:)) valla haklısın hiiiiç çekilmiyo hemde. ama napacan seviyosan bi yerde mecbursun olmadı telde ağlama numarası yap erkekler hiç dayanamaz
Oo cok sevindim valla barismaniza :) canim simdi ona zaman ver biraz, ustune gitme sana cok kirgin ve duzelmesi zaman alabilir. Seni seviyorum de diye israr etme sana ders vermek istiyor olabilir biraz :) Hep mutlu olun insallah
inşallah canm herkes mutlu olsun :) ben burdakı arkadaşlıkları cok sevdım gerckten ıyı nıyetlı ınsanlar war oysa çevremde hıc yok bu tur ınsanlar. keşke normal hayatta da gorusebılsek ya.
Keşke canım ben de isterim gerçekten şehirler uyuyorsa bir görüşme ayarlayabiliriz, neden olmasın :)
cnm ben doğuda bı yerde görev yapıorum ama ızmırlıyım haftaya ızmıre gıdıcem tatıle ıkı haftalığına.sen neredensın:)
Antalya' dayım ben de
güzel yer ama uzak ya :) ne yapsak ne yapsak :)
boyle cok seven birin bulmussun kaybetme bence sende ona gore arana erkek arkadaşlarınla sınır koy sevgilim hoşlanmıyo de ve sık gorusmemeye calış benim eşimde kıskanc inan ne facemde erkek kayıtlı ne telefonumda onun huyunu bildiğim için ona gore davranıyorum
Ay hiç bilemedim. Ortada bir yerde buluşalım
canım o taktığı cok yapıorum ama artık ben sıkıldım walla yoksa gerçekten ıse yarıyo bılıyorum :) bizde çok fenayız :)
amaaaaan napcaz mayamızda varhuyumuz kurusun
Konuya denk geldim, belki artik herşeyin bir önemi yok ama merak ettim şimdi, bu konuyu açtiktan sonra ne oldu ? Barıştınız mi hala devam ediyor musunuz ? Şuan ben de ayni durumdayim ondan soruyorum size.kızlar kısa geçicem sıkılmayın.14 aydır bi sevgilim wardı yaklasık 1 ay once ayrıldık. whatsapptan arada konustuk yıne kavga ettık benı engellemesını ıstedım engellemedı. daha sonra 2 gun msjlastık. ayrılık sebebimiz erkeklerle samımı olmam (aslında ole bi kız değilm)onların bana asılması,çok tripli ve kaprisli olmam onu ortamlarda rezil etmem herseyı biriktirmiş.dün gece eskı konuları telefonda konustuk gayet güzel ama kapatırken seni sevdim ,seviyorum ,sevcem bişi diyomusun dedi ağlamaklı oldu ve kapattı. ben onu sevdiğimi söyledım dakıkalarca durdu telefonda sana kıyamıyorum dedi.daha sonratelefonda konusmayı bitirdik msj attım bitti dedi seni seviyorum ama sindiremiyorum,kaldıramıyorum dedi telefonunu kapattı. kızlar sizce ne olur ne yapmam lazım lütfen ama lütfen bana yardım edin(
Konuya denk geldim, belki artik herşeyin bir önemi yok ama merak ettim şimdi, bu konuyu açtiktan sonra ne oldu ? Barıştınız mi hala devam ediyor musunuz ? Şuan ben de ayni durumdayim ondan soruyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?