kendisini çekme olayını burcuna bağlama .. oğlak,aslan,başak bütün erkekler aynıdır ...

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle :) Benim de aklımı bu cevap sık sık gelse de, neredeyse bütün konuşmamız benim evlilik hakkında ne düşündüğümle ilgiliydi. Didik didik etti, bazen sıkıldım diyebilirim hatta. Çok gereksiz ayrıntılara takılıyor. Ama bi yanım da tanımak istiyor, nedenini bilmiyorum. Sınanıyor da olabilirim. Sen nasıl bi kız istiyorsun dediğimde ağırbaşlı, oturmasını kalkmasını bilen dedi. Tabi bunu yedim mi? Tartışılır. Senin gibi birini istemem diyemezdi tabi ki.

İlişkide oğlaklar zordur :1:

Sen gerekeni yapmışsın zaten daha yeni tanışmışsınız.Artık onun adım atması doğru olan.
Bu süreçte de sen bekleyeceksin.

İlişkide oğlaklar zordur :1:

Sen gerekeni yapmışsın zaten daha yeni tanışmışsınız.Artık onun adım atması doğru olan.
Bu süreçte de sen bekleyeceksin.

Ben de çok inanıyorum oğlak zorluğuna :) Kimseye eyvallahım yoktur falan dedim. :) Hayırlısı olacak da beklemek sıkıyor insanı. Sağol canım,

Son düzenleme:
Size ilk goruste asik olmamis belli ki. Zamana birakmis gibi.
Seni ovmesini, senin kurallarin var falan demesini seni gozlemleyip, tanidigina baglama. Agzini ariyor sadece. Olasi bir iliskide nelere izin verirsin diye merak ediyor. Ilgi gordugun kadar goster derim. Daha birsey de olmamis sunun surasinda iki hafta. Sende acele etme. Simdilik ondan yana bir askin baslangici degil gibi gorunuyor bu bulusma.

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle :) Benim de aklımı bu cevap sık sık gelse de, neredeyse bütün konuşmamız benim evlilik hakkında ne düşündüğümle ilgiliydi. Didik didik etti, bazen sıkıldım diyebilirim hatta. Çok gereksiz ayrıntılara takılıyor. Ama bi yanım da tanımak istiyor, nedenini bilmiyorum. Sınanıyor da olabilirim. Sen nasıl bi kız istiyorsun dediğimde ağırbaşlı, oturmasını kalkmasını bilen dedi. Tabi bunu yedim mi? Tartışılır. Senin gibi birini istemem diyemezdi tabi ki.

evlilikle ilgili konuşması evlilik düşündüğü anlamına gelmez .. çünkü bu şekilde dediğim gibi senin nabzını yokluyorda olabilir . bak geçen aylarda ben birinle görüştüm .. daha ilk buluşmamızda evlilikten bahsetti . yemek yapıp yapamadığımı bile sordu düşün . dediğin gibi didik didik etti hayatımı . ilişkilerimi aile hayatımı vs vs . bende tabi pozitif düşündüm hakkında .öyle ya ilgilenmese dedim bunları neden sorsun .. sonra ne oldu ayrıldık eve geldik . hatta msj at eve gelince dedi .. bende attım vs . sonra bir daha beni aramadı bile . ne oluyor diye sorduğumda birşey yok diye geçiştirdi . bende resti çektim bıraktım ... gerek yok ite kaka ilişki yaşamaya . ben mi götürücem ilişkiyi . çok kafasına yatsa zaten peşime düşerdi benim birşey yapmama fırsat bırakmazdı ... hoşlanmadı vs diye düşünme sakın hoşlanmıştır ama dediğim gibi ya evlilik düşünmüyor yada farklı kriterlerde birini arıyor . erkeklerde artık farklı kriterler peşinde bunu söyleyeyim . eskiden güzel hanım hanımcık bir kız evlilik için yeterli gözükürken artık cüzdana bakılıyor ....

Back
X