- 26 Temmuz 2025
- 250
- 79
- 13
Arkadaşlar merhaba yıllardır farkında olmadan ağız kokum oluyor annem ağzın kokuyor bir sıkıntı mı var der ama herhangi bir saatte olabiliyor sabah zaten kokuyor onu bende alıyorum ama onun dışında yemek yedikten sonra da oluyor açkende oluyor farklı farklı zamanlarda da. Bunun için bir çok bölüme gittim. Diş bakımına özen gösteren birisiyi dil temizleyici ile bile temizliyorum. Doktor çürüğün yok dişlerin gayet sağlıklı dedi. Sonra oradan çıktım midemde Reflü var bununla alakalı olduğunu düşünüp midemi gösterdim ilaç kullandım ama koku anlamında bir gelişme olmadı bir de midem de çok bir rahatsızlık yok endoskobi ile bakıldığında da Reflü başlangcı var sadece denildi. Sonra kbbye gittim. Burun Eti ve eğriliği vardı onları göstermek için filmde sinüslerimin katılaşmış iltihaplı olduğunu söyledi doktor ağız kokusu yapar mı dedim evet geniz akıntın var mı dedi ve fark ettim ki çok uzun süredir benim hep geniz akıntım var sürekli akıyor ve de dilimin üzerinde arka taraflarda bir sürü kabarcıklar var . Neyse nefes alamadığım için burun ameliyatı oldum. Doktor sinüslerini de açarız dedi.4-5 ay oldu ama geniz akıntım yine çok ve kokuyormuş gibi geliyor eşim de arada koktuğunu söylüyor bu durumda beni inanılmaz rahatsız ediyor sürekli bileğimi yalayıp kokuyor mu diye kontrol etmek zorunda klaıyorum. Son durum doktor bir sıkıntın yok dedi ama film çektiremiyorum gebeyim. Nasorinse burun yıkama var onu kullanıyorum. Herhangi bir şeyden fayda gören var mı artık çok yoruldum gece bile kalktığımda sürekli ağzımı yıkamak zorunda kalıyorum kokuyor diye çok zor bir durum her zaman kokmuyor ama neye göre koktuğunu da anlayamıyorum.Bu konu da tavsiyelere ihtiyacım var. Geniz akıntısına çözüm bulan oldu mu sinüsler için ne yapabilirim
Son düzenleme: