agizda tutma yutmama

7-8 aylıkken başlamış bu duruma evet o da olabilir alışkanlıktan yapmış
Alışamamış demekki,benim kızım da çiğneyemiyordu ;( çok zaman aldı öğrenmesi,sakın zorlamasın,sonra çocukta travma haline gelir...önce yumuşak çiğnenebilen ağızda eriyen besinlere alıştırsın,eline versin çocuk kendi ısırsın,önüne tabak koysun oyun şeklinde çocuk kendi yesin,böyle böyle alışır

Evet çorbaya ekmek dogruyo acaba sade çorba mi vermeli

Sakın ölü benim iki çocuğumda böyle davranıyor du çok zorlayıcı bir durum ama büyüdükçe geçiyor su an yeme diyorum gene yiyorlar..

yemek borusuyla ilgili bi problem olup olmadığını öğrenin öncelikle. ilk önce doktor kontrolü şart.
eğer orda bi sıkıntı yoksa çocuk iştahsızdır, onu da doktora bi sorun belki de doktor iştahının açılması için bi şeyler verebilir.

ben de küçükken saatlerce ağzımda tutarmışım annem bi gün dayanamayıp dövmüş, ağlaya ağlaya yine ağzımda tutmuşum. bazı çocuklar öyle oluyor malesef. ama benimkiler hiç yemek borumda sorun var mı falan akıllarına gelmemiş. allahtan ki öyle bi sorunum yokmuş. şimdi de boğazımı tutamıyorum, iştahsız olmak için bildiğiniz bişeyler varsa önerebilirsiniz hatta konusu açılmışken

Bizimki hep hasta bisey yemiyo ki guclensin yani lokma agzindayken mi emzik veriyosunuz

evet o şekilde yutuyor şimdi size tavsiyem ben kızımı doktora götürdüm kansızlık çıktı kan ilacı kullandık iştah yapmadı kan ilacı bitince balık yağı aldım iştah yaptı şuan o sorun yok ama iştahsız olursa tekrar başlar. doktora gidin vitamin alın yada balık yağı

Tsk ederm sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…