- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Marmaralı. Oysa ki kulağa kerpiç evde donarak kışları zatürre olarak, üstüste halı serilmiş bi evde büyümüş gibi geliyor değil mi.?Eşin nereli ?
Eski Türk filmleri gibi. .
Nostaljik olur aslında. .
Eşin fikir değiştirmiyorsa, sen değiş . .
Boyuna yıkatacağım evet.erkeklerın kadın ısıne karısması kadar komık bırsey yok bence
bıde yan yana halılar nedır yahu halıflex bıle deegıl tam bı
bence cok komık gorunur
kreslerde bıle oyle halı acmıyorlar
gıtsın ıstedıgı halıları serdırsın hıjyen acısından 3 ayda bı yıkamacıya verırsın mecburen
hem maddı kufletını ceksın ozaman hemde halılar yıkamadan gelene kadar otursun oyle yapacak bırsey yok
madem ısıne karısıyor oyleyse boyle
Halıflex serse daha iyi. Köy evi gibi Bi halı bitince diğeri başlasın istiyor. Halıya basmak istiyormuş.
Okuyacak bunları, kıllık yapma lenBenim evde hiç halı olmadığı için halıya hasretim. Terliksiz gezmeyi halıya basmayı özledim. Eşini destekliyorum
Yok ya öyle olsa anlatım ama marmaralı. Görsel olarak anlayışı değişik her yer dolu olmalı.Bizim buralardan esiniz galiba? Biz gundiyiz severiz de halıyı
pahalı markalara gidin..fiyatları duyunca vazgeçer belki..Okuyacak bunları, kıllık yapma lensen bana iş çıksın istiyon.
ayy yok artık boğulur insanKocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
Valla o zaman şu yorumu da okut jooker, eşim kalkar kalkmaz evi süpürdü, halıyı süpürmek eziyet diye laf edince aklıma senin konun geldi, dedim bizim sitede bir arkadaşın kocası evi halı kaplatacakmış, banyoya bile halı koyalım diyormuş, yemin ediyorum gözleri aynen böyle olduBenimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız.
Valla o zaman şu yorumu da okut jooker, eşim kalkar kalkmaz evi süpürdü, halıyı süpürmek eziyet diye laf edince aklıma senin konun geldi, dedim bizim sitede bir arkadaşın kocası evi halı kaplatacakmış, banyoyabile halı koyalım diyormuş, yemin ediyorum gözleri aynen böyle oldu halı süpürmenin zorluğunu biliyormuymuş, kendi süpürsün bakalım bir kere, kadına günah değil mi, ben hanımıma kıyamam, o da kıymasın dedi, eşimin birebir laflarıdır.
Birgün KK kadınlarının eşleriyle konuşturacağım benimkinieğitimli ev erkeği olmayı aşılar belki
Marmaralı. Oysa ki kulağa kerpiç evde donarak kışları zatürre olarak, üstüste halı serilmiş bi evde büyümüş gibi geliyor değil mi.?hem tasarım anlayışı hem de ayak tabanlarının acıması hem de her boşluğu doldurmak istemesi bir arada. Salonda halı tv ünitesinin önüne kadar gidince kötü olursa halının altına kaydırırız diyor. Onun orta yolu böyle.
Ayniii babam ya anneme okadar karisio ki ev duzeninde boyasinda banasinda halisinda peresinde ayyyy cok fena bisey ya hic anlamadigin sey Koca ne anlar evden :) o gecsin zaping maping yapsin koca dedigin oyle olur :)))Kocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?