• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak istiyorum

Sakın üzülmeyin, yolunuzdan da dönmeyin. İnanın geçicek. Orası sizin eviniz, abiniz babanızın yaptığı evde nasıl oturuyorsa sizin daha fazla hakkınız var. Size böyle geldiklerinde cevap da verin. Susmak zorunda değilsiniz. Hadsizlere bak. Kızlarını oğullarına paspas eden analar da olmaz olsun diyorum. Bugünler geçecek inanın ve de kendinizi bu kadar yıpratmayın. Sizin sağlıklı olup oğlunuzun başında uzun yıllar durmanız lazım. Çok üzüldüyse abi ve yenge çıkarıp versinler paranızı. Bekar bir kıza borç ödetmek de denir. Hadi ödettiniz, şimdi zor durumda çıkarıp verin bu kadar gururlysanız. Allah işlerinizi kolaylaştırsın.
Amin ....valla ben onlardan hicbisi istemiyorum benden uzak dursunlar yeter.paralarinida pullarını da istemiyorum..yenge hanım benden nefret ediyor sanki anasını öldurmusum .her geldi de canımı sıkıyor .evindeykende mesaj atıp duruyor..hangi biriyle ugrasicami sasiridim

Sana gercekten yurekten uzuluyorum keske elimden bısey gelse senın ıcın.
Berbat bir kocan vardı, kalktın geldin daha berbat olan ailenden cekıyosun sımdı de.

Allah yardımcın olsun sansın dönsün ve mutlu ol ınsallah ne dıyım.
Annen abin kocan yengen, bıtanesı mı duzgun olmaz ya... Pes.
Cok insafsızlar.

Allah büyüktür. Bugün sen dardasın yarın onlar. Anan ana değil. Güçlü ol hemen iş bulup çalış birikim yapıp kendi evine geç ozaman huzuru mutluluğu bulursun 😔
Su oğlumun ameliyatı gecsinde hayırlısıyla . Gerisi kolay..calissamda hemen ayrılamam ki burdan . hersekill aileme muhtaç durumdayım .oglumu anneme birakicam çalışırken .annem çok değişken kadın ya .bazen bakıyorum arkamda duruyor.gitme kızım falan diyor.bazen de bı bakıyorum tepesi atıyor gitmemi istiyor .

Su oğlumun ameliyatı gecsinde hayırlısıyla . Gerisi kolay..calissamda hemen ayrılamam ki burdan . hersekill aileme muhtaç durumdayım .oglumu anneme birakicam çalışırken .annem çok değişken kadın ya .bazen bakıyorum arkamda duruyor.gitme kızım falan diyor.bazen de bı bakıyorum tepesi atıyor gitmemi istiyor .
Sabır et. Eşin ile boşandın mı peki?

