:( ağladı ama bitti dedi .. yardım :(

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar kısa geçicem sıkılmayın.14 aydır bi sevgilim wardı yaklasık 1 ay once ayrıldık. whatsapptan arada konustuk yıne kavga ettık benı engellemesını ıstedım engellemedı. daha sonra 2 gun msjlastık. ayrılık sebebimiz erkeklerle samımı olmam (aslında ole bi kız değilm)onların bana asılması,çok tripli ve kaprisli olmam onu ortamlarda rezil etmem herseyı biriktirmiş.dün gece eskı konuları telefonda konustuk gayet güzel ama kapatırken seni sevdim ,seviyorum ,sevcem bişi diyomusun dedi ağlamaklı oldu ve kapattı. ben onu sevdiğimi söyledım dakıkalarca durdu telefonda sana kıyamıyorum dedi.daha sonratelefonda konusmayı bitirdik msj attım bitti dedi seni seviyorum ama sindiremiyorum,kaldıramıyorum dedi telefonunu kapattı. kızlar sizce ne olur ne yapmam lazım lütfen ama lütfen bana yardım edin (

özür dilemedim ama açıklamalar yaptım gayet bana makul gelen ama anlamıyo çok büyütüyo olayları,sen cok rahatsın dııp duruo. 1 aydır rahattım barısmak ıstemıodum smdıde tam tersi barısmak istiyorum.çok üzgünüm insan sevdiği halde bitti der mi ?

erkekler bizim kadar duygusal değiller olsalar bile bizim kadar hassas değiller hemen yelkenleri suya indirmezler..

eğer kafasında ki sevgili profili ya da hayatı paylaşmak istediği eş profili varsa ve senin davranışların, yaşam tarzın onunkilere uymuyorsa sevse bile olmayacağını düşünebilir..

ayrılık sebebimiz erkeklerle samımı olmam (aslında ole bi kız değilm)onların bana asılması,çok tripli ve kaprisli olmam onu ortamlarda rezil etmem herseyı biriktirmiş.

kendine ceki duzen vermeyi denesen

ayrılık sebebimiz erkeklerle samımı olmam (aslında ole bi kız değilm)onların bana asılması,çok tripli ve kaprisli olmam onu ortamlarda rezil etmem herseyı biriktirmiş.

kendine ceki duzen vermeyi denesen

<zaten memurum oyle bi durumum olmuyo ama olayları cok buyutuo atıyorum iş arkadasım bı sarkı yolladı dınlemem için o çocuk bana asılıyo oluyo.umarım anlatabıldım

yaşadıklarınız onu ve sizi çok yıpratmış olabilr artık yoruldugu içinde uğraşmak istemiyor olabilir belki de geri döner..

bende yorulmuş olabileceğini düşnüüyorum yanına gelim diyorum ben senı uzgun gondermek ıstemıyorum ağlarsan cok uzulurum dıyo az once yazıstık.. barısmak istemiyo kesin. bende artık tmm bende istemıyorum seni yazdım :/

Şimdi sen;onun istemediği hiç bir şeyi yapmayacağını söylesen bu ilişkinin bir şansı daha olur mu,olmaz!Çünkü basit erkek bahaneleridir bunlar...Şu da bir ihtimaldir ki tamam benim istediğim gibi olursan sana bir şans daha veririm der;aradan bir hafta geçmeden''olmuyor yapamıyorum,soğudum artık''der ve gider...Bence;o sana olan suçluluğundan ağlamaklı olmuş da bitirmiş,bırak böyle bitsin;gerçekleri ondan duyman daha çok acıtır...

bana olan suçlululuğu derken canım açar mısın biraz ?

bana olan suçlululuğu derken canım açar mısın biraz ?

Şöyle ki erkeklerle samimi oluyormuşsun ki parantez içinde belirtmişsin (Aslında hiç öyle biri olmadığını)...Bu sana atılan bir iftira ayrılığın ilk bahanesi,herkes sana asılıyorsa bu adam bundan rahatsızsa seni çok kıskanır ve biran olsun yanından ayrılmaz...O ne yaptı?Tamamen terk etti!Bunlar sahiden sudan sebepler,eğer bir adam seviyorsa inan bana Hiç hem de Hiç bir şeyin sizi ayırmaya gücü yetmez...

Senin onun bahanelerine inandığın ve onun için üzüldüğünün fakında,bahane ile senden ayrılmasına rağmen senin ne kadar saf bir sevgin olduğunu bir kez daha gördüğü için vicdan yapıyor...Aldanma,aldırış etme....Bir de tavsiye bu dönemleri en iyi atlatmanın en iyi yolları kadın formları ve kadın dergileri ' dir

gerçekten üzülüyorum bilmiyorum neden böyle yapıo .ilerleyen zamanlarda umarm pısman olur son kez bi mail atıcam dahada bi adım atmıcam

benden sonra kımseyı sevmeyecegını sadece benı sevecegını hep benı sevdıgını falan filan demiş. sanırım sapıttı.. hem seviyo hem bırakıo enteresan ya çıldırmak üzereym..

benden sonra kımseyı sevmeyecegını sadece benı sevecegını hep benı sevdıgını falan filan demiş. sanırım sapıttı.. hem seviyo hem bırakıo enteresan ya çıldırmak üzereym..

Bugün kü konular hep tanıdık geliyor.. :) Aynı şeyleri işittim ayrılırken. Tamamen aynı şeyleri söyledi ve ayrıldı ama 7 ay sonra birini buldu ve mutlu görünüyor.. Anlamak zor gerçekten...

Bugün kü konular hep tanıdık geliyor.. :) Aynı şeyleri işittim ayrılırken. Tamamen aynı şeyleri söyledi ve ayrıldı ama 7 ay sonra birini buldu ve mutlu görünüyor.. Anlamak zor gerçekten...

seven insan ayrılmaz güya seviyo ayrılıyo beri ayrılıosun seviyorum deme. neler neler saymak istiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…