Ağız kokusu

mnk serce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
250
79
13
Arkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var. Geniz akıntısına çözüm bulan oldu mu sinüsler için ne yapabilirim

Son düzenleme:
O bende senelerdir var
Gezmedigim doktor cektirmedigim film kalmadi mideme baktirdim dislerimin hepsine bakildi curuk dahi uok. Dis ipi hep kullanırm. Yol hepsi sorun yok diuor gönderiyor bagirsaga baktirabilirsiniz. Birde gebelikten dolayida olabilir

Bende de bu problem var. Kök problemi çözene kadar geçici olarak, ne yesem ne içsem direkt dişlerimi fırçalamaya gidiyorum. Dil+diş güzelce fırçalıyorum. Sık sık tuzlu suyla gargara yapıyorum. Kokuya neden olan problemi çözmemiz şart çünkü diş sağlığı çok önemli. Afedersiniz sabah koku çok fena oluyor. Yatan hastayken dişlerimi çok az fırçaladım çürükler oluştu benim problemim muhtemelen çürüklerden kaynaklı

O bende senelerdir var
Gezmedigim doktor cektirmedigim film kalmadi mideme baktirdim dislerimin hepsine bakildi curuk dahi uok. Dis ipi hep kullanırm. Yol hepsi sorun yok diuor gönderiyor bagirsaga baktirabilirsiniz. Birde gebelikten dolayida olabilir
Ne zor bir durum ya 🥺 Bağırsakla ilgili de olabilir denildi ama tuvalet çıkışlarım normal bir sorun yaşamıyorum gebelik yeni bir durum benim yıllardır kokuyor çare bulamadım

Bende de bu problem var. Kök problemi çözene kadar geçici olarak, ne yesem ne içsem direkt dişlerimi fırçalamaya gidiyorum. Dil+diş güzelce fırçalıyorum. Sık sık tuzlu suyla gargara yapıyorum. Kokuya neden olan problemi çözmemiz şart çünkü diş sağlığı çok önemli. Afedersiniz sabah koku çok fena oluyor. Yatan hastayken dişlerimi çok az fırçaladım çürükler oluştu benim problemim muhtemelen çürüklerden kaynaklı
Fırçaladıktan bir süre sonra yine kokuyor 🥲 bende de sabah çok oluyor koku olduğunda bir şeyler yersem koku bastırılmış oluyor ama bir süre sonra yine başlıyor. Çürükse sebebi bulmuşsan bence çok iyi yaptır ve rahatla bu dertten kurtul 🙂

Arkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var
top kişnişi sıcak suda beklet gece yatmadan önce ılık iç. teyzeme iyi gelmişti.

Hiç duymamıştım deneyeceğim inşallah fayda olur 🥲 teyzenizin de mi kokunun neyden olduğu belirsizdi
evet , diş, mide, bağırsak yeme içme her şey kontrol edildi yok bulamadılar. en son bu kişniş suyundan bahsediyordu çok iyi geldi falan diyordu. inşallah sende de işe yarar.

Bende diş eti şişmesi oluyor arada bir.
Bir de gastrit var bunlar da ağız kokusuna sebep oluyor ne yazıkki. İsterseniz bağırsaklara da bir baktırın. Listerin gargarasını kullanıyorum. Limonlu su içiyorum, dilimi de fırçalıyorum. Bu şekilde koku geçici de olsa gidiyor.

Arkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var
Diş taşını duydunuz mu? Bademciklerin içinden çıkan beyaz tortular. İşte onlar ağız kokusu yapıyor. Bende çok araştırdım ondan dolayı oluyormuş.Hiç çıktı mı daha önce sizde ?

Bende diş eti şişmesi oluyor arada bir.
Bir de gastrit var bunlar da ağız kokusuna sebep oluyor ne yazıkki. İsterseniz bağırsaklara da bir baktırın. Listerin gargarasını kullanıyorum. Limonlu su içiyorum, dilimi de fırçalıyorum. Bu şekilde koku geçici de olsa gidiyor.
Teşekkür ederim keşke kalıcı bir çözüm olsa

Diş taşını duydunuz mu? Bademciklerin içinden çıkan beyaz tortular. İşte onlar ağız kokusu yapıyor. Bende çok araştırdım ondan dolayı oluyormuş.Hiç çıktı mı daha önce sizde ?
Evet benim dişimin arkasında tel var ve onun kenarları hep siyah oluyor kaç kez gittim bunun için doktor seninkiler diş taşı değil de tükürüğünün asidinden dolayı dişlerinin rengi değişiyor dedi sık sık temizletiyorum zaten kolayca çıkıyor diş taşı gibi olmadığı için ama kokuya bir faydası olmadı galiba

Evet benim dişimin arkasında tel var ve onun kenarları hep siyah oluyor kaç kez gittim bunun için doktor seninkiler diş taşı değil de tükürüğünün asidinden dolayı dişlerinin rengi değişiyor dedi sık sık temizletiyorum zaten kolayca çıkıyor diş taşı gibi olmadığı için ama kokuya bir faydası olmadı galiba
Diş taşını araştırın internetten görsellerine bakın. Bence bundan kaynaklı da olabilir. Her şeye baktırdıysanız

Aa çok özür dilerim bademcik taşı diyecektim o koku yapıyor fazlasıyla

Diş taşını araştırın internetten görsellerine bakın. Bence bundan kaynaklı da olabilir. Her şeye baktırdıysanız
Daha geçen günlerde gittim doktora onunla alakalı değilmiş maalesef doktor öyle dedi🥲
Sinüslerim ile alakalı büyük ihtimalle iltihabı dan dolayı geniz akıntısı koku yaparmış ama geçmiyor geniz akıntı mı geçiremiyorum

Mide rahatsızlığı olan ve ağız bakımına çok önem veren bi yakınım var. Onun da ağız kokusu oluyor. Özellikle stresli zamanlarında yanına yaklaşamayacak derecede olabiliyor hatta.
Baharatlı yememeye çalışıyordu en son bu şikayetinden dolayı. Baharatlı şeyler mide rahatsızlığını tetikleyip kokuyu çoğaltabiliyormuş çünkü.

Back
X