- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.274
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hakkım haram olsun.insani derdiyle bile bırakmıyorlar.iki gözüm cikti ödeyene kadar minnet etmişim falan diyor şimdi .Allah'a havale ettim hepsiniRezil kadın madem çok alınmış o söze çıkarıp ödeseymis borcunu.
Sakın gitmeyin annenizin evi sizin eviniz yenge bozuntusu ancak dış kapının mandalı o evde. Abiye diyecek laf yok zaten hadi yenge el kızı vicdansız da abi denecek kepazenin yatacak yeri yok.
Allah yardımcın olsun. Ağla herkes uyuyunca en azından. Çünkü o içinde kaldıkça içinden atamadıkca hastalanirsin.
Zorunda değilim Allah razı olsun diyiceklerine .bide kırılmış hanımefendi ..aradan kaç yıl geçti ya ohaaa yani.ben daha dün ne yedim onu bile hatırlamıyorum .yıllar önceki olayı önüme seriyor.sag da solda beni kötülüyor kulağıma geliyor.susuyorum.ama az kaldı valla. benzin döküp yakmak istiyorum hepsini .öyle bı cinnet geldi gelecek...ugrastigim şeylere bakYengeye bak. Sahip çılsaydın borcuna görümcen senin borcuna destek olmak zorunda mı sankı?
Zaten annemw artık diyicek söz bulamıyorum .kalktı üste abime ev yaptı .miras kaldı aileme .onuda abime verdiler arsa.. abime bunları yapiyor ama beni evine sigdiramiyor kimse.sanki ben krenaden çıkmışım .ki çıkanlarin bile ailesi sahip çıkıyor.bi sevdim diye başıma gelmeyen kalmadiAnnen de hata. Anan ana olamamış baban baba. Ağabeyin ağabey...
Anneniz Burası Benim Ocağım kızım benim kızım evine geldi hoş geldi demesi gerekirdi..
Yok dönmem bitti o iş . gebersin o pslikte kurtulayım oda yakamdan düşmüyor takıntılı ruh hastasiSizin eski konularınızı biliyorum.
O adamdan ayrılmanıza çok sevindim.
Üzgünüm ama abinizin de kocanızdan farkı yok.
çocuğunuz için de geçmiş olsun.
Hersey çok taze sakın yeniden dönmeyin o eve
Hersey düzelecek inş
Ben ezelden bilendim çok kırgınım anneme .oda şeker hastası fazla üstüne gitmeyim diyorum .susuncada patlamam fena oluyor.onada çok kötü caticam artık valla mafettiler beni elbirligiyleSenin anana çok bilendik karpuzzz, azcık insan olsa şu anan ne derdin kalır ne tasan..
Ben odemeseydim annem babam oducekti .onlarda zor durumdaydı.elime geçtiği gibi aileme veriyodum onlarda ödüyorduSen neden ödedin ki onların borcunu? Allah yardımcın olsun. O abin olacak mahlukatıda Allah kahretsin, rezil pislik. Bugünlerde bitecek, güzel günler gelecek umudunu kaybetme lütfen. Bir an önce kendi hayatını kurarsın inşallah cok içten diliyorum
Allah büyüktür. Bugün sen dardasın yarın onlar. Anan ana değil. Güçlü ol hemen iş bulup çalış birikim yapıp kendi evine geç ozaman huzuru mutluluğu bulursunZaten annemw artık diyicek söz bulamıyorum .kalktı üste abime ev yaptı .miras kaldı aileme .onuda abime verdiler arsa.. abime bunları yapiyor ama beni evine sigdiramiyor kimse.sanki ben krenaden çıkmışım .ki çıkanlarin bile ailesi sahip çıkıyor.bi sevdim diye başıma gelmeyen kalmadi
Çocuklarınız da sizle değil mi ?Yok dönmem bitti o iş . gebersin o pslikte kurtulayım oda yakamdan düşmüyor takıntılı ruh hastasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?