Ağlamak istiyorum

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Dip köşe temizlik yapmam lazım, markete çıkıp alışveriş yapmam lazım, akşama ne yemek yapayım ona karar vermem lazım. Sağ kaşımın etrafı şişti kaşımı gözümü oynatamıyorum, bu da aşırı derecede baş ağrısı yapıyor. Birden bire ne oldu bilmiyorum. Acile gitsem mi gitmesem mi, pazartesi’ye kadar beklesem mi diye düşünüyorum. Eşim sağolsun hiçbir işe dokunmadan dışarıya işlerini halletmeye çıktı. Yardım isteyebileceğim kimsem yok. Annem burda olsaydı keşke kuzusuna yardım ederdi :(.
Kendimi çok halsiz ve güçsüz hissediyorum kolumu bile kaldırasım yok.
Şu an oturup ağlamak istiyorum:mad::mad::mad:

Oturup niye ağlayacaksınız şimdi?
Ben olsam hiçbir şey yapmam
Eşiniz gelince yardımlaşarak yaparsınız bence şimdilik siz hiçbir şey yapmayın :)

Kendini bu kadar kötü hissediyorsan ertele, ertele ve tekrar ertele!

Temizlik yapma.
Alışveriş yapma.
Yemek yapma.

Dinlen.
Dinlen.
Dinlen!

Oturup ağlanacak hiçbir şey yok!

Kendini iyi hissetmıyorsan yapma temızlık falan .
Otur ..
Bu kdar yuklenmeyın kendınıze . Yine dağılcak nasılsa

Zaten iki haftadır doğru düzgün dokunmuyorum biryere, ama nereye kadar. İlla yapılacak. Camların kirinden dışarıyı göremiyorum:KK53:
Eşim ev işinden anlamaz. Ona kalsa etraf darma duman iken süpürecek oldu bitti. Ona tek tek herşeyi anlatana kadar kendim yaparım diyorum

Ay aman temizlik yaptığına değmiyor ki. Bak daha perşembe günü süpürdüm, her yer her yerde. Mutfak ekmek kırıntıları içerisinde, salon desen yastıklar halının üzerinde, yerde bir sürü ıvır zıvır falan. Normalde haftada bir süpürürdüm, temiz temiz oturalım dedim iki güne bir süpürdüm, hale bak :) boşuna süpürmüşüm de boşuna yorulmuşum. :)) sen yapınca da ne değişecek sanki, eski haline dönecek sen de yorulduğunla kalacaksın iyice.

Kendini bu kadar kötü hissediyorsan ertele, ertele ve tekrar ertele!

Temizlik yapma.
Alışveriş yapma.
Yemek yapma.

Dinlen.
Dinlen.
Dinlen!

Oturup ağlanacak hiçbir şey yok!

Oturup niye ağlayacaksınız şimdi?
Ben olsam hiçbir şey yapmam
Eşiniz gelince yardımlaşarak yaparsınız bence şimdilik siz hiçbir şey yapmayın :)

Bende bilmiyorum vallah içimden ağlamak geliyor sadece:KK61: Bir tarafım toparlanırken diğer tarafım arızalanıyor, çok moral bozucu birşey! Eşime sabahtan beri gözüm ağrıyor kaşımı kaldıramıyorum, gittikçe daha çok şişiyor diyorum, birşey olmaz geçer, sivilce falandır o vs. diyor. Ciddiye mi almıyor beni anlamadım ki.

Ay aman temizlik yaptığına değmiyor ki. Bak daha perşembe günü süpürdüm, her yer her yerde. Mutfak ekmek kırıntıları içerisinde, salon desen yastıklar halının üzerinde, yerde bir sürü ıvır zıvır falan. Normalde haftada bir süpürürdüm, temiz temiz oturalım dedim iki güne bir süpürdüm, hale bak :) boşuna süpürmüşüm de boşuna yorulmuşum. :)) sen yapınca da ne değişecek sanki, eski haline dönecek sen de yorulduğunla kalacaksın iyice.

Ben dokunmasam hiç kendiliğinden kalkıp bişey yapmaz. İlla tek tek söylemem getek herşeyi. Ben de buna gelemiyorum. 1 hafta donunmadım, 2 hafta dokunmadım, hadi 3 hafta dokunmadım diyelim. Ama mecbur yapılacak kaçış yok. Yemek yapmayı da bilmiyor. Ben yapmasam kalkıp hazırlamasam aç kalırız yani o derece :)

siz listenyapin esiniz alisverise gitsin.
Ben zaten anlamiyorum neden bayanlarin tek basina alisverise gittigini..
Ben tek basima yemiyorum aldiklarimi zaten bütün ev isi bayanin üstünde bari alisverise beraber gidilsin. esim de biliyor evde yiyecek bisey yoksa o gün yemek falan yapmam ya gelicek ya ac kalicak

Hamileligin verdigi halsizlikten olabilir.Yapmayin siz de, su an 20 aylik kizim evi taninmaz hale getirdi .Ben de oturmus dusunuyorum hangi isten baslasam diye.

