:( ağladı ama bitti dedi .. yardım :(

:)) valla haklısın hiiiiç çekilmiyo hemde. ama napacan seviyosan bi yerde mecbursun olmadı telde ağlama numarası yap erkekler hiç dayanamaz

canım o taktığı cok yapıorum ama artık ben sıkıldım walla yoksa gerçekten ıse yarıyo bılıyorum :) bizde çok fenayız :)

Oo cok sevindim valla barismaniza :) canim simdi ona zaman ver biraz, ustune gitme sana cok kirgin ve duzelmesi zaman alabilir. Seni seviyorum de diye israr etme sana ders vermek istiyor olabilir biraz :) Hep mutlu olun insallah

Son düzenleme:
Oo cok sevindim valla barismaniza :) canim simdi ona zaman ver biraz, ustune gitme sana cok kirgin ve duzelmesi zaman alabilir. Seni seviyorum de diye israr etme sana ders vermek istiyor olabilir biraz :) Hep mutlu olun insallah

inşallah canm herkes mutlu olsun :) ben burdakı arkadaşlıkları cok sevdım gerckten ıyı nıyetlı ınsanlar war oysa çevremde hıc yok bu tur ınsanlar. keşke normal hayatta da gorusebılsek ya.

inşallah canm herkes mutlu olsun :) ben burdakı arkadaşlıkları cok sevdım gerckten ıyı nıyetlı ınsanlar war oysa çevremde hıc yok bu tur ınsanlar. keşke normal hayatta da gorusebılsek ya.

Keşke canım ben de isterim gerçekten şehirler uyuyorsa bir görüşme ayarlayabiliriz, neden olmasın :)

Keşke canım ben de isterim gerçekten şehirler uyuyorsa bir görüşme ayarlayabiliriz, neden olmasın :)

cnm ben doğuda bı yerde görev yapıorum ama ızmırlıyım haftaya ızmıre gıdıcem tatıle ıkı haftalığına.sen neredensın:)

boyle cok seven birin bulmussun kaybetme bence sende ona gore arana erkek arkadaşlarınla sınır koy sevgilim hoşlanmıyo de ve sık gorusmemeye calış benim eşimde kıskanc inan ne facemde erkek kayıtlı ne telefonumda onun huyunu bildiğim için ona gore davranıyorum

evet ama iş ortamımız war erkek arkadaşsız da olmuyo ama umarım su siniri geçer.

Konuya denk geldim, belki artik herşeyin bir önemi yok ama merak ettim şimdi, bu konuyu açtiktan sonra ne oldu ? Barıştınız mi hala devam ediyor musunuz ? Şuan ben de ayni durumdayim ondan soruyorum size.

Konuya denk geldim, belki artik herşeyin bir önemi yok ama merak ettim şimdi, bu konuyu açtiktan sonra ne oldu ? Barıştınız mi hala devam ediyor musunuz ? Şuan ben de ayni durumdayim ondan soruyorum size.

hayır ayrıldık ve ıyıkıde ayrılmışız. başkasıyla evliyim ve çok şükür mutluyum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…