Agiz dolusu gulememek

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Defalarca beyazlattirmama ragmen dislerim beyazlamadi.kemik yapimdan sanirim.bi de saydamlasti sanki.zarar verdi gibi.
Ben de agiz dolusu gulmek istiyorum.zirkonyum dis yaptirayim dedim 5 yil ömür veiyorlar ve dislerin geri donusu yok.kesiyorlar disleri.
Ortodonti tedavisi uaptirsam 2 yil suruyormus.2 yil tele gezecegim.dislerimin resmini koyuyorum.disleri boyle olup yaptiran memnun olanlar nerede ne yaptirdi? Yardimcinolabilir misiniz?

Zirkonyum için dişlerinize zarar vermeyin boşa, çünkü biraz çarpıklık dışında probleminiz yok. İlla yaptıracağım derseniz e-max lamina veneer yaptırın. Zirkonyumdaki gibi dişler kesilip küçültülmüyor sadece diş yüzeyleri biraz aşındırılıyor.

Zirkonyum için dişlerinize zarar vermeyin boşa, çünkü biraz çarpıklık dışında probleminiz yok. İlla yaptıracağım derseniz e-max lamina veneer yaptırın. Zirkonyumdaki gibi dişler kesilip küçültülmüyor sadece diş yüzeyleri biraz aşındırılıyor.
Onun da geri donusu yokmus ve 50 bin gibi bi rakam tutuyor.

Bende hiçbir sorun göremedim tel taktırmanızı öneri sadece sonrasında dişlerinizi törpületin sivriliklerini gayet sağlıklı ziyan etmeyin dişlerinizi
Ben de oneri istiyorum.dis torpuleme gibi bisi var mi? Onu da onereyim.doktora madem.gerci.kisa dislerim zaten

Benim dişlerim gibi. Sen takıntı yaptın bence dişin gayet iyi

Defalarca beyazlattirmama ragmen dislerim beyazlamadi.kemik yapimdan sanirim.bi de saydamlasti sanki.zarar verdi gibi.
Ben de agiz dolusu gulmek istiyorum.zirkonyum dis yaptirayim dedim 5 yil ömür veiyorlar ve dislerin geri donusu yok.kesiyorlar disleri.
Ortodonti tedavisi uaptirsam 2 yil suruyormus.2 yil tele gezecegim.dislerimin resmini koyuyorum.disleri boyle olup yaptiran memnun olanlar nerede ne yaptirdi? Yardimcinolabilir misiniz?
Dişlerin renginde pek bir sorun göremedim. Acaba derdiniz yok da kendinize dert mi yaratıyorsunuz

Yaş kaç? Tel yerine invisalign tedavisi tavsiye ederim. Tellerden çok daha konforlu. 3 sene sıkıntıya katlanın sağlıklı ve güzel dişlere kavuşun.

Valla alt dişlerde yamukluk beni rahatsız etmiyor yaa. Daha geçen gün çok beğendiğim bir aktörün bile alt dişlerinin yamuk olduğunu gördüm:ıslık: bence dişleriniz emin olun gayet normal. Ben de dış bakımına gerçekten çok özen gösteririm ama hayatım boyu hiçbir zaman bembeyaz değillerdi. Bunun için gulememek kendinize haksızlık.

Back
X