Boyle durumlar da bir gun supuruyorum ,ertesi gun siliyorum.Bazen isleri ust uste yapmak bana da zor geliyor.
Bugun supurseniz , esiniz de toz alsa , yarin da silersiniz .
Bunlar icin canınızı sıkmayin, dunya isi bitmez.

Evin işin süpürmek falan neyse de camlar balkonlar şuan gözümde büyüdü :))

Bende eşime yakınıp duruyordum sağolsun evi süpürüp siliyor ama cam silmem derken derken eve birini çağırdık.

Eşiniz yardım etmicekse birini mi bulsanız? Çünkü hamilesiniz ve en son yaomanız gereken şey hatta yapmamanız gereken şey cam silmek:)

Sen progestan kullanmıyor musun? Dip köşe temizlik de neyin nesi bu durumda? Boşver ya senden bebeğinden kıymetli mi? Eşin zaten dışardaymış at alışveriş listesini alsın gelirken.

siz listenyapin esiniz alisverise gitsin.
Ben zaten anlamiyorum neden bayanlarin tek basina alisverise gittigini..
Ben tek basima yemiyorum aldiklarimi zaten bütün ev isi bayanin üstünde bari alisverise beraber gidilsin. esim de biliyor evde yiyecek bisey yoksa o gün yemek falan yapmam ya gelicek ya ac kalicak

Tek gitmiyorum tabiki beraber gidiyoruz. Eşim araba kullanamadığı için ben kullanıyorum ama poşetleri o taşıyor. Yük çok olunca mecbur arabayla çıkıyoruz.

Bugün dip köşe kalsın günlük işini yapabildiğin kadar yap yada sadece toparla.
Yemeğe eşinden gelirken mantı iste kolaydan onu yap. Yada dışardan yiyin.
Yarın pazar alışverişi yarın birlikte yaparsınız.
Gözüne de çay demi koy yat aşşağı. :KK48:

Ben dokunmasam hiç kendiliğinden kalkıp bişey yapmaz. İlla tek tek söylemem getek herşeyi. Ben de buna gelemiyorum. 1 hafta donunmadım, 2 hafta dokunmadım, hadi 3 hafta dokunmadım diyelim. Ama mecbur yapılacak kaçış yok. Yemek yapmayı da bilmiyor. Ben yapmasam kalkıp hazırlamasam aç kalırız yani o derece :)

Valla bendeki de farklı değil, tek farkı çok güzel yemek yapar ama arkasını toplayacak adam lazım ona da. Ben de doğurana kadar temizlik yaptım, sadece iki kere eşime dedim bu hafta sen yapar mısın belim çok ağrıyor diye. Tamam dedi, sonuç: yapmadı. Ben sonraki hafta ağlaya ağlaya yaptım. Şu son bir ayda da anladım ki beni ne kadar severse sevsin, ne kadar çok çok iyi olursa olsun, ne kadar fedakarlık yaparsa yapsın benimki kadar olmuyor. (Benim açımdan bakınca en azından) o yüzden ben de boşverdim valla, önümüzü görelim, tayin durumumuz belli olsun eve kadın çağıracağım, daha da elimi sürmem hiçbir şeye. Ne kadar fedakarlık yaparsan yap kıymeti yok yani, emin ol.

Hamileliğin ilk zamanları oluyo,oyle.. ben bir kaç ay çamaşır katlamaya bile halim yoktu, dusun. Allahtan bayram zamanı temizlik yapmm gerekiodu,oyle toparlamistim evi falan.. 5,aydan sonra deli gibi temizlik yapiodum,. Doğumdan sonra da hastaneden ciktim,geldim evi supurdum sildim..deli miyim ne?:confused:.. offf yapsan olmuyor.yapmasan olmuyor....:temizlik:

Sen progestan kullanmıyor musun? Dip köşe temizlik de neyin nesi bu durumda? Boşver ya senden bebeğinden kıymetli mi? Eşin zaten dışardaymış at alışveriş listesini alsın gelirken.

Evet sabah 1 akşam 2 kapsül progestan içiyorum. O da sersem gibi yapıyor beni. Bide iğne vuruluyorum 5 gün arayla. Kendimi yormadan yavaş yavaş en kolay işleri yapmaya çalışıyorum gerisi kalsın artık napiyim. Galiba acile gideceğim çok ağrıyor gözüm dokunamıyorum bile, ya iltihap ya da su topladı herhalde :(

Maddi durumunuz iyiyse 2 haftada bir temizlik için yardımcı bayan alın derim.

Maddi durum iyi de canım ben zaten çalışmıyorum şu an ondan gerek duymuyorum. Ama bahara doğru camları balkonları ve dolapların içini temizlemeye çağırırım herhalde birini, çok kirlendi ama ben yapamam şu an :(

Evet sabah 1 akşam 2 kapsül progestan içiyorum. O da sersem gibi yapıyor beni. Bide iğne vuruluyorum 5 gün arayla. Kendimi yormadan yavaş yavaş en kolay işleri yapmaya çalışıyorum gerisi kalsın artık napiyim. Galiba acile gideceğim çok ağrıyor gözüm dokunamıyorum bile, ya iltihap ya da su topladı herhalde :KK43:
Çok geçmiş olsun. Senden önemli değil temizlik. Bırak dağınık kalsın.

Back
X