- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Bence sizin gibi arkadaş şu zamanda pek bulunmaz :)Tüh çok zor o zaman ya.
Ben 15 günde bir arkadaşıma gidiyorum.
O da evin tüm işini yemeğini bir günde hallediyor.
Akşama da oturup çay iciyoruz:)
Inşallah iyi bir komşuya denk gelirsiniz.
Allah kolaylık versin.
Ya bir ara saati gelir gelmez uyuyordu. O zaman ilk iki dişini çıkarıp 1 ay ara vermişti. O süre çok iyi uydu. Sonra bidaha başladı şimdi nerdeyse 4 ay oldu gündüz uykusu 15 dk en fazla yarım saat. Çünkü hiç ara vermeden çıkardı dişleri.Uyumayan bebek uyumuyor.benim oğlum da uyumadı özellikle gündüzleri.uykuyu sevmiyordu.
Şimdi de İkizlerim öyle..13-14 saat uyumalari gerek.10 saat uyuyorlar onda da 3-4 kere her biri uyaniyor.Naptiysak olmadı.zamanla geçer inşallah.cok zor oluyor.Caresi nedir bilmiyorum biz bulamadık.Allah kolaylık versin.
Evet yalnızım o yüzden inanılmaz zor geçiyor zaten diş dönemi. hepsi geçici tabi farkındayım ama bunaldım çok bu araIlk oğlum bizi çok yordu diş dönemini çok zor geçirdik gece uykuları yok gibi bişeydi gündüz huysuz iştahsız perişandık 2 sene sürdü sonra düzeldi şimdi küçük oğlum 13 aylık oda zorluyor diş dönemi ama alıştık galiba bize normal geliyor sabredin bebek büyütmek çok zor birde yalnız olunca daha da zor geçici bir dönem, Allaha çok şükür iyi ki varlar :)
Onlardan çok korkuyorum zaten :) Allah bütün annelere kolaylık versin.Diş çıkarma donemi çok zor ALLAH kolaylık versin.köpek dişleri en zor olanı.düzene girecek biraz daha sabır.
Evet öyle olucak :)Cok yakinda hikaye gibi anlatacaksniz bu gunleri..hatta birilerine benim cocukta oyleydi diye örnek vereceksiniz..evi de hic takmayin kafanıza
Dişten olduğuna emin misin? Eminsen ağrı kesici ver bu kadar hirpalanmasin çocuk. Çünkü diş etleri çok sıkıntı yapıyor. Geçenlerde benimde diş etime bir şey batmış yara olmuş hafif de şişmiş. Allahim o geçene kadar aklım bütün gün oradaydı. O da öyle hissediyorsa çıldırıyordurYani huysuzluğu filan yok sadece uyumuyo. Uyku saatlerini de kaçırmıyorum ne zaman uyutmaya çalışsam uyumuyor.anca memede uyuya kalıp on dk sonra uyanıyor.
Eger uyuyamama nedeni dis cikarmak ose verin onu rahatlatacak ilaci.kiyamamona ben.siz de biraz derin nefes alin:)Ya ağrısı olduğunda çok uyumadığında ağrı kesici vermemi söyledi sabah akşam ama bende çok yüklenmek istemedim açıkçası. Ağrı kesici verdiğimde de gündüz en fazla 1 saat uyuyor ama akşam saatinde erken yatıyor. 7 en geç yatıyor.bugün hiç vermedim. Keşke verseym daha yeni uyudu.
Allah sizin karşınıza da iyi biri çıkarır insallah.Bence sizin gibi arkadaş şu zamanda pek bulunmaz :)
Annemin şehrinde var benim de böyle arkadaşlarım ama burda çok fazla çevrem yok,olan da zaten hepsi evli çocuklu :)
Çok büyük iyilik yapıyorsunuz valla :))
Coooook tatli masallahEvet..
Rahatsız oldum demedm ki bende düşüncelerimi yaZDM.Ben dert yanmıyorum sohbet etmek istedi canım,yazdım.
Canım sıkıldıkça da konu açarım.
Sizi rahatsız eden neyse çıkabilir yorum yapmahabilirsiniz.
inan ben sana anlatsam bebeğimi oturup ağlarsın yani çok çok zor bi bebek ilk günden beri ama jameya şunu düşün ben her akşam evimi toplarken şükrederim hamd olsun sağlıklı bir evlâdım var ve ben onun el izlerini dağınıklığını döktüğü yemekleri topluyorum diye çok şükür sağlıklı bir evlâdın var :) elbet biz de uyuyacağız ben çok yemek yapamadığım günleri bilirimBende gece yapıyorum herşeyi :)
Erken kurtulucaz o zaman :))
Kolik bebeği olanlar anlar , kolik bir bebeğim var durmadan ağlıyor ve günde üç saat uyuyordu dört ay böyle geçti beş ay bitti şu an daha rahatız .Sizin de bebekleriniz hiç ara vermeden diş çıkarıyor mu? Öyle olanlar beni anlar. Artık o kadar bunaldım ki uyumuyor olmasından. Evim darmaduman yine,dün akşam uyuduktan sonra temizledim her yeri şimdi her yer birbirine girdi. Bir bebek 13 saat hiç uyumaz mı yahu? Uyumuyor işte. Sabah 7 de uyandı saat 8 oldu hala uyumuyor. Karanlık odada yaklaşık 1 saattir duruyorum uyuyacak belki diye.ne zaman biraz olsun rahatliycam çok yoruldum.
Evet eminim patladı çünkü gördüm dişlerini. Akşamları mecbur vericem gündüz bir şekilde geçiyor da gece çok daha zor oluyorDişten olduğuna emin misin? Eminsen ağrı kesici ver bu kadar hirpalanmasin çocuk. Çünkü diş etleri çok sıkıntı yapıyor. Geçenlerde benimde diş etime bir şey batmış yara olmuş hafif de şişmiş. Allahim o geçene kadar aklım bütün gün oradaydı. O da öyle hissediyorsa çıldırıyordur
Benim kızım da kolik sancısı çekti,zaten hiç rahatlamadım gazdan sonrası :) tam gazı bitti rahatladık az biraz dedim bu sefer 1 hafta sonra dişleri başladı.Kolik bebeği olanlar anlar , kolik bir bebeğim var durmadan ağlıyor ve günde üç saat uyuyordu dört ay böyle geçti beş ay bitti şu an daha rahatız .
Allah yardımcınız olsun üzüldüm cidden çok iyi anlıyorum sizi .
Aynen yürümesini sabırsızlıkla bekliyorum :) ama fitil ne alaka anlamadım?Fitil öneriyorum ben. Benim kızım da çok zorlanırdı, ben de beraberinde tabi.
Bir de dayanmaktan başka yapacak bişey yok,bu günler de böyle geçecek. Memeyi bırakıp,uyku düzeni oturup,derdini anlatacak kadar konuşunca,yürüyünce falan az buçuk rahat olunuyor galiba:)
Ya mutlaka bende şükrediyorum. Her emzirdiğimde ona bakıp şükrediyorum :)inan ben sana anlatsam bebeğimi oturup ağlarsın yani çok çok zor bi bebek ilk günden beri ama jameya şunu düşün ben her akşam evimi toplarken şükrederim hamd olsun sağlıklı bir evlâdım var ve ben onun el izlerini dağınıklığını döktüğü yemekleri topluyorum diye çok şükür sağlıklı bir evlâdın var :) elbet biz de uyuyacağız ben çok yemek yapamadığım günleri bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?