Aglayamiyorum iki aydır hiç ağlamadım ama içimde deli gibi istek var dolup taskinim ağlayıp biraz rahatlamak istiyorum .acaba yanlız kalsam aglarmiyim diye düşünüp duruyorum .biliyorsunuz esimden ayrıldım anamın evindeyim 2 aydır , abimle annemde kavgaya tutustular zaten benim için.abim anneme diyor ' bu niye evine gitmiyor ,biz ona evlenme demiştik şimdi bk yesin çeksin ' dedi .annemde dedi ' karpuz diyor beni yollarsaniz sığınma evine giderim ' bı ordan bı burdan kavga ettiler ...annemle abimler altlı üstlu.yengem bile beni istemiyor hemde anamın evinde inanabiliyomusunuz? Sanki ben onların üstüne kalmışım.surekli bana yuvani dağıtma evine git diyor. Oda yetmedi abimi üstümuze yolladı .abim gelip gittikten sonra aramızda bı konuşma geçti bütün konuşmaları balkondan duymuş annemle abimin arasında geçenleri..ben abimle yengemin bekarken 10 bin taksitini odedim çalisiyodum .bigun yengemle dertlestim patronda böyle böyle yapjyor falan dedim çektiriyor yani.yemin ediyorum ödedigimden değil dertleşmek amaçlı söylemiştim...yengemede bana çik ozaman işten dedi ,bende nasıl çıkayım taksit ödüyorum dedim .bu aksamina kocasını aldı geldi .abim fitil olmuş bana karısının yanında ,sen kimsin karıma diyosun taksitinizi ödüyorum senin o kafanı ezerim dedi.bak ben evlendim evlendim çocuğum oldu .yıllar önce ki konuyu gelmiş bana açıyor sen bana dedin taksitinizi ödüyorum minnet ettin diyor.. subhanallah ozaman ağzının ortasına okadar çakmak istedimki ( benim derdim bana yetmiyor sanki bide bunlarla uğraşıyorum ) yapmadım tabiki .olayın öyle olmadini amacının seninle dertleşmek oldunu söyledim falan.ablam sürekli beni tembih ediyor.ne derlerse sus diyor istediklerini eline verme diyor.bende öyle yapıyorum .annemi zaten biliyorsunuz.oglumunda ameliyatı var Dr dedi iki haftaya kadar arayıp haber vericez dedi ameliyathanelr açılırsa dedi.( Testisinden yumurtası kayıyor ve sünnet ) olucak...herşey üst üste geliyor. ....böyle kacmak istiyorum tam da kacicam diyorum sonra nereye sonra saçmalama sonra otur oturdun yerde .aaa böyle böyle geçip gidiyor ...oturup saatlerce aglamak istiyorum boğazım falan da düğümleniyor sonra ya ailem anlarsa falan ağladım falan diye düşünüyorum .aa o yumru boğazımda kalıyor.verhasil çok doluyum .yarın bı olsun arkadaşıma gidiyim .biraz rahatlarim belki ...ışıkları kapattık beni bulmak isteyen kendini yaksın .diyip noktalamak istiyorum.icimdeb yazmak geldi.aklimdan ne geçtiyse yazdım iste
oğlan konusunda içini rahat tut, genetik midir nedir benim anne tarafındaki bütün oğlanlarda o dediğin vardı.operasyon kısa sürüyo, artık sünnetler de eskisi gibi değil bugün sünnet yarın deniz dediklerinden o da çabuk bitiyo. ikisini yapıp çıkartıyolar.:KK52:

Sana gercekten yurekten uzuluyorum keske elimden bısey gelse senın ıcın.
Berbat bir kocan vardı, kalktın geldin daha berbat olan ailenden cekıyosun sımdı de.

Allah yardımcın olsun sansın dönsün ve mutlu ol ınsallah ne dıyım.
Annen abin kocan yengen, bıtanesı mı duzgun olmaz ya... Pes.
Cok insafsızlar.
Geçen yıl boşanma davası açtığımda .annem beni bu sözü söyleyerek eşime dondurmustu. ' kızım bı sans ver sanki bizim evde cokmu mutlu olucaksin bir derdin varken kendine 10 dert etme abin yengen kardeşlerin sana huzur vermez gün gelir ben bile vermem ' demişti.ya annemin dediği çıktı yada bilerek üstüme geliyorlar

Amin ....valla ben onlardan hicbisi istemiyorum benden uzak dursunlar yeter.paralarinida pullarını da istemiyorum..yenge hanım benden nefret ediyor sanki anasını öldurmusum .her geldi de canımı sıkıyor .evindeykende mesaj atıp duruyor..hangi biriyle ugrasicami sasiridim
Basın engeli, gelince de muhatap olmayın, ciddiyim, gayet de mümkün bir şey. Benim derdim bana yeter herkes sınırını bilsin yerinde kalsın deyin. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini, hatta size davranışlarını kafaya böylesine takarsanız ilerleyemezsiniz. Sınırınız olsun, herkes haddini bilsin. Eşinizle ayrılıyorsunuz, evinize gelmişsiniz bu kadar basit. Halt yesinler, ben sizin yerinizde olsam uzaklaştırma bile alırım abim ve yengem için, o kadar sinirlendim. Konularınızı biliyorum, öncelikle lütfen kendinize güvenin, daha fazla insanların size eziyet etmesine izin vermeyin, inanın sonrası daha kolay.iletişim problemliyse iletişimi kesin bu kadar.siz net olursanız etrafınızdakiler de size ona göre davranmak zorunda kalır.

