Ağlamak istiyorum :(

Uyumayan bebek uyumuyor.benim oğlum da uyumadı özellikle gündüzleri.uykuyu sevmiyordu.

Şimdi de İkizlerim öyle..13-14 saat uyumalari gerek.10 saat uyuyorlar onda da 3-4 kere her biri uyaniyor.Naptiysak olmadı.zamanla geçer inşallah.cok zor oluyor.Caresi nedir bilmiyorum biz bulamadık.Allah kolaylık versin.
 
Bence sizin gibi arkadaş şu zamanda pek bulunmaz :)
Annemin şehrinde var benim de böyle arkadaşlarım ama burda çok fazla çevrem yok,olan da zaten hepsi evli çocuklu :)
Çok büyük iyilik yapıyorsunuz valla :))
 
Ilk oğlum bizi çok yordu diş dönemini çok zor geçirdik gece uykuları yok gibi bişeydi gündüz huysuz iştahsız perişandık 2 sene sürdü sonra düzeldi şimdi küçük oğlum 13 aylık oda zorluyor diş dönemi ama alıştık galiba bize normal geliyor sabredin bebek büyütmek çok zor birde yalnız olunca daha da zor geçici bir dönem, Allaha çok şükür iyi ki varlar :)
 
Ya bir ara saati gelir gelmez uyuyordu. O zaman ilk iki dişini çıkarıp 1 ay ara vermişti. O süre çok iyi uydu. Sonra bidaha başladı şimdi nerdeyse 4 ay oldu gündüz uykusu 15 dk en fazla yarım saat. Çünkü hiç ara vermeden çıkardı dişleri.
Belki de böyle alıştı bilemiyorum.
İnşallah düzelir gerçekten uyumayan bebekle çok zor oluyor
 
Diş çıkarma donemi çok zor ALLAH kolaylık versin.köpek dişleri en zor olanı.düzene girecek biraz daha sabır.
 
Evet yalnızım o yüzden inanılmaz zor geçiyor zaten diş dönemi. hepsi geçici tabi farkındayım ama bunaldım çok bu ara
 
Cok yakinda hikaye gibi anlatacaksniz bu gunleri..hatta birilerine benim cocukta oyleydi diye örnek vereceksiniz..evi de hic takmayin kafanıza
 
Cok yakinda hikaye gibi anlatacaksniz bu gunleri..hatta birilerine benim cocukta oyleydi diye örnek vereceksiniz..evi de hic takmayin kafanıza
Evet öyle olucak :)
Zaman zaten hızlı geçiyor. Bu günleri hatırlamicam bile bir süre sonra.
 
Yani huysuzluğu filan yok sadece uyumuyo. Uyku saatlerini de kaçırmıyorum ne zaman uyutmaya çalışsam uyumuyor.anca memede uyuya kalıp on dk sonra uyanıyor.
Dişten olduğuna emin misin? Eminsen ağrı kesici ver bu kadar hirpalanmasin çocuk. Çünkü diş etleri çok sıkıntı yapıyor. Geçenlerde benimde diş etime bir şey batmış yara olmuş hafif de şişmiş. Allahim o geçene kadar aklım bütün gün oradaydı. O da öyle hissediyorsa çıldırıyordur
 
Eger uyuyamama nedeni dis cikarmak ose verin onu rahatlatacak ilaci.kiyamamona ben.siz de biraz derin nefes alin:)
 
Bence sizin gibi arkadaş şu zamanda pek bulunmaz :)
Annemin şehrinde var benim de böyle arkadaşlarım ama burda çok fazla çevrem yok,olan da zaten hepsi evli çocuklu :)
Çok büyük iyilik yapıyorsunuz valla :))
Allah sizin karşınıza da iyi biri çıkarır insallah.
Benim arkadaşıma pek bir faydam olmuyor ne yazık ki.Aliyorum bebeleri(oğlu 2 yasında bir de yeni doğan var)o da evin içinde koşturup duruyor.
Geçer bu gunlerin tadını çıkar jameya.
Tatlı uykusuzluklar tatlı yorgunluklar bunlar:)
Ayni sehirde olsaydık gelirdim yanına.
Zaten işsizim sorun olmazdı.
Çok da severim bebisleri
 
Bende gece yapıyorum herşeyi :)
Erken kurtulucaz o zaman :))
inan ben sana anlatsam bebeğimi oturup ağlarsın yani çok çok zor bi bebek ilk günden beri ama jameya şunu düşün ben her akşam evimi toplarken şükrederim hamd olsun sağlıklı bir evlâdım var ve ben onun el izlerini dağınıklığını döktüğü yemekleri topluyorum diye çok şükür sağlıklı bir evlâdın var :) elbet biz de uyuyacağız ben çok yemek yapamadığım günleri bilirim
 
Fitil öneriyorum ben. Benim kızım da çok zorlanırdı, ben de beraberinde tabi.
Bir de dayanmaktan başka yapacak bişey yok,bu günler de böyle geçecek. Memeyi bırakıp,uyku düzeni oturup,derdini anlatacak kadar konuşunca,yürüyünce falan az buçuk rahat olunuyor galiba:)
 
Kolik bebeği olanlar anlar , kolik bir bebeğim var durmadan ağlıyor ve günde üç saat uyuyordu dört ay böyle geçti beş ay bitti şu an daha rahatız .
Allah yardımcınız olsun üzüldüm cidden çok iyi anlıyorum sizi .
 
Evet eminim patladı çünkü gördüm dişlerini. Akşamları mecbur vericem gündüz bir şekilde geçiyor da gece çok daha zor oluyor
Benim kızım da kolik sancısı çekti,zaten hiç rahatlamadım gazdan sonrası :) tam gazı bitti rahatladık az biraz dedim bu sefer 1 hafta sonra dişleri başladı.
:))
 
Aynen yürümesini sabırsızlıkla bekliyorum :) ama fitil ne alaka anlamadım?
 
Ya mutlaka bende şükrediyorum. Her emzirdiğimde ona bakıp şükrediyorum :)
Çok şükür her halinde.
Bazen bunalıyorum hepsi bu. Bütün gün aç kaldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…