kimse bişe demicek mi :/ :X
Ben seni sevmediğini bahane bulduğunu düşünmüyorum. Belli ki sevgilin kıskanç biri. Ve bu konudaki ilk tartışmanız değil. Önceleri seni uyarmış ve sende bi değişim göstermediysen seninle olamayacağını düşünmesi çok normal. Erkekler bizim kadar duygusal değil. Sırf vicdan yaptığı için ağlayacağını düşünmüyorum. Şöyle düşün sevgilinin sana ters gelen bi davranışı varsa ve ısrarla davranışının normal olduğunu söylüyorsa bi zmn sonra sende pes eder birlikte olamayacağınıza kanaat getirirdin.
Benim sevgilimde çooook kıskan. Bende erkeklerle samimi olsam benimle olmayacağını düşünürdü aynı şekilde bi erkek arkadaşım bana şarkı gönderse bundan da büyük sorun çıkarırdı.
Eğer onunla olmak istiyosan erkeklerle arana ciddi anlamda mesafe koymalısın. Ve ona abartıyosu, bunda bişey yok demek yerine onun düşüncelerini benimsemelisin.
elcin yaaa bu cocuk seni seviyooooooor(( cok üzüldüm ayrıldığınıza. bence bir erkek eğer böyle şeyler söylüyosa gercekten seviyordur. bazen biz kızlar farkında olmadan sevgililerimizn hoşuna gitmeyecek hareketler yaparız ama bu tamamn saflıktan iyi nietlilik den. ama erkekler öyle değil onlar hemcinslerinin ne hiss ettiklerini daha iyi bilirler. o yüzden eger sende seviyorsan bence barısmalısın. hareketlerine daha dikkat etmelisin. benm fikrim...
canım evet önceden soyluyodu belkı hafif tartısıoduk ama barısıoduk dıye üstelemedim.bu kadar kıskanç olduğunu bılmıyodum soyledıgımde elçin ben kıskancım dıyo artık oncden bellı bile etmezdi. bende onu seviyorum ama neden ayrılıyo pekı bi şans vermıyo :/
umarım barışırız canım. msj atıyorum cvp verıyo falan ama çok soğuk bılmıyorm hiç böyle olmamıştı ya..
BARIŞTIK :) nihayettt :) çok mutluyum :))
Nasıl barıştınız çok sevindim tatlım. Dünyalar senin olmuştur şimdi ne güzel ne güzel
canım soyledım işte aynısı olmıcak bida ne istiyosan olcak gibilerinden falan biraz daha ılımlı yaklaştı ısrar ettım tmm de hadı falan dedım ıkı uc msjdan sonra pekı bıdaha deneyelim dedi :) bide sey yazdı bana 1 ay bıle kavga etmeyecegıne dair soz verıyomusun dedı :) yazık ya bkmıs walla kıyamam :)
Cnm barışmanıza çok sevindim. Böyle ayrılıkların bazen ilişkiye katkıları da oluyor. İnsan birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor. Umarım bundan sonrası sizin için çok çok daha iyi olur.
canim bence acele etme bekle biraz kafasini toplasin belli ki yorulmus ama arayi acma onu sevdigini her defasinda belli et ki baskalarini bu kadar dusunmesin. Bole seyler her iliskide oluyo ki sizin ayrilmak icin elle tutulur bi sebebiniz yok
Ben yazana kadar barismissiniz vala cok hizlisiniz:) sevindim senin adina Allah bi daha yasatmasin inşallah
barıştık ama bana seni seviyorum demıyo msjlarda biraz soğuk bılmıyorum ya soyledıgımde ıse bana düzelmem ıcın zaman ver çok kırgınım dıyo . offf walla bıktım...bu ilişkide tek emın olduğum senı sevdıgım ondan suphen olmasın dıyo ama soylemıyo msjlasıoruz gece gunduz ama soğuk .. çok tuhafıma gıdıyo umarım sabrım taşmaz..
canım soyledım işte aynısı olmıcak bida ne istiyosan olcak gibilerinden falan biraz daha ılımlı yaklaştı ısrar ettım tmm de hadı falan dedım ıkı uc msjdan sonra pekı bıdaha deneyelim dedi :) bide sey yazdı bana 1 ay bıle kavga etmeyecegıne dair soz verıyomusun dedı :) yazık ya bkmıs walla kıyamam :)
yaaa cnm kıyamam ya çok sevindim barıştığınız içinüzme çocuğu bak yazık
cnm barıstıkta bana senı sevıyorum demıyo msjlarda soğuk davranıyor zaman ver bana düzelmem ıcın cok kırgınım dıyo. tek bıldıgım senı sevdıgım bunu merak etme dıyo ama soylemıyo :S
canım sen hiç merak etmeo şimdi birazcık naz yapcak sana
canım bılıyosun erkegın nazı da hiç çekilmiyor ama bakıcam ıkı uc gun daha umarım düzelir :) dert anası oldum gencecık yasımda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?