Sabır et. Eşin ile boşandın mı peki?
Malesef daha bosanamadik .ben burda onun mesajlarını atsam aklınız hayaliniz durur . takıntılı biri.alistira alıştıra boşanmaya çalışıyorum.inada bindirmesinden korkuyorum açıkçası .önce bı alışsın gitmiceme emin olsun.sonra Allah büyük

Allah buyuk hepsi gecer canim Rabbimize sığın sen şuan icin en onemli olan sey oglunun sagligi iyilesir insallah ameliyat guzel gecer insallah takma sen aileni gun gelir o yengen evine misafir gelmek ister sirf gezme olsun diye 😉

Malesef daha bosanamadik .ben burda onun mesajlarını atsam aklınız hayaliniz durur . takıntılı biri.alistira alıştıra boşanmaya çalışıyorum.inada bindirmesinden korkuyorum açıkçası .önce bı alışsın gitmiceme emin olsun.sonra Allah büyük
Ayrılma sebebi nedir peki? Aldatma şiddet falan mı?

oğlan konusunda içini rahat tut, genetik midir nedir benim anne tarafındaki bütün oğlanlarda o dediğin vardı.operasyon kısa sürüyo, artık sünnetler de eskisi gibi değil bugün sünnet yarın deniz dediklerinden o da çabuk bitiyo. ikisini yapıp çıkartıyolar.:KK52:
Ayy inşallah ya valla çok korkuyorum 🙏 bu ameliyattan onun stresi de var üstümde . rabbim oğlumu korusun

Madde kullanıyordu.defalarca yemin etti icmicem dedi sonra yine içti .hergun kavga kıyamet bende bitirdim
Allah yardımcın olsun. İnsallah eşin madde kullanımına son verir. Durumun çok zor ama her karanlığın ardında bir aydınlık vardır. Yapa bilicem birsey varsa elimden geleni yaparım kuzum.

Allah yardımcın olsun. İnsallah eşin madde kullanımına son verir. Durumun çok zor ama her karanlığın ardında bir aydınlık vardır. Yapa bilicem birsey varsa elimden geleni yaparım kuzum.
Allah razi olsun.bana teselli verin gecicek diyin yeter.benim eşimden yana umudum kalmadı.ben ona şans vermiştim bikere . dava açmıştım kalktı ameteme yattı bidaha icersem ben kendim bosanicam senden yemin ediyorum dedi.icti boşanmadi .yakamdan düşmüyor şimdi.

Allah razi olsun.bana teselli verin gecicek diyin yeter.benim eşimden yana umudum kalmadı.ben ona şans vermiştim bikere . dava açmıştım kalktı ameteme yattı bidaha icersem ben kendim bosanicam senden yemin ediyorum dedi.icti boşanmadi .yakamdan düşmüyor şimdi.
Reglm biter bitmez sana dua edicem kuzum. Her karanlığın bir aydınlığı var buna inan..

Allah sabır versin.

Abinize de akıl fikir versin.

Oğlunuzun testislerden yumurtasının kaydığını nasıl anladınız.?

Allah sabır versin.

Abinize de akıl fikir versin.

Oğlunuzun testislerden yumurtasının kaydığını nasıl anladınız.?
Anlamadım ki sünnet için doktora götürmüştum dr dedi üstüne oda bana kızdı farketmedinmi diye.oda yetmedi kv dedi sen farketmedin ,ben senin kadar sk görmedim kusura bakma diyemedim ...busuru soverdim de hepsine ban yiyorum sonra .sonra olaylar yaşıyorum .burda arkadaşlarla konuşmak açılmak istiyorum ban yediğim için konusamiyorum

Back
X